Rekrutteringsfirma

vedligeholdelsesleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nakskov

På vegne af vores kunde MHI Vestas søger Randstad en vedligeholdelsesleder til deres vingefabrik i Nakskov. MHI Vestas er en international og ambitiøs virksomhed, hvor der arbejdes skulder ved skulder for at blive den globale leder indenfor offshore vindindustrien.

Om stillingen


I rollen som vedligeholdelsesleder vil du blive ansvarlig for vedligeholdelsesteamet, der arbejder i skiftehold med fast natskifte, inklusive bygningsvedligehold, som arbejder på fast daghold. Du skal sikre, at alt værktøj og udstyr i produktionen såvel som bygningen til enhver tid fungerer optimalt og sikkert.

Dine opgaver vil inkludere at:


- Udvikle vedligeholdelsesteamets kompetenceniveau, så det dækker alle typer udstyr, inkl. elektrisk, pneumatisk, hydraulisk og mekanisk udstyr, PLC controller samt håndværktøj
- Motivere og instruere vedligeholdelsesteamet for at sikre, at de givne mål indfries
- Opsætte og administrere vedligeholdelsessystemerne og -kartotekerne (EAM) ift. både planlagt vedligehold og uforudsete driftsforstyrrelser
- Opsætte og administrere lageret af reservedele
- Sikre høje sikkerhedsstandarder og samarbejde med HSE -afdelingen (Health, Safety and Environment) for at udvikle en kultur, der arbejder mod ”nul ulykker”
- Holde arbejdsområdet sikkert og rent ved brug of 5S-metodologien
- Bidrage til leverandørevalueringer

Det vil være en fordel, at du kan være fleksibel med dine arbejdstider, således at du kan have løbende kommunikation med alle skiftehold, eksempelvis møde tidlig og gå sent en gang imellem.

Kompetencer og erfaringer


MHI Vestas søger en ny kollega, der har erfaring med at arbejde med vedligeholdelse af udstyr i et produktionsmiljø, dette kombineret med kvalifikationer inden for en relevant disciplin, eksempelvis mekaniker, elektriker, ingeniør, maskinmester eller lignende uddannelse. Det er vigtigt, at du har gode kommunikationsevner, er komfortabel med og i stand til at kommunikere på alle niveauer i organisationen samt fortrolig med engelsk. Desuden er det vigtigt, at du viser en stor energi og har en personlighed, der motiverer dit team til at nå de fastsatte mål.
Udover dette forventes det, at du:
- Er en holdspiller som kender til at arbejde i en linje- og matrixorganisation
- Har øje for detaljen og samtidig kan tage et skridt tilbage og lade dit team levere, mens du bevarer overblikket
- Kan planlægge din tid, herunder uddelegere, således at fabrikken ved nedbrud sikres support i produktionstiden
- Forstår vigtigheden af sikkerhedsprocesser og -rapportering
- Har kendskab til Industriens Overenskomst for timelønnede
- Er vant til at bruge Microsoft Office, især Excel
Endelig er det en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til ISO 9001.

Du tilbydes


Du vil indtræde i en virksomhed med gode kolleger, der støtter og samarbejder med hinanden. Du vil blive del af et dedikeret team i en organisation, som er karakteriseret ved at være ambitiøs, innovativ og professionel. Der tilbydes en fleksibel arbejdstid, hvor der er rig mulighed for professionel og personlig udvikling. Desuden får du muligheden for at arbejde i en spændende virksomhed i vækst og chancen for at være med til at gøre en forskel i en dynamisk virksomhed.

Om MHI Vestas


MHI Vestas Offshore Wind er et joint venture mellem Mitsubishi Heavy Industries (MHI) og Vestas Wind Systems A/S etableret i 2014. Deres vision er at blive en førende spiller i offshore vindindustrien ved at medudvikle offshore vind som en finansielt stabil og bæredygtig energikilde til fordel for fremtidige generationer. MHI Vestas er en international organisation med over 3000 medarbejdere og hovedkontor i Aarhus, Danmark, og blandt andet kontorer i UK, Holland, Belgien, Tyskland, Japan, Taiwan og USA.

Ansøgning og kontakt


Randstad varetager denne rekrutteringsproces på vegne af MHI Vestas. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Katherine Fugelseth på tlf. 61 95 92 52. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nakskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Nakskov

Lignende jobs

  • Byggeleder

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Byggeleder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Nakskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Nakskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Nakskov over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0