Risk Manager til udvikling og implementering af risikostyring - 8310

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tranbjerg J

Som forholdsvis ny styrelse er vi nu klar til at tage fat på arbejdet med at udvikle og implementere risikostyring på tværs af hele styrelsen. Ud over risikostyring får du mulighed for at bidrage til opgaver vedrørende fx informationssikkerhed og beredskab.

Ansvar for udvikling og implementering i tæt samarbejde med organisationen
Dine primære opgaver er forbundet med at etablere og implementere risikostyring efter Skatteministeriets rammeværktøj, herunder at vælge og tilpasse modellen efter Toldstyrelsens behov. Stillingen er nyoprettet, så du har stor mulighed for at få indflydelse på, hvordan processen gribes an.

Dine opgaver omfatter derudover:

  • udvikling af konkret metode til risikostyring, herunder ibrugtagning af værktøjer og implementering af risikostyring i Toldstyrelsen
  • sikring af løbende opdatering af risikobillede, herunder understøttelse af arbejdet med risikovurdering i de enkelte forretningsområder
  • sparring med og rådgivning af ledere i organisationen om kobling af risikostyring og deres daglige ledelse
  • afrapportering til direktion, departement og eksterne interessenter
  • koordinering med den øvrige koncern angående risikostyring.


Vi har fokus på at sikre, at der er sammenhæng mellem risikostyringen og arbejdet med informationssikkerhed, beredskabskoordinering, revisioner og intern kvalitetssikring. Du skal derfor forvente, at der også vil være arbejdsopgaver inden for disse områder.

Risikostyringen skal implementeres på tværs af styrelsen, og derfor skal du med veldokumenterede værktøjer kunne arbejde struktureret og systematisk med at identificere risici, finde løsninger samt følge op på og dokumentere, at vi opnår de ønskede resultater.

Fokus på fremdrift og opfølgning
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, fx cand.merc., cand.scient.pol., cand.it. eller lignende. Derudover at du har erfaring med risikostyring samt med projektarbejde eller projektledelse fra en større offentlig eller privat organisation. Du skal have kendskab til eller erfaring med ISO 27005, ISO 31000 og/eller COSO samt flair for it og systemer generelt.

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du formår at sikre fremdrift. Du igangsætter, følger op og får opgaven i mål, så vi når de ønskede resultater.

Det er også afgørende, at du i samarbejdet med organisationen benytter din veludviklede evne til at formidle og kommunikere, både skriftligt og mundtligt, da du ofte møder kolleger med en anden faglig baggrund end din. Samtidig forstår du vigtigheden af et konstruktivt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du har lyst til at bidrage positivt til at skabe den gode kultur, det gode samarbejde og de gode løsninger.

Som person tager du selvstændigt ansvar for opgaveløsningen og processen, og du undrer dig undervejs. På den måde er du med til at sikre et løbende fokus på at skabe forbedringer og se løsningsmuligheder. I den forbindelse er det væsentligt, at du har forståelse for vilkår og beslutningsprocesser i en politisk styret organisation.

Økonomi i Toldstyrelsen – din nye arbejdsplads
I kontoret Økonomi arbejder vi på et højt fagligt niveau, hvor vi stolt bidrager til Toldstyrelsens overordnede mål. Vi har en uformel omgangstone og tror på, at vores ambitioner bedst opnås i et positivt miljø. Vi har en hverdag med plads til gode grin, samarbejde og åbenhed, og vi hjælper hinanden med stort og småt.

Kontorets opgaver spænder vidt, men handler alle om at skabe struktur, overblik og grundlag for beslutninger. Som stabsfunktion understøtter vi driftsorganisationen, og du bliver derfor en del af en effektiv toldmyndighed. Ud over risikostyring håndterer kontoret blandt andet Toldstyrelsens opgaver med budget og økonomistyring.

Vi forbereder et introprogram, hvor du får både oplæring i den toldfaglige verden og introduktion til at komme i gang med dine konkrete opgaver.

Ansøgning og kontakt
Send ansøgning, CV, eksamensbevis og eventuelt yderligere relevant materiale senest tirsdag den 26. maj 2020. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Martha Berdiin på tlf. 72 37 36 86.

Vi forventer at holde samtaler løbende og senest i uge 23. Test og eventuelt en case vil indgå i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Forud for ansættelsen vil der blive indhentet straffeattest og referencer.

Starttidspunktet vil sandsynligvis være 1. august 2020. Som udgangspunkt er der tale om en stilling på 37 timer, men efter aftale kan ansættelse ske på nedsat timetal.

Dit arbejdssted bliver indtil videre Slet Parkvej 1, 8310 Tranbjerg J. Vi forventer at flytte til Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg inden for en årrække.

Toldstyrelsen
‘Vi understøtter smidig handel på tværs af de ydre grænser og sikrer en effektiv toldkontrol’

Toldstyrelsens opgave er at sikre enkel angivelse af korrekt told og effektiv forvaltning af EU’s regelsæt på toldområdet. I samarbejde med andre myndigheder arbejder vi for at forhindre illegal import og beskytte borgere og virksomheder mod farlige eller sundhedsskadelige varer som våben og narkotika. I de kommende år har vi desuden en vigtig opgave med at modernisere og digitalisere toldområdet som fastsat i EU’s toldkodeks.

Vi løser fagligt krævende opgaver i komplekse processer. Vi skal samtidig levere et højt serviceniveau og en effektiv kontrol i alle dele af opgaven. Derfor kræver vi stærk koordinering og høj faglighed både internt og i samarbejdet med andre aktører, nationalt såvel som internationalt.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Toldstyrelsen på www.toldst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Tranbjerg J.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Tranbjerg J
  • Tirsdag den 26. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Tranbjerg J

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Tranbjerg J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Tranbjerg J over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0