Engageret spildevandsmedarbejder med interesse for klimatilpasning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slangerup

Har du lyst til at arbejde med gode spildevandsløsninger i byer og ved bebyggelse i det åbne land? Har du erfaring med myndighedsopgaver knyttet til håndtering af regnvand i landskabet?

I Frederikssund Kommune har vi fokus på at samarbejde om, at håndtere vandet i byerne og i det åbne land. Tilladelser til udledning eller nedsivning af spildevand indgår i arbejdet med klimatilpasning og håndtering af overløb til vores vandløb bidrager til vandområdeplanerne. Det kræver en god forståelse af tilladte stofmængder og vandets bevægelse for at sikre gode spildevandsløsningerne inden for de forvaltningsmæssige rammer.

Frederikssund Kommune er i fuld gang med en ny spildevandsplan, som sætter rammen for håndtering af spildevandet. Byudviklingen i Vinge er høj prioritet og kræver samarbejde med forsyningsselskab, bygherrer og øvrige myndigheder for at spildevandshåndtering spiller godt sammen med planer for boliger, erhverv og rekreative områder.

Du vil indgå i vores nyetablerede team Vand og Miljø. Vi er 15 kolleger i teamet, som udover spildevandsområdet består af jord, grundvand/ drikkevand og miljøområdet. Vi er et alsidigt og dynamisk team, hvor vi har fokus på høj faglighed og vi løser vores opgaver med stort engagement. I det daglige hjælper vi og sparrer vi med hinanden, og vi arbejder løbende med at styrke teamet og blive bedre sammen. Vi har det godt sammen - der er plads til sjove historier og et godt grin.

Dine opgaver
  • Sagsbehandlingen af spildevandstilladelser – udledning, nedsivning, tilslutning til private spildevandsanlæg i kloakerede og ikke kloakerede områder.
  • Deltage i projekter om og planlægning af spildevandshåndtering og regnvandshåndtering ved bl.a. byudviklingsprojekter og overløbsprojekter.
  • Indgå i samarbejde med forsyningsselskabet Novafos.
  • Vejlede grundejere og bygherrer i ansøgning af spildevandstilladelser.
  • i Bidrage til høringer fra andre faggrupper med vurdering af spildevandsmæssige konsekvenser, f.eks. i forbindelse med lokalplaner mv.
  • Indgå i den løbende drift af opgaver i teamet Vand og Miljø.


Vi forventer, at du
  • Har en relevant naturvidenskabelig uddannelse, for eksempel Cand.techn.soc, Cand. Scient, ingeniør, miljøteknolog, biolog eller lignende.
  • Har erfaring med offentlig forvaltning og myndighedsrollen på spildevandsområdet.
  • Har styr på de overordnede tekniske begreber inden for spildevandssystemer og i en spildevandsplan.
  • Kan gennemskue spildevandstekniske redegørelser og vurdere konsekvensen af dem for naturen og miljøet.
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret, tage initiativer og samtidig være en holdspiller.
  • Har erfaring med projektledelse samt lyst og evner til at indgå i samarbejde med kolleger og forsyningsselskab i projekterne.
  • Kan kommunikere klart og let forståeligt på dansk, fx i dialogen med borgere.
  • Har erfaring med, eller hurtigt lærer, at bruge Microsoft Office, WebGis, Elektronisk sags og dokumenthåndtering (ESDH) gerne SBSYS, Scalgo Live.
  • Kan navigere i et politisk styret system.
  • Har kørekort


Om os
Du bliver en del af afdelingen Klima og Natur med 30 dygtige kolleger, der i en spændende og travl hverdag varetager projekt-, drift og myndighedsopgaver knyttet til vand (vandløb, spildevand, drikkevand, badevand), natur, kystbeskyttelse, affald samt koordinerer klimaindsatsen i kommunen. Vi har en uformel omgangstone og arbejder aktivt på et godt samarbejde på tværs af administrationen, da løsning af opgaverne kræver tætte relationer til de øvrige tekniske områder i kommunen for at skabe det gode liv for borgerne og virksomhederne i kommunen.

Vi holder traditionen tro en sommerfest og julefrokost for afdelingen. Der er en løbeklub og ugentlig gymnastik, hvor du kan møde dine kolleger i andre afdelinger. Nogle gange skifter vi torsdagskagen ud med en gåtur. I vinterhalvåret mødes strikkeklubben en gang om måneden. Har du en interesse, som du ønsker at dele med dine kollegaer er vi meget begejstrede for at du sætter det i værk. Du kan forvente en god kontakt til din nærmeste leder, og lederteamet prioriterer din efteruddannelse højt. Du bliver tilbudt kurser og eksterne møder med sparring fra andre kommuners sagsbehandlere.

Frederikssund Kommune har store ambitioner og fart på udviklingen indenfor bl.a. by, erhverv, klima, natur og miljø. Både byråd og virksomheder i kommunen er engagerede i den grønne omstilling og er nysgerrige på at finde nye veje og gode løsninger for at opfylde kommunens ambitiøse klimahandlingsplan og DK2020-klimaplan.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst og lønnen aftales med den forhandlingsberettigede organisation. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt og senest den 1. december 2023. Ansættelsessted vil være Administrationscenter Slangerup, Kongensgade 18, 3550 Slangerup.

Ansøgning og oplysninger
Hvis du har lyst til at blive en del af Vand- og Miljøteamet, så skal vi have din ansøgning senest onsdag den 18. oktober 2022. Vi afholder ansættelsessamtaler den 20. oktober og den 25. oktober 2023.

Indsend din ansøgning med relevante bilag via link her på siden.

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Mette Rask Jensen på telefon 20 57 71 44 eller spildevandsmedarbejder Nanna-Marie Dreslet på telefon 40 31 30 97.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Ansættelsesforhold
Fast stilling på fuld tid

Tiltrædelse
01. dec 2023

Kontakt
Afdelingsleder Mette Rask Jensen telefon 20 57 71 44 eller spildevandsmedarbejder Nanna-Marie Dreslet telefon 40 31 30 97
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slangerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Slangerup
  • Onsdag den 18. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som biologer i Slangerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Slangerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Slangerup over tid

Dato Alle jobs som biologer
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1