Rekrutteringsfirma

produktionsmedarbejder til mekanisk bearbejdning aften/nat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Kunne du tænke dig at arbejde inden for grøn teknologi? Har du mod på at indgå i en produktion under udvikling, hvor du også får mulighed for at udvikle dig og lære nye processer at kende? Er mekanisk bearbejdning og fokus på kvalitet noget for dig? Så er det måske dig, vi leder efter.

På vegne af en moderne produktionsvirksomhed søger Randstad dygtige medarbejdere til deres fabrik i Frederikssund. Det er et vikariat på 3 måneder med henblik på fastansættelse. De tilbyder en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

Virksomheden fremstiller ultrarent silicium og leverer skræddersyede silicium løsninger til industrien, der bidrager til, at kunder kan fremstille energieffektive og langtidsholdbare elektriske komponenter. Virksomhedens kunder er både store virksomheder og forskningsmiljøer på verdensplan, der blandt andet arbejder inden for grøn teknologi med at fremstille elbiler, vindmøller, motorer og højhastighedstog.

Arbejdsopgaver


Du vil indgå i produktionen af silicium. Arbejdsmiljøet er afslappet, og dele af produktionen foregår i et renrums miljø. Dine primære opgaver vil bestå af rengøring og opsætning af produktionsmaskinerne, at betjene og at overvåge de semi automatiske processer. Derfor vil det også være en fordel, at du har en god fysik, da arbejdsopgaverne indeholder fysisk arbejde. Der vil være måling af emner med skydelære og mikrometerskrue med digital registrering i IT-system og Excel.
Du vil få grundig oplæring i dine arbejdsopgaver og i virksomhedens processer.
Virksomheden arbejder også med udvikling af produktionen, og derfor vil fremstillingsprocesserne løbende blive mere automatiserede og digitaliserede for at optimere produktionen og løbende forbedre arbejdsmiljøet.

Vi forestiller os


?At du har erfaring med produktion og kendskab til LEAN-principperne, eventuelt som uddannet industrioperatør eller anden teknisk baggrund
?Har du erfaring med CNC-maskiner, er det et plus
?Du skal kunne arbejde systematisk ud fra manualer for en produktions standarder og procedurer, der er skrevet på dansk. Det er derfor et krav til stillingen, at du kan læse, skrive og forstå dansk
?En del er arbejdet foregår på computer, og derfor er det også vigtigt, at du har gode IT-færdigheder

Vi leder efter medarbejdere, der er omhyggelige, grundige og præcise i deres arbejde. Arbejdsopgaverne skal på grund af krav til sporbarhed i processerne udføres ud fra gældende instruktioner og skal dokumenteres gennem tjeklister og digitalt. For at trives i denne stilling er det derfor en fordel, at du kan arbejde systematisk og tålmodigt med vekslende arbejdsopgaver. Virksomheden har sikkerhedsregler, som også skal følges nøje.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra et delvist automatiseret produktionsmiljø, men ikke et krav.

Virksomheden lægger stor vægt på personlig kemi, nysgerrighed og den rette indstilling til jobbet. Derfor er din erhvervserfaring ikke afgørende, og du vil få den nødvendige oplæring.

Vi tilbyder


• Gode faglige udviklingsmuligheder
• Et godt arbejdsmiljø, der er uformelt, og hvor man prioriterer et godt samarbejde samt respekt for hinandens arbejde
• At indgå i et team på 10 medarbejdere med en teamleder, der koordinerer arbejdsdagen ud fra produktionsmål
• Offentlig transport lige i nærheden
• Kantineordning

Arbejdstid


Aftenhold: mandag-torsdag kl. 14:44 - 22:20 og fredag kl. 14:44 - 20:50
Nathold: mandag-torsdag kl. 22:10 - 07:10
Weekend, daghold: lørdag og søndag kl.07:00 - 19:00
Weekend, nathold: lørdag og søndag kl. 19:00 - 07:00
Løn 164,- i timen

Hvis stillingen har fanget din interesse, så send en ansøgning via denne side. Vi afholder samtaler løbende, så du anbefales at søge snarest muligt. Randstad forestår rekrutteringen på vegne af kunden.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tina Kjob på 92 92 75 04 eller [email protected] eller Karina Holmberg på 92 92 13 08
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Frederikssund

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Hørsholm

    Er du motiveret af kvalificering og support af driftsudstyr? Interesserer du dig for produktion af API? Har du lyst til at gøre en forskel for allergipatienter verden over?Stillingen Drug Sub..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Nordsjælland

    Til nyt projekt i Nordvestsjælland søger vi montageledere, gerne med erfaring indenfor alu-/glas og lette facadekonstruktioner.Som montageleder får du ansvar for at koordinere montørbemanding o..
    • Bygningsarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Kvistgård

    This position requires a keen eye for detail and a robust analytical skill set to collect and compile data from various production performance sources. Conducting exploratory data analysis is cruci..
    • Bygningsarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Kvistgård

    Production Supporter til Cell Production Support Team Har du erfaring med håndtering af afvigelser og CAPAer samt procesbekræftelse? Trives du i et dynamisk arbejdsmiljø og har et stort drive? Så..
    • Bygningsarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1