Byggeleder til Park og Byrum, Teknik- og Miljøforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at anlægge Københavns rekreative rum?

Der er tryk på udviklingen i København. Teknik- og Miljøforvaltningen er en central aktør, og vi tager os af de fysiske forandringer i byen. Det er vores ambition at skabe verdens bedste storbymiljø og et unikt byliv i København.

Vi søger en byggeleder med stærke kompetencer indenfor realisering af grønne og rekreative arealer i byen.

Dine nærmeste kolleger bliver medarbejderne i enheden Park og Byrum, hvor vi arbejder med etablering af urbane rekreative rum, herunder parker, pladser, gårdhaver og naturarealer. Aktuelt arbejder vi bl.a. med Enghaveparken, Kulbaneparken og Naturpark Amager samt mange andre spændende projekter, der sætter deres præg på byen og udvikler de rekreative muligheder. Flere af vores projekter er også relateret til Københavns skybrudsindsats.

Nye projekter er på vej, og vi har derfor brug for flere kompetente medarbejdere.

Jobbet
I Park og Byrum varetager vi bygherrerollen og har ansvaret for realisering af kommunens anlægsprojekter i samarbejde med interne og eksterne interessenter, rådgivere og entreprenører.

Du kommer til at indgå i et tværfagligt team af projekt- og byggeledere samt udbudsjurister, som i tæt dialog varetager udvikling og gennemførelse af projekterne. Afhængig af dine erfaringer og kompetencer vil du som byggeleder deltage i arbejdet med projekterne fra planlægning og analyse til udbud og kontrahering med rådgivere og entreprenører. Og du vil være projektledernes væsentligste samarbejdspartner ift. teknisk sparring, granskning under projektering, fagtilsyn, projektopfølgning under udførelsen mv.

Som byggeleder har du ansvaret for den praktiske gennemførelse af projekterne med tæt reference til projektlederen. Vi lægger vægt på, at du arbejder selvstændigt men samtidigt indgår i et team af engagerede og professionelle medarbejdere, hvor der også er tid til, at du kan udvikle dig og erhverve nye kompetencer.

Hvem er du
Du er en engageret og dynamisk person med en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, landskabsarkitekt, arkitekt eller tilsvarende med erfaring fra entreprisestyring og byggeledelse. Du har mindst fem års erfaring inden for projektering af og tilsyn med udførelse af grønne områder og byrum, f.eks. fra rådgivende eller udførende virksomhed. Vi forventer, at du har teoretisk og praktisk kendskab til projektering og udførelse af beplantning og befæstelser på rekreative arealer.

Endvidere vil det være en kvalifikation, hvis du har erfaring med

  • koordinering og styring af anlægsprojekter ift. aftaler, tid og økonomi
  • udbud og kontrahering af teknisk rådgivning og entreprenørarbejder
  • offentlig forvaltning og arbejdet i en politisk ledet organisation

Herudover lægger vi vægt på, at du er grundig, god til at skabe overblik, kan prioritere og strukturere opgaver og ikke mindst har evne til at samarbejde og håndtere skiftende mål for arbejdsopgaverne undervejs i processen. Du er robust og har et godt humør, og du kommunikerer direkte, åbent og inddragende. Du taler og skriver dansk på et professionelt niveau.

Vi tilbyder
Vi lægger vægt på et uformelt og inspirerende arbejdsklima med fokus på læring og kompetenceudvikling samt samarbejde med gode kolleger. Jobbet rummer mange udviklingsmuligheder og udfordringer, både fagligt og personligt.

Derudover tilbyder vi gennemsnitlig 37 timers arbejdsuge, inkl. frokost, idet vi lægger vægt på et afbalanceret forhold mellem arbejdsliv og familie- og fritidsliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte enhedschef for Park og Byrum Simon Brückner på 2175 4780.
Du kan læse mere om København Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen og Park og Byrum, der er en del af Center for Anlæg og Byfornyelse på www.kk.dk og www.tmf.kk.dk

Søg via nedenstående link senest søndag den 1. december 2019

Om Teknik – og Miljøforvaltningen
I Park og Byrum, Center for Anlæg og Byfornyelse, varetager vi bygherrerollen i kommunens anlægsprojekter og sikrer en effektiv projektstyring og udførelse af dem. Centeret hører under Byens Fysik, der er et af fire serviceområder i Teknik- og Miljøforvaltningen og omsætter årligt for ca. 600 mio. kr.
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • København NV
  • Søndag den 01. december 2019

Lignende jobs

  • Managing Architect

    Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Managing Architect til [xxxxx]s Data Management

    Brænder du for at levere komplekse, samfundskritiske og banebrydende dataløsninger? Besidder du høj teknisk faglighed og har evnen til hurtigt at opnå forretningsforståelse? Kan du håndtere hele lø..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Senior Architect

    Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdes..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • NOVA5 søger arkitektpraktikant til foråret 2025

    ER DU VORES NYE ARKITEKTPRAKTIKANT OG VIL DU GERNE PRØVE KRÆFTER PÅ EN TEGNESTUE?I NOVA5 søger vi en Arkitektpraktikant til foråret 2025. Praktikpladsen tilbydes i en periode på 4-5 måneder.S..
    • Arkitekt
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i København NV over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1