AC fuldmægtig til Familieafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Har du lyst til at arbejde med udviklings-, administrative og driftsopgaver i en politisk styret organisation, og er du god til at samarbejde og til at have mange bolde i luften på samme tid? Så er du måske Familieafdelingens nye AC fuldmægtig.

Familieafdelingen i Frederiksberg Kommune søger en AC fuldmægtig, som kan bistå med en bred vifte af opgaver relateret til områdets drift og udvikling heraf.

Familieafdelingen arbejder med børn og familier i en udsat position samt det specialiseret børneområde. Udover myndighedsafdelingen, som omfatter ca. 65 medarbejdere har familieafdelingen også drifts- og udviklingsansvaret for en række ambulante- og døgntilbud indenfor børne- familieområdet. Afdelingen omfatter herudover et administrativt team, 2 chefkonsulenter, hvoraf en har juridisk baggrund, 4 sektionsledere og en familiechef.

Familieafdelingen arbejder frem til udgangen af 2022 med en ambitiøs handleplan for børne- og ungeområdet. Et centralt omdrejningspunkt i handleplanen er at sikre en omlægning af arbejdet med udsatte børn og unge til en tidligt forebyggende- og effektiv indsats og sikre tværfagligt samarbejde med henblik på at understøtte en fælles koordineret indsats. Handleplanen retter sig både mod kvaliteten i det konkrete sagsbehandlingsarbejde, dataunderstøttelse med henblik på faglig styring og udvikling af området og organisering internt i familieafdelingen og børne- og ungeområdet samlet set. Sidstnævnte betyder, at der også er igangsat et arbejde vedrørende den samlede organisation på børne- og ungeområdet, hvilket kan betyde justeringer til opgaveporteføljen over tid.
Familieafdelingen har ansvaret for betjeningen af det særlige børn- og ungeudvalg (tvangssager) og indgår i betjeningen af børneudvalget (politisk udvalg).

Familieafdelingen anvender DUBU og SBsys som sagshåndteringssystem.

For yderligere informationer om Frederiksberg Kommunens strategi på børne- og ungeområdet henvises til Sammenhængende Børnepolitik 2016 og Handleplan for kvalitet i sagsbehandlingen som led i en tidligere forebyggende og mere effektiv indsats Handleplan

Du vil varetage dine opgaver i et tæt samarbejde med afdelingens ledelse, medarbejdere, herunder ikke mindst afdelingens 2 chefkonsulenter.

Opgaverne vil bl.a. omfatte:
  • Udarbejdelse af indstillinger til børneudvalget samt besvarelse af henvendelser fra interne og eksterne aktører
  • Udarbejde skriftlige oplæg, præsentationer, notater samt informationsmaterialer
  • Bidrag til arbejdet med afdelingens udviklingsplaner og sektorstrategi
  • Fremsøgning, afdækning og beskrivelse af forhold/temaer, som er relevante for afdelingens drift
  • Varetagelse af opgaver som er leverancer til arbejdet med den igangværende handleplan, herunder levering af leverancer til den nuværende projektledelse.
  • Udarbejde dataudtræk og analyser herunder løbende bistå ved udvikling, indhentning og sammenstilling af relevante data i forhold til styring af området. Du vil herunder arbejde med udvikling af ledelsesinformation og bistå ved udarbejdelsen af mindre analyser til brug for udvikling af området.
  • Tovholderfunktion i forhold til konkrete samarbejder både internt i afdelingen og andre områder i kommunen.
  • Varetagelse af diverse ad hoc opgaver, herunder sekretariatsfunktioner og deltagelse i tværgående arbejdsgrupper

Vi forventer, at du
  • Har en samfundsvidenskabelig kandidat eksempelvis cand. scient. pol, cand. scient. adm. eller tilsvarende baggrund. Du kan også have en baggrund på som cand. soc.
  • Er relativt nyuddannet, eller med få års erfaring, dog gerne med relevant erfaring fra en politisk styret offentlig organisation (stat/kommune) fra enten tidligere job eller under studiet.
  • Har en oprigtig interesse for børne- og ungeområdet, udviklingsstrategier og i særlig grad styring indenfor det specialiserede børneområde
  • Du skal derfor også have lyst til at sætte dog ind i området på et vist niveau, da viden om området og drift på området vil være afgørende for varetagelsen af de fleste af opgaverne.
  • Har god forståelse for det socialfaglige felt og den politiske vinkel
  • Er selvstændig, initiativrig og struktureret i din opgaveløsning
  • Har gode skriftlige kompetencer og lyst til at arbejde med skriftlig formidling.
  • Har flair og interesse for analytisk arbejde og evaluering, både hvad angår kvalitative og kvantitative metodiske tilgange
  • Kommer i mål med dine opgaver og formår at kombinere effektivitet med en tilpas grundighed.
  • Generelt har flair for data og anvendelse af It systemer.
  • Er ambitiøs og ser stillingen som en mulighed for at kombinere ”rugbrødsarbejde” med udviklingsopgaver, hvor du indgår som en central spiller for at få det hele til at fungere.
  • Du er kendt for at være god til at samarbejde med alle og ser løsninger fremfor barrierer.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen aflønnes i henhold til relevant overenskomst. Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse i Frederiksberg Kommune.

Ansøgning om tiltrædelse
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via kommunens hjemmeside. Ansøgningen skal være bilagt CV og dokumentation for relevant uddannelse.
Forventet tiltrædelse: 1. august 2020

Yderligere oplysninger:
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Maria Parker Farre på telefon 28982361 eller Familiechef Helle Østergaard Stisen på telefon 28983600 eller via mail [email protected].

Samtaler forventes afholdt mandag den 22. juni. 2. samtale forventes afholdt onsdag den 24. juni om formiddagen.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København
  • Torsdag den 18. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 30
18. september 2024 28
17. september 2024 27
16. september 2024 27
15. september 2024 28
14. september 2024 28
13. september 2024 28
12. september 2024 30
11. september 2024 27
10. september 2024 24
9. september 2024 25
8. september 2024 27
7. september 2024 26
6. september 2024 23
5. september 2024 20
4. september 2024 20
3. september 2024 19
2. september 2024 19
1. september 2024 22
31. august 2024 23
30. august 2024 24
29. august 2024 23
28. august 2024 24
27. august 2024 23
26. august 2024 19
25. august 2024 28
24. august 2024 26
23. august 2024 27
22. august 2024 28
21. august 2024 30
20. august 2024 29

Værd at vide når du søger job som akademisk medarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer