Erfaren projektudvikler med stærke økonomiske kompetencer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Har du erfaring med planlægning og udvikling af kommende byggeprojekter og vil du medvirke til at skabe bæredygtige og funktionelle byggerier til gavn for børn og voksne i Holbæk Kommune?

Om stillingen
Har du erfaring med arbejdet omkring udviklingsprojekter, herunder afsøgning af forskellige scenarier og udarbejdelse af totaløkonomiske businesscases? Kan du tænke ”ud af boksen”, så kommunens bæredygtige ambitioner kan forenes med god økonomisk forvaltning af borgernes penge, når vi udvikler renoveringsprojekter og nybyggeri?
Så er det dig vi søger til at blive en del af Byggeri & Infrastruktur i Holbæk Kommune, hvor du vil indgå i et velfungerende team af højtkvalificerede og erfarne kolleger.

Dine opgaver
Som projektudvikler får du ansvar for projektudvikling i de indledende faser fra første idé, til den politiske beslutning om, at projektet skal realiseres. Dette indebærer udarbejdelse af businesscases for mulige scenarier, oplæg til ledelse og politisk niveau i tæt samråd med brugerne af bygningerne, kollegerne i Team Asset (ejendomsejer), projektledere, som styrer den senere realisering af projekterne, de øvrige afdelinger på det tekniske område i kommunen samt eksterne interessenter og samarbejdspartnere. Du skal kunne se muligheder i udfordringer, have en visionær og kreativ tilgang til at finde nye løsninger samt være god til at skabe relationer til borgere, samarbejdspartnere og kollegaer.

Ansvarsområder

  • Afsøgning af muligheder og rammesætning af de enkelte bygge- og renoveringsprojekters økonomi
  • Belysning af mulighederne for bæredygtige og energibesparende valg i projekterne
  • Faglig sparring med kollegerne i afdelingen, samt brugerne
  • Udarbejdelse af beslutningsoplæg i form af indstillinger til ledelse og politisk niveau, samt ansøgninger til fonde, udviklingspuljer mv.
  • Understøtte afdelingens fælles kultur og arbejdsmetodik gennem blandt andet deltagelse i ad hoc-opgaver og tværgående udviklingsprojekter internt i organisationen


Kvalifikationer
Vi søger dig, som har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som økonom, arkitekt, ingeniør eller lignende. I tillæg hertil har du en bred erfaring med projektering af bygge- og renoveringsprojekter. Mest af alt formår du at skabe totaløkonomisk overblik over byggeprojekter, som også holder, når projektet skal realiseres.

Som person er du en stærk kommunikator, som behersker dansk i skrift og tale. Du forstår at skabe overblik og synliggøre økonomiske konsekvenser for interessenter internt og eksternt – og i et sprog så alle forstår budskabet. Du er en fleksibel teamplayer, som trives med at videndele med dine kolleger og øvrige samarbejdspartnere. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for beslutninger – men går ligeledes engageret ind i fællesskabet om løsning af opgaverne. Du har et godt overblik, er god til at analysere, tilrettelægge og drive processer, samt arbejder vedholdende, systematisk og struktureret med styring og tilrettelæggelse af dine opgaver.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med arbejde i politiske organisationer.

Du tilbydes
En spændende hverdag i en kommune i rivende udvikling, hvor du får stor indflydelse på din egen arbejdsdag og mulighed for at få et stort selvstændigt ansvar for små, som store opgaver. Holbæk Kommune vægter trivsel og arbejdsglæde højt og du bliver en del af en velfungerende og fagligt dygtig afdeling.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling, som vi ønsker besat snarest muligt, og senest pr. 1. oktober 2022. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med mulighed for personlige tillæg efter erfaring og kompetencer. Der er fleksible arbejdstider, betalt frokostpause og mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Søg stillingen
Ansøgningsfrist fredag den 15. juli 2022. Samtaler vil blive afviklet i august 2022.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.

Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Holbæk
  • Fredag den 15. juli 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0