Vil du være vandløbsmedarbejder i Holbæk Kommune?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk


Holbæk Kommune ønsker at fremme en grøn og bæredygtig udvikling, og vi arbejder aktivt for at skabe flere naturoplevelser og øget biodiversitet.

Vi har store ambitioner på vandløbsområdet og søger derfor en ny kollega til en fast stilling i vores vandløbsteam. Som en del af teamet skal du være med til at sikre, at vores vandløb bliver bedre levesteder for planter, fisk og smådyr samtidig med, at de leder vand væk fra bl.a. landbrugsarealer.

Du skal blandt andet være med til at gennemføre vandløbsrestaureringsprojekter og sikre, at vandløbsvedligeholdelsen udføres på en balanceret måde i forhold til både afvandings- og naturhensynet. Opgaverne spænder vidt og dækker alt fra hydrauliske beregninger og juridiske problemstillinger til konflikthåndtering og tilsyn med vandløbsvedligeholdelse. Den ideelle ansøger har erfaring indenfor nogle af disse områder og lyst til at arbejde med dem alle.

Opgavefordelingen i teamet vil afhænge af dine kvalifikationer, interesser og teamets prioriteringer, som løbende justeres. Da vi har store ambitioner for fremtiden, lægger vi vægt på, at du vil være med hele vejen og gerne længere. Planlægningen er allerede i fuld gang og udover de årligt fast tilbagevendende opgaver, så har vi en række vandløbsrestaureringsprojekter, som skal sættes i gang i de kommende år.

Holbæk Kommune ønsker, at kommunen opleves som en helhed, når vi møder borgere og virksomheder. Dette stiller store krav til vores evner til at være i dialog med hinanden og vores omgivelser. Vi arbejder med tæt inddragelse af interessegrupper, og det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikere med forskellige interessenter som f.eks. lodsejere, landbrugsorganisationer, grønne organisationer, nabokommuner og dine kolleger i andre teams i Holbæk Kommune.

Hvem er vi?
Du får 24 kompetente og engagerede kolleger i afdelingen Natur og Miljø. Den enkelte medarbejder er primært tilknyttet ét team, men indgår også i tværgående opgaver og projekter i og udenfor afdelingen. Du vil blive tilknyttet vandløbsteamet, der udover dig består af tre dygtige kolleger. Teamet har en bred berøringsflade til både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Vi holder til i et åbent kontorlandskab ved Holbæk Havn. På kontoret har vi en uformel omgangstone, og der er højt til loftet. Dertil har vi en økofrugtordning og en aktiv personaleforening.

Natur og Miljø er en del af det tekniske myndighedsområde: By og Landskab, og hører under chefområdet Vækst og Bæredygtighed, der er det samlede brede tekniske område i Holbæk Kommune.

Kompetencer hos den ideelle kandidat
Vi ønsker en kollega med stærke faglige kompetencer og flere års erfaring inden for vandløbsområdet.

Du motiveres af udfordringer og dialog, er rummelig, giver plads til andres holdninger og brænder for at yde en god indsats for borgere og virksomheder.

Vi forestiller os, at du har:
  • Erfaring med vandløbsvedligeholdelse,
  • erfaring med sagsbehandling efter vandløbsloven,
  • erfaring med VASP og VandløbsGIS,
  • erfaring med vandløbsrestaurering – fra tilskudsansøgning til praktisk udførelse,
  • grundlæggende viden om vandløbsøkologi,
  • evnen til at bruge dine erfaringer/kompetencer til at skabe løsninger,
  • forståelse for hydrologi og hydraulik,
  • gode kommunikative evner - såvel skriftligt som mundtligt, og du kan indgå i konstruktiv dialog,
  • gode samarbejdsevner, kan arbejde selvstændigt og få afsluttet opgaverne,
  • godt humør og sætter pris på det sociale,
  • sans for at navigere i en politisk styret organisation,
  • lyst til at arbejde med opgaver, som til tider indeholder interessemodsætninger og -konflikter,
  • kørekort (kategori B).

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling og vi ønsker stillingen besat pr. 1. oktober 2022. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være os i hænde senest tirsdag den 9. august 2022.
Vi forventer at afholde samtaler mandag den 15. august 2022 og eventuel anden samtale mandag den 22. august 2022.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til vandløbsmedarbejder Sune Bach, tlf. 72 36 33 39, [email protected] eller afdelingsleder Morten Marcher, tlf. 72 36 11 99, [email protected].

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.

Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Holbæk
  • Tirsdag den 09. august 2022

Statistik over udbudte jobs som biologer i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som biologer
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1