Erfaren Product Owner søges til barselsvikariat for et full-stack robotics, BPM og AI a...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Motiveres du af en bred kontaktflade i din hverdag og har du en god teknisk forståelse? Vil du være med til at sikre at vi får oversat styrelsers behov og ønsker til velfungerende automatiseringsløsninger? Vi søger en Product Owner i Procesautomatisering.

Fagdirektørområdet Data og Analyse spiller en central rolle i den strategiske udvikling af vores nye Skatteforvaltning. Vi arbejder med fremtiden indenfor robotics, BPM, AI, big data og machine learning. Du kommer til at spille en aktiv rolle i at fremtidssikre Skatteforvaltningen med udviklingen af avanceret procesautomatisering i tæt samarbejde med procesejere og domæneeksperter i fagstyrelserne, og dit udviklingsteam, der består af proceskonsulenter og udviklere inden for disciplinerne RPA, BPM og AI.

Din rolle som Product Owner
Du vil blive en del af kontoret Procesautomatisering som udgør kompetencecenter for digital procesautomatisering i Skatteforvaltningen og som pt. består af 20 medarbejdere. Du vil indgå i et af vores agile full-stack automatiserings teams. Hvert team består af et godt mix af robotics udviklere, data scientist, BPM og proceskonsulenter, der leverer værdi i en fast kadence (2 ugers sprint) og der anvendes Jira/Confluence til at værktøjsunderstøtte dette. Leverancerne spænder over rene RPA-løsninger til mere avanceret automatisering, hvor RPA kombineres med kunstig intelligens (AI) og BPM-workflows, mhp. at automatisere en stadigt større del af de administrative arbejdsgange.

Som Product Owner i Procesautomatisering skal du bl.a. arbejde med at:

  • afdække, analysere og beskrive kundernes krav og behov
  • opbygge, groome og prioritere en backlog af de udviklingstiltag, som du og dine PO-kolleger har defineret
  • hjælpe kolleger i andre funktioner med svar og beskrivelse af de produkter, du får ansvaret for
  • deltage i de møde- og planlægningsaktiviteter, som vores agile udviklingsprincipper fordrer – herunder især sprint planning med dit udviklingsteam.


Hvem er du?
Du skal frem for alt tage ejerskab for dine produkter og være med til at skabe intern entusiasme omkring dem. Det er derfor vigtigt, at du går målrettet og selvstændigt til dine arbejdsopgaver. Du trives med at arbejde med komplekse emner og har en struktureret og transparent tilgang til dit arbejde, og du har gode samarbejdsevner, så du på tværs af forskellige interessenter og fagligheder kan omsætte behov til gode løsninger.

Fagdirektørområdet Data og Analyse er i gang med en agil transformation ind i et SAFe rammeværk, så du skal som product owner være klar på at skulle hjælpe dit team såvel som samarbejdspartnere med at finde vej i det nye setup,

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • du har erfaring med arbejdet som PO i et agilt setup og du ved hvad det vil sige at forfatte gode user stories, acceptkriterier og løsningsbeskrivelser. Hvis du derudover har erfaring med at arbejde i et SAFe rammeværk vil det være en fordel, men ikke et krav
  • det falder dig naturligt at skabe gode relationer til samarbejdspartnere i fagstyrelser og kolleger i egen styrelse, og du udviser åbenhed og optimisme
  • du demonstrerer lederskab, kan sætte retningen for dit team og er i det hele taget en god formidler
  • du har en teknisk forståelse og har derfor måske en teknisk baggrund som fx scrum master eller teknisk projektleder eller anden relevant baggrund fra IT- og softwareudvikling (fx som forretningskonsulent).

En særlig arbejdsplads
I Udviklings og Forenklingsstyrelsen er vi mere end 1.100 specialister med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø. Fælles for os er, at vi dyrker fagligt nørderi og tværfagligt samarbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver.

Vi lægger i det hele taget stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Størstedelen af dine kollegaer i Procesautomatisering sidder i København, men vi har et ønske om at sikre en større regional tilstedeværelse i Middelfart, for bedre at kunne understøtte vores samarbejdspartnere på Fyn og i Jylland.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 7. juni 2020.

Spørgsmål besvares gerne af kontorchef Simon Wang Thellesen på telefon 72 37 29 14 eller chefkonsulent/teamleder Tina Kragelund på tlf. 72 37 21 27. 

Vi forventer at benytte personprofilanalyse og logisk test i rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Østbanegade 123, 2100 København Ø. Arbejdsstedet vil på sigt skifte til Udviklings- og Forenklingsstyrelsens lokation på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg. Ansættelse er et barselsvikariat på 1 år og tiltrædelse er snarest muligt.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Søndag den 07. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0