Arkitekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at få de kreative ideer til at ske? Har du sans for detaljerne i det enkelte projekt? Er du arkitekt med nogle års projekteringserfaring, og vil du være med til at sikre en høj faglig arkitektfaglig kvalitet i projekteringen? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen
Vi søger en arkitekt med solid erfaring inden for projektering, og som samtidig har en klar arkitektonisk holdning. Det bliver din opgave at se muligheder og foreslå løsninger, som skaber balancen mellem projektets arkitektoniske vision og de øvrige præmisser for projektet rammer for f.eks. kvalitet, bæredygtighed, økonomi og lovgivning. Du bliver en del af C.F. Møller Architects' team, hvor det handler om at tænke i helheder og få gjort kreative tanker til virkelighed. Du kommer til at indgå i et tværfagligt miljø, hvor passion for arkitekturen er drivkraften. Som arkitekt hos C.F. Møller, vil du opleve i nogle længere perioder at arbejde indgående med et projekt og i andre periode med flere projekter i de tidligere faser.

Hvem er du
Vi forestiller os, at du har min. 3-4 års erfaring med projektering i Revit. Du er uddannet arkitekt og har indgående kendskab til arkitektbranchens rammer, ydelser og processer. Du trives godt i samarbejdet med kollegaer med forskellig faglig baggrund i tværfagligt miljø, og du indgår naturligt i et arbejdsfællesskab, hvor værdier som ærlighed, åbenhed og kvalitet er i centrum. Du tænker og arbejder metodisk og skaber kontinuerlig optimering i projektet gennem en struktureret tilgang med fokus på kvalitet og detaljen.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende stilling med gode muligheder for selv at påvirke din hverdag gennem projekterne og de opgaver, du får ansvar for. Du bliver en del af en organisation, hvor høje faglige standarder og visioner for arkitekturen går hånd i hånd med en moderne og uhøjtidelig samarbejdsform. C.F. Møller Architects er internationalt præget, hvilket hverdagen med kollegaer fra mange forskellige lande vidner om. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, både hvis du ønsker øget specialisering eller mere drømmer om at opbygge en bredere erfaring.

Vi tilbyder stor grad af frihed til, at du planlægger og udfører dit arbejde, som du vurderer det mest hensigtsmæssigt, ligesom planlægning af hjemmearbejdsdage også vil være muligt. I C.F. Møller Architects har vi fokus på kontinuerlig faglige og personlige udvikling, og du får adgang til et omfattende udbud af internt udbudt kurser, netværk og videndelingsforløb gennem GROW, som er et internt tilbud til alle medarbejdere.

Praktiske oplysninger
Der tilbydes løn efter overenskomst og tiltrædelse efter aftale.
Vi afholder samtaler løbende, og ansættelse er snarest muligt.

Om os
C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden.
Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

Unik designtilgang
Vores løsninger skabes metodisk og holistisk ved at analysere og indtænke den lokale beliggenhed for derigennem at skabe nye globale standarder. Afsættet er en unik integreret designtilgang, der forener byplanlægning, landskab, arkitektur og design af bygningskomponenter.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores fantastiske team.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Århus C
  • Søndag den 13. februar 2022

Lignende jobs

  • Praktik (Arkitekt)

    Vil du være med til at udvikle fremtidens Skandinaviske byer sammen med dygtige og kompetente kollegaer? Vi er altid på udkig efter talentfulde arkitektpraktikanter, der er nysgerrige på at dykke n..
    • Arkitekt
    • Århus
    Få mere info
  • IT Architect, Product Lifecycle Management

    Do you have Microsoft (MS) or PLM experience as an IT Architect? Will you be motivated by business improving projects - supporting world-class R&D solutions - and by orchestrating a future qualifie..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info
  • Network Architect

    Are you a highly skilled Network Architect with a can-do attitude? we might have an ideal career opportunity for you! Sales Region NCE Offshore Plant Engineering Plant Engineering team is re..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info
  • Associate Business Intelligence Architect

    Are you ready to take on an inspiring role in Vestas Data & Analytics Architecture and solution space? And would you like to be part of a transformation journey in Vestas with a vision to bring Dat..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Århus C over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0