Byggesagsbehandlere til Center for Bygninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Københavns Kommune er en by, som er i konstant forandring og udvikling. Vil du være med til at forvalte rammerne for udviklingen af bygningsmassen i København og sikre høj kvalitet i byggeriet i forhold til arkitektur, sikkerhed og sundhed? Og vil du være med til at værne om København som en by med respekt for mødet mellem nye og ældre bygninger? Så er du måske en af de byggesagsbehandlere, vi søger til Center for Bygninger.

Den høje byggeaktivitet betyder, at vi søger medarbejdere, der både vil være med til at opnå en effektiv sagsbehandling og et stadig bedre serviceniveau, og som samtidig kan løse opgaver i en til tider hektisk hverdag.

Vi er en organisation med høj faglighed og med et stærkt kollegaskab, hvor man arbejder for at realisere en fælles ambition om at være et center med fokus på dialog – både i forhold til kunder og borgere og i det daglige samspil i eget center og med kollegaerne i forvaltningen. Sagerne spænder vidt i kompleksitet, og det kræver, at vores sagsbehandlere har stærk analytisk sans og er i stand til både at kunne se detaljen og overskue helheden i en byggesag.

Aktuelle stillinger:

Vi søger flere byggesagsbehandlere til Center for Bygninger.
Som byggesagsbehandler behandler du ansøgninger om byggetilladelser frem mod en afgørelse i form af et afslag eller en byggetilladelse. Byggesagsbehandlingen omfatter sagsbehandling i forhold til bygningsreglementet, lokalplaner og anden lovgivning, som er relevant for projektet.

Med BR18 er der indført stikprøvekontrol af tekniske forhold og denne opgave ligger også i de to enheder og bliver løftet af de medarbejdere, som har de rette tekniske kompetencer. Der er derfor mulighed for at specialisere sig inden for specifikke tekniske emner.

Til stillingerne som byggesagsbehandler i Center for Bygninger forventer vi, at du:

  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som fx ingeniør, bygningskonstruktør eller arkitekt
    • du kan være ingeniør med specialistkompetencer inden for fx ventilation, lyd eller energi
    • du kan være ingeniør eller bygningskonstruktør med tværfaglige kompetencer inden for arkitektur og byggeteknik
    • du kan være arkitekt med kompetencer inden for fx formgivning, byggeteknik, bygningskultur, byrum og lokalplanforhold

  • har interesse for at arbejde med lovgivning og har erfaring med byggesagsbehandling, anden form for myndighedsbehandling eller med udarbejdelse af myndighedsprojekter
  • evner at videreformidle viden til kolleger
  • evner at levere høj service til borgere
  • har interesse for at arbejde tværfagligt i krydsfeltet mellem teknik, arkitektur, jura og politik
  • har interesse i at arbejde i en politisk organisation
  • er god til at formulere dig både på skrift og i tale

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingerne er fra 1. februar 2019.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte enhedschef for Byggesager Indre, Jane Drejer Nielsen på 2630 0375 eller enhedschef for Byggesager Nord, Mette Hesthaven på 2636 4277.

Vedhæft dit CV og evt. andre relevante dokumenter, når du søger via nedenstående link senest onsdag den 4. december 2019

Vi holder primært samtaler i uge 49 og 50.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Du kan læse mere om Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning og Center for Bygninger på www.kk.dk/tmf.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • København NV
  • Onsdag den 04. december 2019

Lignende jobs

  • Managing Architect

    Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Managing Architect til [xxxxx]s Data Management

    Brænder du for at levere komplekse, samfundskritiske og banebrydende dataløsninger? Besidder du høj teknisk faglighed og har evnen til hurtigt at opnå forretningsforståelse? Kan du håndtere hele lø..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Senior Architect

    Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdes..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • NOVA5 søger arkitektpraktikant til foråret 2025

    ER DU VORES NYE ARKITEKTPRAKTIKANT OG VIL DU GERNE PRØVE KRÆFTER PÅ EN TEGNESTUE?I NOVA5 søger vi en Arkitektpraktikant til foråret 2025. Praktikpladsen tilbydes i en periode på 4-5 måneder.S..
    • Arkitekt
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i København NV over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1