Projektleder, bygge og anlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

PROJEKTLEDER

IBG Erhvervsbyg i Lemvig søger en erfaren projektleder til at lede og drive byggepladsprojekter inden for erhvervsbyggeri.

VIRKSOMHEDEN

IBG Erhvervsbyg opfører erhvervsbyggerier i totalentreprise i hele Danmark. Virksomheden er etableret i 1974, og har hovedkontor i Lemvig samt kontor i Køge.

Værdigrundlaget i organisationen hviler på de 4 bærende elementer: Ordentlighed, Overskud, Trivsel & Glæde og Tilfredse kunder, som pejlemærker for byggeaktiviteterne, det professionelle og kollegiale samvær samt tilgangen til kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere og visionen om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor erhvervsbyggeri i høj kvalitet. </p STILLINGEN

Du får dine egne byggesager fra start til slut, og du er ofte involveret i hele projektprocessen, fra kalkulation og salg over projektering, planlægning og projektstyring til afslutning og aflevering af opgaven.

Du overtager formelt ansvaret for byggesagen efter salg og projektering, og er herefter ansvarlig for den løbende kontakt til bygherren. Du er primus motor i den løbende projektstyring, herunder tidsplaner, økonomi, kvalitet og sikkerhed. Du afholder og dokumenterer byggemøder, og du varetager ledelsen af underentreprenører på pladsen.

Du har fra dag et, og til enhver tid, det overordnede ansvar for blandt andet materialeindkøb, kvalitetssikring og sikkerhed. Din succes i jobbet er, når kunderne er så tilfredse med projekterne, at de ønsker at samarbejde på ny.

UDDANNELSE/ERFARING

Ideelt set har du minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling inden for erhvervsbyggeri. Du er uddannet bygningskonstruktør eller bygningsingeniør gerne kombineret med en håndværksmæssig baggrund.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du har en udadvendt personlighed og har sans for detaljen.

Du er bevidst om dit ansvar og anlægger en meget høj ordens- og kvalitetssans i din fremtoning.

Du arbejder selvstændigt, struktureret, systematisk og energisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer med en positiv og videbegærlig attitude.

Vi forventer, at du er fleksibel, og forstår vigtigheden af at være tilgængelig efter behov.

Vi forstiller os, at du har bopæl i Midtjylland og trives med at veksle mellem at arbejde på byggepladser i hele landet, på kontoret i Lemvig og efter nærmere aftale på din hjemmearbejdsplads.

Dine kommunikationsevner er i top og du kan begå dig på alle niveauer. Understøttet af dit gode humør samarbejder du ubesværet med både kunder og kolleger. Du forstår at sætte retningen og følger løbende op på, at dine projekter bevæger sig i den rigtige retning.

IBG ERHVERVSBYG A/S TILBYDER

En moderne virksomhed i vækst med en klar virksomhedsstrategi, der bygger på et involverende og rodfæstet værdisæt med ordentligheden i centrum.

En udviklingsorienteret arbejdsplads med en uformel omgangstone, sammenhold og en flad struktur, hvor dit arbejde og din engagerede indsats vil bidrage til gode resultater - og blive påskønnet.

Lønpakken forhandles på et attraktivt niveau i forhold til dine kvalifikationer.

ANSØGNING

Lyder dette som noget for dig, så ser vi frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder vi samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

YDERLIGERERE INFORMATION

Rekrutteringen foretages i samarbejde med lemo-recruitment ApS. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til IBG Erhvervsbyg generelt, bedes du derfor kontakte direktør Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail: mm@lemo-recruitment

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Lemvig
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

  • Byggeleder

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Byggeleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Byggeleder til Stauning Byg

    Er du god til at holde overblik og motivere forskellige faggrupper på en byggeplads? Er kunderelationer samtidig vigtige for dig? Så kan det være dig, vi søger til teamet. På vegne af Stauning..
    • Byggeleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Byggeleder

    ByggelederIndtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke til, at [xxxxx], hvor jeg søger ansættelse, og Garud..
    • Byggeleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Entreprenørmaskinmekaniker eller Landbrugsmaskinme...

    Vi søger en erfaren og dygtig mekaniker til vores værksted, der kan varetage service og vedligeholdelse af entreprenørmaskiner. Hvis du har erfaring med reparation af maskiner er du måske den rette..
    • Byggeleder
    • Bording
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Lemvig over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0