Fuldmægtig til sekretariatet for Center for Sund Ald-ring, Københavns Universitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vil du være med til at sætte rammerne for fremtidens aldringsforskning? Har du lyst til at arbejde med projektstyring og forskningsadministration i et spændende og udfordrende job med en bred kontaktflade til forskere og eksterne partnere? Så er du måske vores nye kollega.

Om Center for Sund Aldring
Center for Sund Aldring bedriver forskning inden for tre forskellige temaer i feltet ”Sund aldring” og har stort fokus på formidling af forskningsresultater til både interessenter og den brede befolk-ning. Centret har ca. 200 forskere og Ph.d.-studerende tilknyttet ved 9 institutter på to af universi-tets fakulteter, og vi er forankret på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Centret har en internati-onal profil, og arbejdssproget er ofte engelsk.

Center for Sund Aldring blev etableret med en bevilling fra Nordea-fonden i 2009, og har modtaget en ny bevilling på 78 mio. for perioden 2019-2023 (www.nordeafonden.dk). Vi er derfor midt i en spændende periode, hvor rammer og strategi for Centrets kommende fem år skal etableres.

Centersekretariatet står for hhv. den administrative understøttelse og kommunikation relateret til centrets forsknings- og ”outreach”-program. Som fuldmægtig får du ansvar for en bred vifte af ad-ministrative, driftsmæssige og koordinerende opgaver, herunder bidrag til projekt- og økonomisty-ring, afrapportering til bevillingsgiver, udvikling og afholdes af uddannelsesaktiviteter, konferencer og årsmøder, ledelsesbetjening, m.v.
Du vil arbejde tæt sammen med sekretariatslederen, dine kolleger i sekretariatet samt centrets øvrige ledelse og forskere. Du koordinerer løbende opgaver og aktiviteter med det øvrige sekretariat. Op-gaverne varetages ofte i samspil med et bredt udsnit af forsknings- og administrationsmiljøer på KU

Arbejdsopgaver
Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Bidrag til faglig og økonomisk afrapportering for fondsbevillinger.
  • Betjening af råd og udvalg, herunder møder, analyser og beslutningsgrundlag.
  • Ledelsesbetjening og understøttelse af centerets ledelse.
  • Drift af centerets uddannelsesaktiviteter så som sommerskole, Ph.d. aktiviteter m.m.
  • Arrangere årlige tværgående forskningsmøder for centrets forskere og stakeholders.
  • Understøtte Center for Sund Aldrings deltagelse og samarbejde om forskning og uddannelse i nationale og internationale netværk.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du:

  • Har erhvervserfaring, gerne erfaring med projektadministration, ledelses- og udvalgsbetjening inden for forskning og uddannelse.
  • Er en teamplayer med stor selvstændighed, og grundighed i opgaveløsningen, og formår at vare-tage både projektrelateret arbejde og daglige ad hoc opgaver.
  • Har sans for mangfoldig kommunikation med forskellige samarbejdspartnere, forstår at gode sociale relationer til kolleger og samarbejdspartnere, samt omsorg og humor i en travl hverdag gør en forskel.
  • Er analytisk, iderig og tager naturligt ansvar for egne opgaver.
  • Er øvet IT-bruger, gerne med kendskab til administrative IT systemer.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du får indflydelse på opgaverne og stor selv-stændighed i opgavevaretagelsen. Du vil desuden etablere en stor kontaktflade både internt og eks-ternt. Vi er engagerede kollegaer, der lægger vægt på dynamik, faglighed og kvalitet i arbejdet, og vi har en uhøjtidelig, åben og respektfuld omgangstone. Vi er desuden en fleksibel arbejdsplads, der prioriterer kontinuerlig faglig og personlig udvikling samt en passende balance mellem arbejdsliv og privatliv. Der er således gode muligheder for fleksibilitet omkring arbejdstid. Vi tilbyder også en central beliggenhed, motionsklub, et sprudlende miljø, mv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC som fuldmægtig med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, inkl. frokost.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere information om stillingen ved henvendelse til centerdirektør Lene Juel Rasmussen ([email protected]) eller sekretariatsleder Niels Kristian Madsen ([email protected]). Du kan læse mere om Det Sundhedsvidenskabelige Fakultetet og Center for Sund Aldring på www.sund.ku.dk og www.sundaldring.ku.dk.

Din ansøgning
Send ansøgning vedlagt CV og evt. relevant dokumentation elektronisk via jobsiden på KUs jobportal eller ved at klikke på "søg online" herunder, så den er Universitetet i hænde senest d. 4. maj 2020 kl. 23.59. Vi forventer at afholde samtaler hurtigt derefter.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København N
  • Mandag den 04. maj 2020

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København N over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0