Erfaren byggeleder søges til eksklusive individuelt arkitekttegnede huse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Byggeleder søges til eksklusive individuelt arkitekttegnede huse

Sætter du en ære i at bruge din tekniske viden, praktiske erfaring samt gode øje for kvalitet, til at gøre drømme til virkelighed? Så er du måske den kommende byggeleder til Interplan Huse.

På vegne af Interplan Huse, søger RK match en dygtig byggeleder, der vil være med til at opfylde kundernes drømme indenfor eksklusive individuelt arkitekttegnede huse. Interplan Huse er på en spændende vækstrejse, med en ambitiøs vækststrategi, hvorfor der nu skal udvides med endnu en kompetent medarbejder.

Hos Interplan Huse fokuseres der på, at kunne gå lidt længere for at opfylde kundernes drømme, og dermed give dem et hjem, som er skræddersyet til netop deres behov, samt rummer flotte arkitektoniske detaljer. Alle ender mødes med hjælp fra tegnestuens kreative idéer, byggeteamets erfaring og kunnen samt alles øje for detaljer, og ikke mindst, det store udvalg af spændende kvalitetsmaterialer.

Interplan Huse er en virksomhed, der lægger vægt på at alle kunder er forskellige og har forskellige behov. Dette kommer til udtryk ved, at ikke to huse er ens og hvert projekt indeholder individuelle unikke løsninger. Denne tilgang skal du som byggeleder, være med til at arbejde ud fra.

Der er tale om en fuldtidsstilling med stor berøringsflade samt med direkte reference til produktionschefen.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Planlægning og budgettering af enfamilieshuse
  • Styring af hele byggeprocessen gennem opfølgning af håndværkernes tidsplan, kvalitet og koordinering
  • Sikre at kvalitets-, miljø- og sikkerhedskrav overholder samt dokumenteres
  • Sikre flotte byggepladser med synlig markedsføring
  • Tæt dialog med kunden, problemløsning samt udarbejdelse af byggemødereferat
  • Bestilling og koordinering af materialer og underleverandører til byggeriets gennemførsel
  • Sparring med direktør samt øvrige medarbejdere

Det forventes at du

Har erfaring med opførsel af huse samt brænder du for dit håndværk, og derved kan du motivere underentreprenører til at levere samme kvalitet. Du er udadvendt og tillidsvækkende, og trives med kunde- og leverandørkontakt. Du kender til alle faser i en byggeproces, og kan lede et projekt og byggeplads med sikker hånd og gennemslagskraft. Ydermere er den rette kandidat uddannet bygningskonstruktør med baggrund som håndværker, samt med flair for IT-systemet.

Kørekort er et krav og trailerkørekort er at foretrække.

Du tilbydes

En arbejdsplads med tæt samarbejde blandt kollegaer på tværs af hele organisationen. Interplan Huse er et socialt team, der prioriterer sparring og vidensdeling i hverdagen. Her værdsættes godt humør og humor, for at give et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til alle.

Interplan Huse er netop flyttet i nyistandsatte kontorlokaler, der indbyder til socialt kollegialt samvær, samt med mulighed for fordybelse. Virksomheden rummer mange forskellige personligheder, og vigtigst af alt for at kunne trives er, at du er troværdig, pligtopfyldende og initiativrig, da stillingen er med ”frihed under ansvar”. Du bliver en del af en travl virksomhed, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, med en stor portion nysgerrighed for optimering og udvikling af detaljer og løsninger.

Ansøgning og CV

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden RK match. Alle henvendelser behandles professionelt og i fortrolighed.

Send din ansøgning samt CV i nedenstående link.

Har du spørgsmål, eller ønsker du nærmere information vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør, Peter Juul på tlf. 2065 6899. Du kan også kontakte rekrutteringskonsulent, Christian Fræhr Schmidt på [email protected] eller direktør, Rasmus Kjeldgaard, på [email protected]

Om Interplan Huse

Hos Interplan Huse har vi over 20 års erfaring med byggeri, og vi er specialiseret i byggeri med høj sværhedsgrad. Vi gennemfører hele processen fra første streg til aflevering af nøgle. Vores hjertebarn er de arkitekttegnede huse, og vores mange år med eksklusivt boligbyggeri har givet os stor erfaring i at skabe unikke løsninger samt finde de detaljer, der passer til den ønskede stil og det ønskede byggebudget.

Interplan Huse har ansat en ny direktør pr 1. januar som har startet en ambitiøs vækstrejse.

Du kan læse mere om Interplan på www.interplan.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Rødovre
  • Onsdag den 25. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0