Medarbejder til kontrol af kryptovaluta i Skattestyrelsen - Struer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Vil du være med til at udføre kontroller i den fagre nye digitale verden? Vil du være med til kontrol på en opgave, hvor ord som bitcoin, wallets og mining bliver en del af hverdagen? Går du engageret og nysgerrig til en opgave, og motiveres du af at indgå i et af Skattestyrelsens fagligt kompetente teams?

Igennem de seneste år er verdenen, og dermed Danmark, blevet introduceret til det helt nye begreb: kryptovaluta. Begrebet dækker over ca. 1.600 forskellige digitale valutaer, hvoraf den mest kendte er bitcoin. I takt med den stigende handel med de digitale valutaer, stiller det nye krav til os som skattemyndighed. I en kompleks digital verden skal vi sikre, at borgere bliver korrekt vejledt og der sker en korrekt skatteopgørelse af gevinst og tab i forbindelse med handel af kryptovalutaer.

Kontrol af kryptovaluta
Som medarbejder i Skattestyrelsens Persondataafdeling, bliver du en del af en enhed på ca. 20 medarbejdere. Vores primære opgave er kontrol af tredjepartsdata. Dvs. de data Skattestyrelsen modtager fra tredjeparter (arbejdsgivere, penge- og pensionsinstitutter, fagforeninger med flere) til brug for opgørelse af skatter via årsopgørelsen. En ny opgave i enheden er, Skattestyrelsens kontrol af handel med kryptovalutaer, hvortil der søges medarbejdere.

Et selvstændigt team på ca. 14 medarbejdere får ansvaret fra start til slut i opgaven med kryptovaluta. Dvs.:

  • Indsamling og bearbejdning af data fra såvel danske som udenlandske valutabørser
  • Indgå i vejledningsopgaven i tæt samarbejde med andre relevante enheder i Skattestyrelsen
  • Kontrol af den skattemæssige opgørelse i forbindelse med handel med kryptovaluta som f.eks. bitcoins.


Engageret teamplayer med stærke skattefaglige kompetencer
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse som cand.merc.aud., HD-R, cand.jur., skatterevisor eller lignende. Du kan være nyuddannet eller kan have opnået tilsvarende kvalifikationer, faglighed og kompetencer gennem din erhvervserfaring. Det er vigtigt for os, at du har en skattefagligviden. Du forstår at omsætte teori til praksis. Du bliver en del af et stærkt fagligt team, som kan give dig yderligere faglig ballast samt sparring på opgaverne.

Du har en konstruktiv tilgang til problemstillinger og arbejder løsningsorienteret. Du skal sammen med dit team kunne levere de bedst mulige resultater. Det er afgørende, at du på den ene side er fagligt velfunderet og på den side har gode kommunikationsevner. Du skal kunne udtrykke dig klart og præcist i både skrift og tale.

Din nye arbejdsplads
Enheden er organisatorisk placeret i Skattestyrelsen, Person, Persondata, som er et forretningsområde med ca. 200 medarbejdere, der alle målrettet arbejder for at sikre en korrekt skatteansættelse.

Vi værdsætter sparring og tæt samarbejde. Vi søger indflydelse på de opgaver, hvortil vi kan tilføre viden og kompetence. Vi bidrager blandt andet til ny lovgivning, som forbedrer vores kontrol af indberetninger på eKapitalområdet. Vi går engageret ind i opgaverne, og går fælles efter vores mål.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, cv, dokumentation for uddannelse samt yderligere relevant materiale snarest muligt.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Ole B. Sørensen på telefon 72 37 74 56.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Tiltrædelse pr. 1. juni eller efter nærmere aftale.

Samtaler afholdes løbende.

Dit arbejdssted bliver Skattecenter Struer, Fabriksvej 13, Struer.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Struer
  • Søndag den 26. april 2020

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Struer over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0