Studentermedhjælpere til DTU Bibliotek

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Kongens Lyngby

Har du lyst til et spændende og relevant studiejob på et af Danmarks førende universitetsbiblioteker?

DTU Bibliotek søger studentermedhjælpere til flere områder.

To - tre studentermedhjælpere til Biblioteksservice
Som vagthavende i bibliotekets servicedesk på Campus Lyngby tager du imod bibliotekets brugere og hjælper med lån, litteratursøgning og andet. Du vil indgå i en gruppe med andre studentermedhjælpere på biblioteket, men arbejde selvstændigt på dine vagterne. Vagterne ligger i tidsrummet hverdage mellem 7.45-10.30, 14.00-19.00, samt weekend og helligdage kl. 12.00-16.00. Vi kan tilbyde ca. 4-6 timer om ugen afhængig af din fleksibilitet. Vi ser gerne, at du kan begynde d. 15. december eller snarest derefter, og vi vil sørge for en grundig oplæring i uge 51, 1 og 2.

Du får bl.a. følgende opgaver:

  • Være vært for bibliotekets brugere og hjælpe dem med stort og småt, bl.a. med udlån og aflevering af både bøger og udstyr, samt lettere litteratursøgning
  • Sørge for at biblioteket ser pænt og præsentabelt ud
  • Yde service ved printere og PC’ere
  • Andre praktiske ad hoc opgaver


Vi forventer at du:

  • Har gode dansk- og engelskkundskaber, skriftligt og mundtligt
  • Er serviceminded, stabil, fleksibel og har gode samarbejdsevner
  • Hurtigt kan sætte dig ind i nye opgaver og tør spørge, hvis du er i tvivl
  • Har flair for IT


Vi forestiller os, at du har erfaring med kundeservice og er tryg ved at stå alene på vagt.

En – to studentermedhjælpere til DTU Media Lab
DTU Media Lab live streamer og optager undervisning og videoproduktioner på tværs af DTU, og tilbyder brugerne af DTU Bibliotek et Walk-in TV-studie, post-produktion til videoredigering, VR/AR-Studio og 3D-printere som de kan booke og benytte.

Et udpluk af de ting vi laver er informationsvideoer, interviews, laboratorievideoer på nogle af DTU's institutter og live streaming af events.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Live streaming, optagelse og publicering af forelæsninger i DTU's auditorier
  • Evt. videoredigering i et af programmerne Premiere Pro, Final Cut eller Camtasia
  • Mindre ad-hoc opgaver


Du behøver ikke være en haj til alt, men det vil være at foretrække, at du har nogen erfaring med eller stor interesse for, nogle af arbejdsopgaverne. Vi lærer dig op, og det vigtigste er, at du har mod på at lære nyt, er selvkørende, stabil, imødekommende og kan tage initiativ. Vi forventer derudover, at du har gode dansk- og engelskkundskaber, skriftligt og mundtligt. Mængden af opgaver vil variere, men vi kan tilbyde op til ca. 6 timer om ugen afhængig af din fleksibilitet.

Vi ser gerne, at du kan begynde d. 30. januar. Oplæring vil finde sted i uge 3 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi tilbyder et studierelevant arbejde med gode rammer, attraktiv løn og ansættelse efter overenskomst for Studenterundervisere ved universiteter mv. (SUL). Vi tager selvfølgelig hensyn til dine eksamener og ferieplaner. Du skal være indskrevet ved en videregående uddannelsesinstitution for at kunne blive ansat.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 28. november 2022 . Åbn linket ”Ansøg nu”, hvor du udfylder ansøgningsformularen og vedhæfter motiveret ansøgning, CV, evt. en anbefaling og også gerne et vellignende foto. Skriv i ansøgningen hvilken stilling eller hvilke stillinger du søger.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 49 og 50.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte koordinator Nadia Tastesen på [email protected] . Læs mere om DTU Bibliotek på www.bibliotek.dtu.dk.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Bibliotek er DTU's universitetsbibliotek og et nationalt teknisk informationscenter. DTU Bibliotek udvikler desuden digitale systemer og services til videnskabelig informationsformidling og kommunikation. DTU Bibliotek findes både i Lyngby og Ballerup, og betjener fortrinsvis DTU's forskere og studerende. Læs mere om, hvad vi tilbyder, på www.bibliotek.dtu.dk.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Kongens Lyngby
  • Mandag den 28. november 2022

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1