Produktionsingeniør til Production Support

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Lokation

Frederiksværk

Ansøgningsfrist

Tirsdag den 19. april 2022

  • Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader; en mastodont inden for sværindustrien? – og kan du se dig selv i et internationalt miljø? Brænder du for analyse, planlægning og styring – og vil du være med til at gøre en forskel, så er du måske vores nye produktionsingeniør.

Om jobbet

Vi tilbyder et spændende job i vores Production Support Team og du vil hurtig blive en central person i vores produktionsledelse. Du vil referere direkte til Head of Produktion.

Som produktionsingeniør får du hurtigt et stort ansvar og du kan få indflydelse på afgørende beslutninger. Der er ikke langt fra ide til handling – og vi har en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet.

Vi har stort fokus på at gennemføre løbende forbedringer, så vi kan blive endnu mere effektive samt højne kvaliteten. I den forbindelse vil du arbejde tæt sammen med både vores OE-team og vores kvalitets- og procesteam. Vi vægter det faglige fællesskab højt ikke mindst i kraft af vores dygtige ingeniører og maskinmestre.

Dine væsentlige arbejdsopgaver er:

  • Ansvarlig for de daglige produktionsrapporter.
  • Ansvarlig for analyser, rapportering og ledelsesinformation.
  • Data Mining.
  • Gennemføre årsagsanalyser, A3-problemløsninger og deltage i arbejdet med løbende forbedringer.
  • Diverse ad hoc-opgaver.

Om dig og dit stærke fundament

Uddannelsesmæssigt er du højst sandsynligt ingeniør og du har måske tidligere erfaring med analyser og rapportering fra et komplekst produktionsmiljø. Hvis du er nyuddannet, kan du se frem til et lærerigt job fuld af udfordringer.

Du har måske også erfaring med problemløsning og LEAN-produktionsprincipper. Har du Green Belt eller Black Belt med i bagagen, vil det helt klar være en fordel.

Koncernsproget er engelsk, og der er derfor vigtigt, at du behersker dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.

Vi lægger vægt på, at du arbejder selvstændigt og tager ansvar for igangsatte aktiviteter. Du er analytisk og har en struktureret arbejdsform, der sikrer overblik og kvalitet i en spændende hverdag. Da du i jobbet vil få en stor kontaktflade, er det vigtigt, at du er udadvendt, serviceminded og god til at samarbejde.

Vores team

Du bliver en del af et erfarent team i produktionen, som tæller 23 funktionærer, hvoraf 13 er ledere. Selve produktionen består af ca. 220 stålteknikere. Du vil referere direkte til Head of Production.

Vi sætter pris på en uformel omgangstone og et godt sammenhold på en arbejdsplads, hvor alle byder ind og tager en ekstra tørn, når det er nødvendigt.

Til gengæld nyder vi godt af gode løn- og ansættelsesvilkår, ligesom en grundig introduktion, oplæring i jobbet samt efteruddannelse selvfølgelig er en del af pakken, som også indeholder andre attraktive personalegoder.

Sådan ansøger du

Er du interesseret, så send venligst din ansøgning og dit CV via knappen "Send ansøgning" inden den 19. april 2022. Ansøgninger modtages kun gennem vores rekrutteringssystem.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Head of Production Gustav Lindow på på mobil +45 6038 1062 eller Head of HR Torben W. Skaaning på mobil +45 2048 6798.

Om NLMK DanSteel A/S

NLMK DanSteel A/S beskæftiger over 400 medarbejdere i Frederiksværk og er en del af NLMK Europe, som er ejet af NLMK Group i Rusland.

NLMK DanSteel A/S har en årlig produktionskapacitet på mere end 500.000 tons stålplader, som primært anvendes til skibsbygning, bygge- og anlægsprojekter, olie- og gasprojekter, transportsektoren og vindmølleindustrien (on-/offshore). Størstedelen af produktionen eksporteres.

Source: Ofir advertiser
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9b58e023)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Frederiksværk
  • Onsdag den 20. april 2022

Lignende jobs

  • Process Professional til Drug Substance Production

    Har du lyst til at arbejde i en produktionsafdeling i rivende udvikling? Er du omstillingsparat og lærenem?Så er du måske vores nye kollega i Drug Substance Production, der er en dynamisk og de..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Production Supporter

    Do you have experience with aseptic work and cell culture processes (CEF), and do you like to take on a great professional responsibility and always ensure your process is compliant? Then you might..
    • Bygningsarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • [xxxxx]søger medarbejdere indenfor elektronikmonta...

    Føler du dig hjemme i et produktionsmiljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for at være en del af et produktionsteam med kompetente og loyale kollega..
    • Bygningsarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Production Area Cleaner

    Do you pay attention to detail? Do you enjoy working in a team? Are you skilled and dedicated in creating a clean and orderly environment?The positionAs a Production Area Cleaner, you will be..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Frederiksværk over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1