Specialist til Amgros' kvalitetsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du en baggrund inden for kvalitetssikring af lægemidler og erfaring med råvarer og emballage? Brænder du samtidig for kommunikation og tværfagligt arbejde? Så behøver du ikke at lede længere. Vi har netop nu en ledig stilling som specialist i kvalitetsteamet i afdelingen for Kvalitet og Lægemiddelregistrering (KLR).

Stillingen omfatter flere spændende arbejdsområder. Du bliver bl.a. faglig sekretær for arbejdsgruppen Fagligt Forum for Fremstilling (F3) som varetager faglige og koordinerende opgaver i relation til sygehusapotekernes fremstilling af lægemidler. F3 bidrager med oplæg til nye indsatsområder inden for fremstilling af lægemidler samt nye produkt- og produktionsløsninger. F3 består af sygehusapotekernes produktions- og kvalitetschefer. Du bliver også sekretær for QP-gruppen, hvor Kvalitetscheferne mødes separat.

Derudover vil du indgå i kvalitetsteamet som råvare- og emballagespecialist. Du vil derfor både være med til at præge det nationale samarbejde mellem sygehusapotekerne og Amgros, kunne udfolde hele paletten af din faglige viden, og gøre en forskel for at sikre kvaliteten og forsyningen af lægemidler til de danske sygehuse.

Dine primære opgaver bliver at:
◾ Være faglig sekretær for F3 og sekretær for QP-gruppen
◾ Planlægge og koordinere GMP/GDP audits af API fremstillere/distributører (audit udføres af konsulenter), herunder etablering af kontrakter og aftaler, review af rapporter samt opdatering og formidling af auditplaner
◾ Kommunikation og samarbejde med leverandører og fremstillere om ændringer og dokumentation på råvarer og emballage
◾ Udarbejde og opdatere råvare- og emballagespecifikationer
◾ Være samarbejds- og sparringspartner for registreringsteamet, sygehusapotekerne samt andre interne og eksterne parter.

Opgaverne omkring råvarer og emballage sker i samarbejde med en anden kollega i teamet.

Entusiastisk kvalitetsspecialist med talent for kommunikation og tværfagligt samarbejde
Du er uddannet farmaceut eller har en anden naturvidenskabelig kandidatuddannelse. Du har minimum 3 års erfaring med QA-opgaver og GMP-erfaring fra anden lægemiddelvirksomhed. Du har kendskab til arbejdet med råvarer og emballage fra en kvalitetsafdeling samt erfaring med at udarbejde specifikationer.

Du formår at navigere i en politisk styret organisation og har det tværorganisatoriske overblik, som er nødvendigt, når dagsordener skal afstemmes og konsensus opnås.

Arbejdet som faglig sekretær vil fylde en væsentlig del af din arbejdstid. Du skal derfor være en god formidler og rutineret i at udarbejde skriftlig information, dagsordener, referater med mere.

KLR arbejder primært i nationalt regi, men stillingen indebærer mange internationale relationer og samarbejdspartnere og kræver derfor engelsk på forhandlingsniveau. Det er desuden en fordel at være fortrolig med Excel.

Du arbejder struktureret og proaktivt, og er god til at planlægge. Du er disciplineret med hensyn til dine opgaver og deadlines. Du sætter dig hurtigt ind i de faglige problemstillinger og bidrager med gode, kvalitative løsningsforslag. Og så er du naturligvis i stand til at skabe det nødvendige netværk med mange mennesker med forskellige baggrunde og fokusområder – både internt og eksternt.

Du sætter pris på, og er god til, tværfagligt samarbejde og motiveres af at arbejde i et team.

Kvalitet og Lægemiddelregistrering – din nye afdeling
Afdelingen består af kvalitetsteamet og et registreringsteam med i alt 17 erfarne kolleger, der glæder sig til at dele deres viden med dig. Vores arbejdsmiljø er uformelt og åbent, og vi har det rigtig godt i hinandens selskab.

Sammen vedligeholder vi Amgros’ markedsføringstilladelser for de såkaldte SAD-lægemidler, der dækker særlige behov på danske sygehuse, og som fremstilles lokalt på sygehusapotekerne. Samtidig løser vi en bred vifte af kvalitetsrelaterede opgaver i tæt samarbejde med sygehusapotekerne.

Vores opgaver er komplekse og kræver ofte ganske specielle kompetencer. Fælles for os alle er, at vi stiller høje krav til kvaliteten af eget arbejde og trives i et miljø, hvor kvalitet, struktur og god kommunikation er nøgleordene. Som medarbejder i KLR har du derfor både meget dygtige og meget vidende kolleger. Det er vigtigt for os, at vi giver dig de bedste rammer for at udfolde dine evner. Derfor kan du ikke bare se frem til at få opgaver, der matcher din viden og interesser. Du får også mulighed for at bygge videre på din viden og udvikle dig i den retning, som får det bedste frem i dig, og som er til gavn for Amgros.

Amgros er for dig, der har lyst til at gøre en forskel og vil have det bedste ud af dit arbejdsliv.

Kontakt og ansøgning
Er dette job lige dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er den 22. august 2019. Vi afholder første samtale den 13. september. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Dorthe Lindegaard på tlf. 8871 3030 efter 14. august.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • København Ø
  • Torsdag den 22. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som apotekere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som apotekere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0