Service- eller grafisk designer til udvikling af løsninger med stærkt kundefokus i Købe...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at udvikle og forny Københavns Kommunes måde at tænke kunder og service på? Tænder du på at designe og udvikle nye løsninger i samspillet mellem kunder og nøglemedarbejdere med særligt fokus på den visuelle kommunikation? Og trives du med en omskiftelig hverdag i et højt tempo, hvor du kommer i kontakt med store dele af organisationen og mange forskellige typer opgaver?

Du har erfaring med produktion af stærke visuelle kommunikationsløsninger, et skarpt øje for detaljen og er vedholdende i din stræben efter kvalitet i dine løsninger. Du har det store overblik over hele designprocessen fra ideudvikling til produktion. Du har blik for det tværmedielle og er stærk i samarbejdet med vidt forskellige fagligheder. Du er dygtig til at kommunikere, præsentere og forklare dine ideer.

Om stillingen
Københavns Ejendomme & Indkøb (KEID) er en intern serviceleverandør i kommunen, der understøtter kommunens institutioner og enheder med en række services indenfor ejendoms- og indkøbsområdet. Over det sidste års tid er vi begyndt at arbejde med visuel kommunikation og designtænkning i udvikling af vores servicetilgang – senest ift. udvikling af strategi for digitale brugerindgange, udvikling af vores servicekataloger samt wayfinding-koncepter for kommunens bygninger. Det er sket gennem udvikling af prototyper og tests med vores kunder og frontmedarbejdere. Det har givet os blod på tanden for at prøve mere – og derfor slår vi denne stilling op.

Du bliver en del af en tværgående udviklingsfunktion, hvor du bliver omdrejningspunktet for projekter, der rimer på kommunikation, design, grafik og service. Derudover vil der være behov for, at du kan hjælpe til med at skærpe præsentationer, oplæg, forretningskoncepter m.m. med dine kompetencer indenfor visuel formidling.

Om dig

  • Du har en relevant akademisk uddannelse indenfor design eller tilsvarende, fx som grafisk designer eller servicedesigner
  • Du er stærk til kommunikation, visuel formidling og grafisk design – og kan formidle et budskab enkelt og klart. Du har solid erfaring med Adobe-pakken, herunder Illustrator og Indesign
  • Du har stærke kompetencer indenfor design thinking, co-creation, udvikling og test af prototyper og er god til at samarbejde og skabe forandring i samarbejde med forskellige aktører
  • Du har en stærk forretningsforståelse med sans for hurtigt at sætte dig ind i et nyt opgavefelt / problemstilling, skære ind til benet ift. et kommunikationsbudskab og komme hurtigt ud over rampen med løsningsforslag
  • Kendskab til wayfinding er en fordel, men ikke et krav
  • Kendskab til UX er en fordel, men ikke et krav
  • Kendskab til projektledelse og projektarbejde, gerne fra en politisk styret organisation er en fordel, men ikke et krav

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst med Københavns Kommune og efter principperne for Ny Løn.
Stillingen er tidsbegrænset til et år med start hurtigst muligt.
Arbejdspladsen er på Borups Alle i København NV.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en arbejdsplads med en høj udviklingskadence, hvor der er rig mulighed for at tage ansvar og prøve kræfter med et vigtigt udviklingsprojekt i Københavns Ejendomme og Indkøb. Hos os får du endvidere stor indflydelse på og er med til at forme indholdet i jobbet, og vi har stort fokus på udvikling, sparring og tillidsbaseret ledelse.
Du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø bestående dygtige og dynamiske kolleger, der arbejder med udviklingsopgaver på tværs af centeret. Vi tilbyder desuden fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden med mulighed for god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Om os
Service- og Forretningsudvikling er en udviklingsenhed under Center for Ejendomsservice i Københavns Ejendomme & Indkøb, der består af 16-18 medarbejdere. Vi er ansvarlige for at udvikle og gennemføre udviklingsprojekter for Center for Ejendomsservice og vores kunder i Københavns Kommune – med særligt fokus på udvikling af rengøring, aktivitetsbaseret indretning, facility services samt miljø- og affaldsområdet.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte faglig koordinator og chefkonsulent, Kristian Steen Johansen, med spørgsmål på 2912 4602.

Vedlæg gerne eksempler på visuelle produkter, du har været med til at udvikle, til ansøgningen.

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 2. december 2019

Københavns Ejendomme & Indkøb
Københavns Ejendomme & Indkøb har ansvaret for Københavns Kommunes ejendomsportefølje og for, at vi køber effektivt ind i kommunen. Vores 875 medarbejdere arbejder hver dag for en serviceorienteret ejendomsadministration og vedligeholdelse af kommunens mere end 2,6 mio. m2. Ligesom vi understøtter kommunens samlede indkøb på ca. 6,5 mia. kr. årligt.
Gennem effektiv ejendomsservice, drift og vedligehold og en professionel indkøbsorganisering frigør vi ressourcer til, at vores 45.000 kolleger i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne.
Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • København NV
  • Mandag den 02. december 2019

Lignende jobs

  • Managing Architect

    Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Managing Architect til [xxxxx]s Data Management

    Brænder du for at levere komplekse, samfundskritiske og banebrydende dataløsninger? Besidder du høj teknisk faglighed og har evnen til hurtigt at opnå forretningsforståelse? Kan du håndtere hele lø..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Senior Architect

    Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdes..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • NOVA5 søger arkitektpraktikant til foråret 2025

    ER DU VORES NYE ARKITEKTPRAKTIKANT OG VIL DU GERNE PRØVE KRÆFTER PÅ EN TEGNESTUE?I NOVA5 søger vi en Arkitektpraktikant til foråret 2025. Praktikpladsen tilbydes i en periode på 4-5 måneder.S..
    • Arkitekt
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i København NV over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1