Kollega med særlig interesse for friluftsliv og natur til [xxxxx] Søhøjlandet (midlertidig stilling i 2 år)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Brænder du for natur, friluftsliv og arealforvaltning, og har du mod på en midlertidig ansættelse, hvor du får store muligheder for at bruge dine kompetencer inden for disse områder, så har vi måske jobbet til dig.

Naturstyrelsen Søhøjlandet søger en ny kollega med naturfaglig baggrund, som skal arbejde med friluftsliv og naturindsatser. Du kommer til at indgå i team friluftsliv, hvor du sammen med tre kolleger vedligeholder og udvikler vores mange tilbud til friluftslivet på Naturstyrelsens arealer. Derudover får du ansvaret for en række naturindsatser, ligesom du vil skulle bidrage til vores skovrejsningsprojekter.

Naturstyrelsen Søhøjlandet er en af de 16 lokale enheder, der sammen med hovedkontoret i Randbøl og Kystdirektoratet i Lemvig udgør Naturstyrelsen. Vi forvalter statens skove og naturarealer i syv midt- og østjyske kommuner med særlig fokus på natur og friluftsliv. Derudover løser vi myndighedsopgaver inden for jagt- og vildtforvaltning samt gennemfører en række naturprojekter. Der er en bred vifte af samarbejdspartnere – kommuner, organisationer, virksomheder og borgere. Kontoret ligger naturskønt i udkanten Silkeborg. Enheden beskæftiger 31 medarbejdere heraf 20 på kontoret i Silkeborg.

Dine kerneopgaver
Sammen med dine kolleger i team friluftsliv får du ansvaret for at planlægge og styre drift, vedligehold og udvikling af vores meget brede vifte af friluftsfaciliteter og -tilbud. Derudover vil du også få ansvaret for planlægning og gennemførelse af en række naturindsatser både i skoven og i den lysåbne natur. Endelig vil du skulle bidrage til gennemførelsen af vores skovrejsningsprojekter. Vægtningen af friluftslivsopgaven svarer til 2/3 af stillingen, men kan ændres løbende.

Mere specifikt vil dine opgaver bestå i:

  • Planlægning og styring af drift af vores mange friluftstilbud (stier, shelters, madpakkehuse, lejrpladser, hundeskove m.v.)
  • Udvikling af nye friluftstilbud i samarbejde med brugere og kommuner (f.eks. nye vandreruter).
  • Udbud af opgaver til entreprenører og opfølgning på leverancer fra leverandører.
  • Planlægning og gennemførelse af naturindsatser i urørt skov.
  • Bidrage til forvaltningsplaner for urørt skov samt Natura 2000 planlægning på styrelsens arealer.
  • Bidrage til skovrejsningsprojekter og andre naturprojekter på enhedens arealer.
  • Bidrage til den daglige arealforvaltning af knap 18.000 ha statsejede arealer.

Alle opgaver løses i et tæt samarbejde med enhedens øvrige medarbejdere, som bl.a. består af biologer, forstkandidater, skov- og landskabsingeniører og skov- og naturteknikere.

Din profil
Uddannelsesmæssigt forventer vi, at du har en baggrund som biolog, skov- og landskabsingeniør, forstkandidat eller lignende. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring inden for forvaltning af friluftsliv samt med balancering af friluftsliv og naturhensyn.

Derudover er det afgørende, at du har stærke samarbejdsevner og er god til at skabe relationer til en bred vifte af aktører.

Desuden vil vi lægge vægt på, at du:

  • Kan løse opgaver på et højt fagligt niveau med hurtigt aftræk.
  • Er loyal, og har lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation.
  • Arbejder struktureret og selvstændigt – også når der er mange opgaver på samme tid.
  • Er lyttende, serviceminded og løsningsorienteret, og samtidig god til at støtte og samarbejde med kolleger.
  • Kan formulere dine budskaber, så de er præcise og let forståelige både skriftligt og mundtligt.

Vi tilbyder
Du vil sammen med dine gode og engagerede kolleger på enheden komme til at løse opgaverne i et behageligt arbejdsmiljø med en fri og uhøjtidelig omgangstone. Arbejdsopgaverne er fagligt udfordrende og spændende, og der er muligheder for sammen med ledelsen løbende at udvikle opgaveporteføljen efter dine kompetencer og interesser. Vi sørger for en god introduktion og oplæring indtil, du får større indsigt i opgaverne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten). Eller i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 - Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10 - fællesoverenskomsten) samt tilhørende organisationsaftale for skov- og landskabsingeniører.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestested er Naturstyrelsen Søhøjlandet, Vejlsøvej 12, 8600 Silkeborg.

Der er tale om en midlertidig stilling i 2 år.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Såfremt du har spørgsmål, som er væsentlige at få besvaret for at kunne søge stillingen, er du velkommen til at kontakte skovrider Søren Hald på [email protected]. Du kan læse mere om at være medarbejder i Naturstyrelsen på https://Naturstyrelsen.dk/om-os/job-og-uddannelse/.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest den
27. oktober 2023. Samtaler forventes afholdt den 3. november 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Silkeborg
  • Fredag den 27. oktober 2023

Statistik over udbudte jobs som biologer i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som biologer
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1