Kommunikations- og analysemedarbejdere til ny borgervejledningsenhed i Skattestyrelsen ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Vil du være med til at præge og styrke Skattestyrelsens vejledning og kommunikation, har du erfaring med at omsætte komplekst stof til brugervenlig og letforståelig vejledning, og er du god til at samarbejde? Så har du nu mulighed for at være med til at opbygge en ny Borgervejledning i Ribe.

Borgervejledning
Vi søger medarbejdere til Borgervejledning i Ribe, som kan indgå i et stærkt set-up med Skattestyrelsens Kundecenter og kommunikationskontorer. Borgervejledningen i Ribe skal medvirke til at sikre let tilgængelig og specialiseret vejledning til specifikke målgrupper som fx skatteydere med udlandsforhold, personligt ejede virksomheder eller 3. parts-indberettere. Borgervejledningen opsamler viden fra henvendelser til blandet andet Kundecenteret eller fagenhederne for at kunne skabe specifik og målrettet vejledning på udvalgte områder.

Du kommer til at arbejde med at:

  • indsamle og strukturere viden om og fra borgerhenvendelser
  • omsætte komplekse problemstillinger til brugervenlig vejledning
  • opbygge nye læringsformater som fx e-læring, tutorials og explainer videoer til komplekse fagområder i tæt samspil enhedens søsterkontorer
  • udarbejde vejledning, der understøtter specifikke målgruppers behov
  • understøtte den sammenhængende kommunikation og vejledning på tværs af Skattestyrelsens vejledningstilbud og forskellige kanaler
  • deltage i tværgående projekter og analyser af kundetilfredshed, compliance, trends og analyser
  • deltage i effektmåling af vejlednings- og kommunikationsaktiviteter med henblik på at målrette og forbedre vejledningen inden for personbeskatning.


Tæt samspil med Skattestyrelsens kommunikationsenheder
Borgervejledningens tre søsterkontorer Kampagne og Projekter, Direkte kommunikation og Design og Digital er placeret i København. Borgervejledningen vil arbejde tæt sammen med de øvrige kommunikationsenheder i Skattestyrelsen om at sikre sammenhængende brugerrejser og brugervenlige kommunikationsløsninger, der gør, at flest muligt får betalt den korrekte skat til tiden.

Dygtige formidlere med projektlederkompetencer
Vi søger dygtige kommunikations- og analyseprofiler, der brænder for at formidle komplekse faglige budskaber, og som har stor lyst til og forudsætninger for at sætte sig ind i nyt kompliceret stof. Vi søger flere forskellige kommunikationsprofiler inden for analyse, faglig formidling, projektstyring og e-læring. Vi vægter højt, at du er god til at samarbejde, og at du er engageret og konstruktiv i din tilgang til opgaveløsningen. Det er vigtigt, at du kan behandle henvendelser fra borgere og samarbejdspartnere professionelt, imødekommende og myndigt – og altid med borgeren i centrum.

Du kan have en uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation, antropologi, statskundskab eller lignende. Alternativt kan du have opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem erhvervsarbejde. Det vigtigste er, at du har gode personlige og relationelle egenskaber, og at du kan kommunikere svært og kompliceret stof med forståelige budskaber.

Derudover vægter det højt, at du:

  • er nysgerrig, idérig og nyskabende i din tilgang til opgaverne
  • er åben og imødekommende
  • er løsningsorienteret, og at det falder dig naturligt at række ud i organisationen og indgå i tæt samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere


Det er et plus, hvis du har erfaring med at udarbejde vejledning til komplekse kommunikationsudfordringer – fx integreret systemvejledning, e-læringsmateriale eller explainer videoer.

Både nyuddannede og erfarne kan komme i betragtning og det er ikke en forudsætning, at du har en skattefaglig baggrund,

Borgervejledning – din nye arbejdsplads
Borgervejledning er en del af afdelingen Personprocesser i fagdirektørområdet Person, som har hovedsæde i Ribe. Enheden har tidligere været beliggende i Svendborg, men vil i den kommende tid blive opbygget i Ribe. Du vil således blive en central del af den opbygning, hvor vi i fællesskab skal definere Borgervejlednings rolle i en stor organisation.

Vi tilbyder en rigtig god kultur, hvor vi prioriterer det gode samarbejde mellem kolleger og tilbyder gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Vi lægger vægt på, at det skal være meningsfuldt, udviklende og sjovt at gå på arbejde. Du kommer til at have en travl hverdag i en stor og kompleks organisation med mange kolleger og samarbejdspartnere på tværs af Skatteforvaltningen.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest 28. maj 2020 via linket nedenfor ”Søg stillingen”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fungerende funktionsleder Rasmus Kamp Kongsted på telefon 7237 2999.

Første runde samtaler afholdes uge 24. Hvis du går videre, skal du afsætte tid til udfyldelse af en personlighedsanalyse og en logisk test inden en anden samtalerunde i uge 25. Forud for ansættelsen vil der desuden blive indhentet en straffeattest. Forventet tiltrædelse snarest eller senest 1. august 2020.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er indtil videre Sorsigvej 35, 6760 Ribe.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Ribe
  • Torsdag den 28. maj 2020

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Ribe over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0