Specialister til det regulatoriske område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Leder du efter en bred vifte af opgaver inden for det regulatoriske felt kombineret med et arbejdsliv i balance?

Har du en baggrund inden for det regulatoriske og erfaring med lægemiddelregistrering? Har du lyst til at få større indflydelse på din dagligdag og se den direkte effekt af din egen indsats i en virksomhed, der har fokus på work-life balance? Vi har to ledige stillinger i afdelingen Kvalitet og Lægemiddelregistrering og ser frem til snarest at byde to nye kolleger velkommen i registreringsteamet.

Amgros ejer markedsføringstilladelserne på de såkaldte SAD-lægemidler, der dækker særlige behov på danske sygehuse, og som fremstilles lokalt på sygehusapotekerne. Her er vores opgave at vedligeholde den nødvendige dokumentation – og det er her, du kan være med til at gøre en forskel. I Amgros får du nemlig mulighed for at udfolde hele paletten af din viden samtidig med, at du får indflydelse på at give danskerne mere sundhed for pengene.

Du får eget produktansvar og til opgave at udarbejde regulatorisk dokumentation i tæt samarbejde med sygehusapotekerne og dine kollegaer i afdelingen. Du bliver således ansvarlig for at udføre regulatoriske opgaver og gennemføre ændringer af de nationale markedsførte SAD produkter.

Dine primære opgaver bliver at:
◾ Behandle anmodninger om ændringer fra sygehusapotekerne
◾ Indsamle og vurdere dokumentation til brug i variationsansøgninger
◾ Udarbejde, indsende og følge op på variationsansøgninger
◾ Vedligeholde registreringsdokumentation og CTD-dossier inden for dit produktansvarsområde
◾ Være sparringspartner til sygehusapotekerne og andre samarbejdspartnere - både internt og eksternt
◾ Være i dialog med Lægemiddelstyrelsen samt andre relevante myndigheder

Beslutningsdygtig entusiast med viden om og erfaring med lægemiddelregistrering
Du er uddannet farmaceut eller har en anden tilsvarende videregående uddannelse. Du har et dybdegående kendskab til lægemidler og de regulatoriske krav. Vi er i proces i forhold til at arbejde på en ny måde i teamet. Du får derfor mulighed for at byde ind på et eller flere CTD-modul ansvarsområder afhængigt af din erfaring.

Solid erfaring med lægemiddelregistrering og dokumenthåndteringssystemer er absolut en stor fordel. Men vi søger medarbejdere til to stillinger, så lad dig ikke holde tilbage for at søge, hvis du er nyuddannet og brænder for at arbejde og udvikle dig indenfor det regulatoriske felt. Vi har brug for at den ene kandidat har kendskab til SPC/PIL/labelling eller mod på at blive ansvarlig på området.

Du arbejder med høj grad af struktur og orden. Du er disciplineret og god til at planlægge dine opgaver samt overholde deadlines. Du sætter dig let ind i de faglige problemstillinger og kommer med gode, kvalitative løsningsforslag. Og så er du naturligvis i stand til på en god og proaktiv måde at skabe, opbygge og vedligeholde de nødvendige netværk med mange mennesker, som har forskellige baggrunde og fokusområde – både internt og eksternt. Her får du brug for dine gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner både på dansk såvel som på engelsk. Derudover håber vi, at du – som vi – har et positivt menneskesyn og kan holde humøret højt og have et smil med i tasken, også når der i perioder er travlt.

Kvalitet og Lægemiddelregistrering – din nye afdeling
Du bliver en del af afdelingen Kvalitet og Lægemiddelregistrering, som består af 17 erfarne kolleger, der glæder sig til at dele deres viden med dig. Vores arbejdsmiljø er uformelt og åbent, og vi har det rigtig godt i hinandens selskab.

Vi løser mange forskellige opgaver bl.a. audits, udarbejdelse af råvare-, emballage- og etiketspecifikationer, reklamationer og indkøb. Vores opgaver er komplekse og kræver ofte ganske specielle kompetencer. Vi har en høj faglighed, og som medarbejder i Amgros har du derfor både meget dygtige og meget vidende kolleger, der både kan og vil. Det er afgørende for os, at give dig de allerbedste rammer for at udfolde dine evner. Du kan ikke bare se frem til at få opgaver, der matcher din viden og interesser. Du får også mulighed for hele tiden at bygge videre på den formel, der får det bedste frem i dig. Som fagperson og som kollega. Amgros er for dig, der har lyst til at gøre en forskel og vil have det bedste ud af dit arbejdsliv.

Kontakt og ansøgning
Er dette job lige dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er den 22. august 2019. Vi afholder 1. samtale den 2. september. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Dorthe Lindegaard på tlf. 8871 3030 efter 14. august.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • København Ø
  • Torsdag den 22. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som apotekere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som apotekere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0