Forretningsudviklere til personbeskatning (Data og Beregninger) i Skat-testyrelsen - 2300

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du hjælpe med at servicere fem millioner skatteydere? Er du nysgerrig på de beregninger, der ligger bag forskuds- og årsopgørelsen? Eller brænder du for store datamængder? Så har du nu muligheden, hvor du sammen med dygtige kollegaer i vores Team Data og Beregninger skal sikre udviklingen af forskuds- og årsopgørelsen.

Spændende opgaver

Vores opgave er at sikre, at borgerne betaler korrekte skatter og afgifter til tiden – hverken mere eller mindre! Senest har vi lavet en skræddersyet årsopgørelse, som er mere overskuelig og samtidig mindsker risikoen for fejl og snyd. Vi har brug for din hjælp som beregner til det fremtidige arbejde med skatteberegningerne til forskuds- og årsopgørelsen, eller som dataanalytiker til at udtrække data på personskatteområdet og arbejde med datakvalitet.

Vores Team Data og Beregninger har ansvaret for at understøtte forskuds- og årsopgørelsesprocessen på flere fronter – lige fra beregningen af den korrekte slutskat, dataudsøgninger, afstemning af datagrundlaget og datakvalitet, til afregning og fordeling af personskatten.
Som forretningsudvikler skal du blandt andet:

  • Implementere ny eller ændret lovgivning, herunder beskrive forretningsmæssige krav og deltage i test.
  • Udvikle og styrke processerne på forskuds- og årsopgørelsen ift. kvalitet, retssikkerhed, effektivitet og kundetilfredshed, korrekt beregning og sikring af datagrundlag
  • Sikre gode samarbejdsrelationer både inden for Skattestyrelsen, men også på tværs af Skatteforvaltningen.
  • Håndtere en stor kreds af interne og eksterne interessenter, der hver især gerne vil bruge datamaterialet på deres måde.
  • Minister- og departementsbetjening.


Din profil
Vi forestiller os, at du først og fremmest har en nysgerrighed for at (lære at) forstå og lave skatteberegninger og/eller en interesse for data, dataudsøgninger- og universer, og at du evner at dykke ned i grundlaget og forstå den kontekst, som beregningen og data relaterer sig til.

Som beregner har du muligvis og gerne en skattemæssig forståelse og kan have et kendskab til forskuds- og årsopgørelsen eventuelt fra gennemgangen af din egen forskuds- og årsopgørelse. Som dataanalytiker har du arbejdet med datakvalitet og GDPR. Fagligt har du måske fået dine kvalifikationer og kompetencer gennem sagsbehandling, hvor du har arbejdet med personbeskatning, eller du har arbejdet som dataanalytiker ud fra en datadreven tilgang og anvendt data- og krydstabuleringsværktøjer.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan spænde bredt, og vi går mere op i indholdet af dine kvalifikationer og dine erfaringer end titlen på din uddannelse. Eksempler på uddannelser i relation til beregningsdelen kunne fx være professionsbachelor i skat, skatterevisor eller uddannet elev i Skattestyrelsen. Har du en videregående uddannelse som fx cand.merc.(jur.), cand.merc.aud., cand.merc.fir. eller tilsvarende, vil det også være meget relevant. På datadelen forestiller vi os uddannelser som cand.it., cand.merc., cand.scient., ingeniør eller noget tilsvarende. Du kan også have opnået tilsvarende faglighed og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde. Stillingen kan eventuelt tilpasses til nyuddannede med lyst til at lære og masser af gå-på-mod.

Du har en interessentorienteret tilgang til dit arbejde og bliver motiveret af at bygge stærke brugervenlige løsninger for borgerne. I en travl hverdag er du personen, der mestrer at bevare overblikket og roen, når det går stærkt. Du bliver heller ikke skræmt af at have mange bolde i luften. Ligesom at du har forståelse for, at opgaver kan være af tilbagevendende karakter, fx at vi løbende tester, om beregninger foretages korrekt, ligesom vi ofte afstemmer data. Samtidig har du let ved at arbejde med IT og omsætte systemmæssige krav til et sprog, der kan forstå af ikke-IT-kyndige i organisationen. Du kan have erfaring med varetagelse af procesejerskab eller udarbejdelse og brug af procesdokumentation/arbejdsgangsbeskrivelser eller kravspecifikationer.

Du er struktureret, har analytisk sans, er jordbunden med sund fornuft og skaber hurtigt overblik over komplicerede opgaver og sammenhænge. Endvidere er du god til at kommunikere mundtligt og skriftligt, og så kan du regne. Frem for alt er du engageret, fleksibel og selvstændig – men også en ægte holdspiller, der får tingene til at glide med godt humør.

Du er velkommen til at tilkendegive, om du foretrækker beregnings- eller datadelen eller en kombination.

Dit nye arbejdssted
Du bliver en del af kontoret Forskuds- og årsopgørelsesprocesser i afdelingen Personprocesser i Skattestyrelsen. Vi er p.t. 35 engagerede medarbejdere og to kontorchefer. Kontoret er organiseret i teams, og du vil blive tilknyttet Team Data og Beregninger. Du kan se frem til at blive en del af et fagligt udviklende miljø, hvor omgangstonen er uformel og imødekommende. Vi arbejder løbende på at udvikle os som et hold, samtidig med at du får et selvstændigt ansvar og dermed mulighed for at bidrage til kontorets resultater.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse i form af eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 9. juni 2020. Samtaler indkaldes og afholdes løbende. Samtaler holdes for tiden via Teams, Skype eller lign.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Michael Medom Hansen på telefon 25 27 56 48 eller chefkonsulent Jannie Høtoft på telefon 72 37 11 36.

Ansøgere, som går videre til anden samtalerunde, skal gennemgå en personanalyse og en logisk test.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Tiltrædelse snarest muligt.

Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S. ved Ørestad station.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København S
  • Tirsdag den 09. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1