Dygtige medarbejdere til COVID19-kompensationsordninger i Erhvervsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du lyst til at bidrage til hurtig og korrekt sagsbehandling af regeringens COVID19-støtteordninger, som skal holde hånden under dansk erhvervsliv under COVID19-krisen? Så er du måske vores nye kollega på ét af de fem teams, der koordinerer og understøtter arbejdet

Erhvervsstyrelsen har ansvar for at administrere fire af regeringens virksomhedsrettede COVID19-kompensationsordninger: kompensation for større aflyste arrangementer, lønkompensationsordning, kompensationsordning for selvstændige, kompensationsordning for faste omkostninger. Vi søger derfor medarbejdere til at understøtte de mange sagsbehandlerne i sagsbehandling, udbetaling og opfølgning på alle fire ordninger samt medarbejdere til at udføre særlig kontrol af udvalgte ansøgninger. Læs mere om ordningerne på Virksomhedsguiden.dk.

Om opgaverne
Du vil indgå i et af fem teams, som har ansvar for at koordinere og tilrettelægge arbejdet med sagsbehandling af eksisterende kompensationsordninger, planlægge arbejdet med efterkontrol og opfølgning på ordningerne samt udføre en særlig udvidet kontrol med visse sager. Hovedvægten i opgaverne vil ligge på en af følgende hovedopgaver:

  1. Supportering af det store hold af sagsbehandlere, som behandler ansøgninger om kompensation og svarer på ordningsspecifikke spørgsmål til COVID19-kompensationsordningerne. Opgaverne består i både skriftlig vejledning til virksomheder og sagsbehandlere, og opsamling og besvarelse af spørgsmål til sagsbehandlingen, kvalitetssikring og opfølgning.
  2. Betjene minister og Erhvervsministeriets departement i forhold til de løbende politiske drøftelser af COVID19-situationen og behovet for hjælp til erhvervslivet, herunder implementering af politiske aftaler i form af aktstykker, bekendtgørelser, statsstøttegodkendelser og kommunikation.
  3. Udførelse af særlig kontrol. Opgaverne består i kontrol af udvalgte ansøgninger om kompensation, herunder indhentelse af yderligere dokumentation, med henblik på at identificere eventuelt svig med kompensationsordningerne.

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse. Det kan f.eks. være en juridisk, økonomisk eller samfundsfaglig uddannelse, men andre uddannelser kan også være relevante.

Derudover vil generel erfaring med sagsbehandling og forvaltning i offentligt regi være en fordel, ligesom erfaring med lov- og bekendtgørelsesarbejde, vejledning og kommunikation vil være en fordel.

Du skal som person besidde:

  • Evne til hurtigt at sætte dig ind i komplekse problemstillinger
  • Gode formidlingsevner ifht. både praktiske, tekniske og faglige emner
  • Gode samarbejdsevner
  • Evne til at skabe holdånd/positiv stemning
  • God forvaltningsmæssig forståelse
  • For den særlige kontrol gode analytiske evner og gerne erfaring med at udføre kontrol

Om Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk

Om ansættelsen
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer.

Der forventes at være tale om 10-15 midlertidige stillinger af op til 12 måneders varighed med tiltrædelse hurtigst mulig.

Yderligere information om stillingerne kan fås ved henvendelse til følgende personer:
Ved spørgsmål til hovedopgave 1 og 2 kontakt Christoffer Kjældgaard Giwercman på tlf. +45 35 29 12 49 eller Morten Uhrskov på tlf. +45 35 29 1031.
Ved spørgsmål til hovedopgave 3 kontakt Bjarke Thorbjørn Petersen +45 35 29 19 67.
Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Lyder stillingen som noget for dig? Så send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest fredag den 19. marts kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt i marts via Skype. Der kan blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Fredag den 19. marts 2021

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0