Naturmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Naturmedarbejder til Miljøafdeling

Vi søger en engageret naturmedarbejder med gode evner indenfor botanik og en bred naturforståelse til at sikre og udvikle naturen i Struer Kommune

Dit arbejde skal understøtte kommunens strategiske indsatser for at skabe unikke oplevelser, som tager udgangspunkt i de stedbundne potentialer ved at beskytte og forbedre naturen. Med udgangspunkt i Kommuneplan 2020 og vores naturstrategi arbejder vi for at styrke den biologiske mangfoldighed ved at skabe mere kvalitet i naturen. Det gør vi for biodiversitetens skyld, men også for borgernes, for vi tror på, at dette arbejde er med til at understøtte kommunens bosætning og vækst.

Vi vil være TÆT PÅ. På baggrund af kommunens geografiske og demografiske størrelse er vi en kommune, som er tæt på mennesker, teknologi og natur.

TÆT PÅ betyder også, at der ikke er langt fra idé til handling, og du vil derfor være tæt på beslutningsprocesser. Dette afspejler sig også i vores arbejde, hvor vores arbejdsgange i Center for Plan og Miljø er smidige for at understøtte den udvikling og de mange initiativer, som opstår blandt foreninger, ildsjæle, borgere og virksomheder.

Du skal derfor motiveres af at samarbejde med mange forskellige aktører, og dit mål er at skabe gode løsninger og aftaler. Med vores naturstrategi sætter vi baren for beskyttelse og forbedring af vores natur gennem konkrete målsætninger og indsatser, som er retningsgivende for den konkrete sagsbehandling efter naturbeskyttelsesloven, men som også skal være udgangspunktet for samarbejde på tværs i organisationen i forbindelse med forskellige udviklingsprojekter.

Om stillingen

I Center for Plan og Miljø vil du blive en del af Miljøafdelingen. Vi er et tværfagligt afdelingsteam, som arbejder med naturforvaltning, vådområdeprojekter, vandløbsadministration, spildevand, badevand, drikkevand, jordforurening, skadedyr, virksomheder, landbrug og affald.

Vi søger en kollega, som har erfaring med projektarbejde og sagsbehandling efter naturbeskyttelsesloven samt erfaring med naturpleje i fredninger og Natura 2000-områder.

Du skal sagsbehandle efter naturbeskyttelsesloven med udgangspunkt i administration af § 3-beskyttede naturtyper. Naturbeskyttelsesloven kræver, at du er indstillet på at skulle håndhæve en restriktiv lovgivning. I forbindelse med dette arbejde skal du foretage besigtigelser og feltarbejde, hvorfor der er behov for, at du har botanisk viden og interesse. Derudover kommer arbejde med f.eks. Natura 2000-handleplaner, projekter i rammen af naturstrategien og iværksættelse af naturpleje. Der er derfor tale om en bred vifte af opgaver indenfor naturområdet.

Dialog med borgere, rådgivere og dine kollegaer er en stor del af dagligdagen, og derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.

Samarbejdet med dine kollegaer er også vigtigt. Du skal i forbindelse med planer og projekter udarbejde VVM-udtalelser og naturvurderinger i forbindelse med centerets øvrige myndighedsområder.

Vores forventninger til dig

  • Du har en uddannelse, som er relevant for stillingen som biolog, skov- og landskabsingeniør eller lignende
  • Har kendskab og interesse for den vilde naturs indhold, dynamikker og forvaltning heraf
  • Du har erfaring med sagsbehandling efter naturbeskyttelsesloven
  • Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner
  • Du er ambitiøs og brænder for at udvikle dig i en kommune, hvor det er vigtigt at turde tage ansvar og initiativ i en travl hverdag
  • Du har lyst til at arbejde i en tværfaglig og politisk organisation og bidrage til helhedsorienterede løsninger
  • Det er et krav, at du har kørekort til bil.

Derfor skal du vælge os

Hos os får du mulighed for at bruge dine kompetencer i en bred vifte af opgaver og indgå i et fagligt, men også uformelt fællesskab, i en mindre organisation. Du kommer til at arbejde i en politisk organisation, hvor opgaveløsningen udfordres i spændet mellem naturinteresser, øvrige faginteresser og ligeledes politiske interesser.

I Miljøafdelingen er vi 12 dygtige kollegaer og en afdelingsleder. Afdelingen består af fagområderne: Natur, Vandløb, Vådområder, Badevand, Grundvand, Spildevand, Landbrug, Industrivirksomheder, Jordforurening, Skadedyr og Affald.

Yderligere oplysning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Dan Poulsen på telefon . Det er ligeledes muligt at rekvirere relevant materiale.
Tiltrædelse den 1, januar 2024 eller efter aftale.
Ugentlig arbejdstid er på 37 timer og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Smedegade 7, 7600 Struer.
Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Ansøgningsfristen er fredag den 27. oktober 2023 kl. 13:30.

Vi forventer at holde første samtale i uge 45 og anden samtale i uge 46.

Imellem første og anden samtalerunde vil du skulle udfylde en personlighedsprofil, som vil skabe grundlaget for anden samtale.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Struer
  • Fredag den 27. oktober 2023

Lignende jobs

  • Biolog i Vildbjerg

    Kvalitets- og Miljøingeniør For at styrke vores QE-afdeling, og sikre, at vi er rustet til kommende opgaver, herunder implementering af ISO 14001, søger [xxxxx] en erfaren, struktureret og e..
    • Biolog
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Biolog i Hele Danmark

    Biolog søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Biolog
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som biologer i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Struer over tid

Dato Alle jobs som biologer
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0