Dynamisk teamleder til Amgros' kvalitetsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du den nye teamleder, vi drømmer om i kvalitetsteamet? Har du flere års erfaring med kvalitetssikring og en bred viden om fremstilling af lægemidler, så vi kan sparre med dig i hverdagen? Og er du en erfaren leder, der både forstår at prioritere, træffe beslutninger og samtidig formår at inddrage og udvikle dine medarbejdere, så læs endelig videre.

I Amgros får du mulighederne for at bruge al din viden om kvalitet og fremstilling af lægemidler, for kvalitetsteamet løser mange forskellige opgaver i samarbejde med sygehusapotekerne i Danmark. Du bliver leder for et team, der er klar til at tænke nye processer og udvikling sammen med dig. Og så kommer du i øvrigt til at arbejde i et rart og uformelt miljø, hvor vi har det godt og kan grine sammen.

Drift og udvikling med synlig ledelse
Med reference til afdelingschefen for Kvalitet og Lægemiddelregistrering (KLR) bliver du teamleder for otte dedikerede og kompetente medarbejdere. Kvalitetsteamet varetager den daglige drift af arbejdsopgaver med centrale løsninger for sygehusapotekerne på fremstillingsområdet som at udarbejde og opdatere råvare-, emballage- og etiketspecifikationer, indkøb, audit, behandle reklamationer og overvåge bivirkninger.

Som teamleder får du ansvaret for den daglige drift af alle arbejdsopgaver i kvalitetsteamet. Det betyder, at du skal sikre en hensigtsmæssig fordeling af opgaverne og koordinere teamets ressourcer. I overblik bliver dine primære opgaver:

  • Personaleledelse af kvalitetsteamet på 8 medarbejdere
  • Faglig sparringspartner for teamet og kollegaerne på landets sygehusapoteker
  • Udvikle og optimere processer og arbejdsgange – både internt og i forhold til samarbejdet med sygehusapotekerne
  • Udføre selvinspektioner i samarbejde med Amgros’ selvinspektionsteam
  • Kvalitetssikre for eksempel valideringsdokumentation og afvigelser

På sigt skal du indstille dig på at blive kvalitetsansvarlig i Amgros. Amgros har en engrosforhandlertilladelse, og vi skal efterleve reglerne for god distributionspraksis (GDP). Vi har derfor en kvalitetsansvarlig – Responsible Person (RP) – der samarbejder tæt med kollegaer i hele Amgros. Denne opgave planlægger vi at overdrage til teamlederen efter en grundig oplæringsperiode.

Erfaren teamleder med naturvidenskabelig baggrund
Du er uddannet farmaceut eller har en anden naturvidenskabelig kandidatuddannelse. Du har minimum tre års erfaring med QA-opgaver, GMP-erfaring fra anden lægemiddelvirksomhed og kendskab til GAMP5. Optimalt set har du solid erfaring med team- og personaleledelse. Har du erfaring som kvalitetsansvarlig er det yderligere et plus.

KLR arbejder primært nationalt, men har også mange internationale relationer og samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt, at du er fortrolig med engelsk.

Din store kontaktflade stiller krav til din evne til at skabe og vedligeholde gode og konstruktive samarbejdsrelationer. Du er af natur opsøgende og har gode kommunikationsevner – mundtligt såvel som skriftligt. Du er energisk, inspirerende, vedholdende og du går gerne forrest for at vise vejen. Du trives med tværfagligt arbejde, herunder at facilitere og optegne nye processer med dine interne og eksterne samarbejdspartnere. Derudover er du god til at skabe de rette rammer for at andre træffer beslutninger.

Din arbejdsform er præget af struktur, og du sikrer, at opgaverne bliver fulgt helt til dørs og leveret til tiden. Du er pragmatisk og evner at tænke i store linjer og løsninger, mens du samtidig har sans for detaljerne.

Kvalitet og Lægemiddelregistrering – din nye afdeling

Du får 17 engagerede kollegaer i Amgros’ afdeling for Kvalitet og Lægemiddelregistrering. Afdelingen består af en chef, to teamledere, et registreringsteam på seks kolleger samt kvalitetsteamet på otte kolleger.

I KLR løser vi mange forskellige opgaver. Amgros ejer markedsføringstilladelserne på de såkaldte SAD-lægemidler, der dækker særlige behov på danske sygehuse, og som fremstilles lokalt på sygehusapotekerne. Registreringsteamet sørger for at vedligeholde den dokumentation, der er godkendt af Lægemiddelstyrelsen. Kvalitetsteamet samarbejder med registreringsteamet om mange opgaver omkring SAD-lægemidlerne. Opgaveporteføljen i KLR er kompleks og kræver ofte særlige kompetencer. Som medarbejder i KLR har du derfor både meget dygtige og meget vidende kollegaer. Det er vigtigt for os, at vi giver dig de allerbedste rammer for at udfolde dine evner. Derfor kan du ikke bare se frem til at få opgaver, der matcher din viden og interesser. Du får også mulighed for hele tiden at bygge videre på din viden og udvikle dig i den retning, som får det bedste frem i dig, og som er til gavn for Amgros.

Kontakt og ansøgning
Er dette job lige dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er den 22. august 2019. Vi afholder første samtale den 20. september. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Dorthe Lindegaard på tlf. 8871 3030 efter den 14. august.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • København Ø
  • Torsdag den 22. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1