Rekrutteringspartnere til Danmarks største rekrutteringsopgave - Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tranbjerg J

Vil du være med til at understøtte en historisk stor rekrutteringsopgave i forbindelse med udviklingen af de syv styrelser? Får du samtidig energi af at gennemføre succesfulde rekrutteringer og sikre det rigtige match mellem den enkelte styrelse og kandidat?

Administrations- og Servicestyrelsen rekrutterer medarbejdere og ledere for alle 7 Styrelser i Skatteforvaltningen
Du tager udgangspunkt i den enkelte styrelses forretningsmæssige situation og bliver helt central i opgaven med at tiltrække og udvælge de rigtige ansøgere, der matcher jobprofilen.

Afhængig af opgavens karakter vil du både skulle arbejde med Search og selve rekrutteringsprocessen for at sikre det bedst kvalificerede kandidatfelt.

Du vil være i dialog med lederne, hvor du sparrer og hjælper med at kvalificere deres rekrutteringsbehov og sikrer, at det er de rette kompetencer, der søges og ansættes.

Dine opgaver vil blandt andet være at:

  • Holde opstartsmøde med rekrutterende leder, skrive stillingsopslag og udarbejde annonceringsplan og search-strategi
  • identificere og vurdere kandidater samt deltage i samtaler
  • fungere som tovholder på rekrutteringsforløb
  • vejlede og rådgive om regler og retningslinjer for rekruttering i Skatteforvaltningen
  • testtilbagemelding på person- og logikanalyser


Du har personlig autoritet, trives med den tætte dialog og sikrer en professionel oplevelse for kandidater og rekrutterende ledere
Der kan være flere indgange til jobbet. Du har en relevant teoretisk baggrund og har hands-on erfaring med at gennemføre rekrutteringsprocesserne fra A-Z, så du kan træde direkte ind i jobbet og tage fra efter kort introduktion. Det er et ekstra plus, hvis du har erfaring med Search. Alternativt er du nyuddannet med rekrutteringserfaring og masser af gå på mod og både evner og lyst til at lære at rekruttere.

Du er god til at arbejde selvstændigt, men er også et aktiv i samarbejde med dine kolleger og rekrutterende ledere. Det stiller store krav til din fleksibilitet, tilgængelighed og evne til at tilpasse dig og prioritere dine opgaver. Samtidig er det vigtigt, at du er analytisk, arbejder struktureret og er ualmindeligt stærk i din kommunikation og den personlige kontakt. Du kommer i dialog med rigtig mange forskellige mennesker på én dag, og du skal kunne lide at få de vigtige informationer frem i lyset.

Du kan samarbejde på alle niveauer, har en stærk forretningsforståelse og en veludviklet situationsfornemmelse, så du hurtigt evner at forstå og agere i de forskellige forretningsområder.

Rekruttering – dit kontor
Du bliver en del af kontoret Rekruttering, der udvider og består af 35 dygtige og engagerede kolleger fordelt på kontorer i Aarhus og København. Vi har høje ambitioner, og vores styrelser har store forventninger til vores ydelser. Omgangstonen er uhøjtidelig og humoristisk, og du kan se frem til at blive en del af et stærkt fagligt såvel som socialt fællesskab.

Vi arbejder på tværs af Skatteforvaltningen og hører til i Administrations- og Servicestyrelsen, som har forskellige tværgående opgaver i forhold til de øvrige seks styrelser i Skatteforvaltningen.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og CV senest den 17. april 2020 via linket ’Søg jobbet’. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Inge Langholz på 72 37 40 82 eller kontorchef Anders Noyé på [email protected]. Vi gør opmærksom på, at der er tale om genopslag.

Vi forventer at gennemføre første runde samtaler den 20. april 2020. Der vil indgå personlighedsanalyse og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Anden runde samtaler er planlagt til den 24. april 2020. Samtalerne vil måske blive afholdt på Skype. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Tiltrædelse pr. 01.juni 2020 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Slet Parkvej 1, 8310 Tranbjerg indtil ca. 01. november 2020, hvor vi flytter til Brændgårdvej 10, 7400 Herning. Du kan fra ansættelsesstart have arbejdssted i Herning, hvis det passer dig bedst geografisk, men oplæring vil foregå i Århus.

Om Administrations- og Servicestyrelsen
Vi understøtter en velfungerende skatteforvaltning ved at yde service af høj kvalitet og administrere effektivt’

Administrations- og Servicestyrelsens opgave er at sikre, at departement og styrelser i Skatteministeriets koncern kan fokusere på deres kerneopgaver.

Vi varetager koncernens fælles administrations- og servicefunktioner med effektivitet og fagligt stærke løsninger. Derfor er det er vigtigt, at vores medarbejdere står på et solidt fagligt fundament og samtidig er både servicemindede og løsningsorienterede.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om, sammen med de andre styrelser under Skatteministeriet, at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Administrations- og Servicestyrelsen på www.adst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Tranbjerg J.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Tranbjerg J
  • Fredag den 17. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Tranbjerg J

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Tranbjerg J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Tranbjerg J over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0