Ingenørd: Projektleder for miljøvurdering til afdelingen Vand og Natur i Lyngby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

COWI er kendt for at skabe værdi for kunder, borgere og samfund gennem vores 360°-løsninger. Vi har rigtig mange spændende opgaver og der udsigt til en fortsat stor tilgang af spændende og udfordrende projekter. Vi søger derfor en erfaren projektleder til at lede og deltage i udarbejdelsen af miljøvurderinger af planer og programmer.

BLIV EN DEL AF VORES VAND OG NATUR-AFDELING I LYNGBY
Som et af Danmarks største rådgivningsfirmaer er COWI inden for vand, miljø og klima blandt de førende. Med et job hos os får du gode muligheder for at sætte dit fingeraftryk på spændende projekter og påvirke din langsigtede professionelle udvikling
Vi har brug for en projektleder inden for miljøvurdering, der – lige som os – sætter kollegernes trivsel og kundernes behov højt. Du vil blive en del af afdelingen Vand og Natur på ca. 200 medarbejdere fordelt rundt i landet. Rent organisatorisk bliver du en del af sektionen VVM, Natur miljøjura med ca. 30 kolleger, som arbejder ud fra kontoret i Lyngby.
Sektionens faglige udgangspunkt er miljøvurdering af planer og projekter. Inden for miljøvurdering af planer og programmer arbejder vi især med miljøvurderinger af lokalplaner og kommuneplantillæg for projekter inden for den grønne omstilling – solcelleprojekter, vindmølleprojekter mv. samt byudviklingsområder og infrastrukturanlæg. Vi har et stort samarbejde med kollegaer på tværs af afdelinger i COWI.

GØR FREMTIDENS BÆREDYGTIGE SAMFUND TIL VIRKELIGHED
I denne stilling vil du være en del af vores hold af eksperter inden for miljøvurdering. Din fornemste opgave på holdet vil være som projektleder for miljøvurderinger af planer og programmer, hvor du har den direkte kontakt med kunden, skriver de dele af miljøvurderingen du selv kan samt koordinere input fra kollegaer til den øvrige del af miljøvurderingen. Der er desuden mulighed for, afhængigt af din faglige baggrund, at komme til at bidrage med andre typer af opgaver hvor dette er relevant.
I dit daglige arbejde vil du:

  • Lede små og mellemstore miljøvurderinger af lokalplaner, kommuneplantillæg, regionale og nationale planer og lignende.
  • Koordinere flere medarbejdere der skal levere input til miljøvurderingerne, med stor indflydelse på at bemande projekter og ansvar for at håndtere projektøkonomien.
  • Samarbejde med forskellige faggrupper, så som specialister, projektledere og markedsansvarlige med faglig baggrund som biologer, geografer, geologer, ingeniører, hortonomer, jurister, GIS-specialister, landskabsforvaltere og økonomer.
  • Afhængig af din faglige baggrund levere eksempelvis faginput til miljøvurderinger og miljøkonsekvensvurderinger, arbejde med planopgaver, landskabsopgaver eller andet.
  • Eventuelt lede små og mellemstore miljøkonsekvensvurderinger af projekter.
  • Understøtte en god forretning med stort kundefokus.

DINE EVNER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
Dine evner er nøglen til vores succes. På tværs af landet og fagområder deler vi viden og opbygger solide relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.
Vi mener, at den rette person til stillingen er en god kollega der arbejder struktureret, er god til at opbygge relationer, er udadvendt og bidrager til vores gode stemning.
Derudover er du:

  • Uddannet biolog, geograf, landskabsforvalter, miljøingeniør eller tilsvarende
  • Gerne mere end 5 års erfaring med miljøvurdering af planer fra rådgiver, bygherre eller myndighed
  • Gerne et "andet fagligt ben" som kan spille ind i miljøvurderinger, miljøkonsekvensvurderinger
  • Projektledererfaring
  • Stor erfaring med og forståelse for myndighedsprocesser
  • Du er initiativrig og er god til at håndtere kontakt til kunder

COWI som arbejdsplads
I COWI har vi stor fokus på den enkelte medarbejder, og der er stor fleksibilitet omkring planlægning af arbejdslivet og arbejdssted. Vores arbejdssetup er gearet til at uanset hvorfra dit arbejde udføres, om det er på kontoret eller fra andre steder, betyder det ikke det store, bare du kan løse dine opgaver.

Hovedkontoret, som også bliver dit primære arbejdssted, ligger (meget) tæt på offentlig transport. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer med flexordning, men efter behov kan en lavere ugentlig arbejdstid aftales.

Vi ønsker at gøre hverdagen lettere for vores medarbejdere ved at tilbyde en god kantineordning med mulighed for at købe mad med hjem, kaffe- og frugtordning, massageordning, fitnesscenter og så kan der opnås mange fordele hos forskellige forretninger via COWIs firmaaftaler. Vi har selvfølgelig også en personaleforening, hvor der findes mange forskellige sportshold, kunstudstillinger, ture, vinsmagning og meget mere.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt sektionsleder i sektionen VVM, Natur og miljøjura, Jonas Klinck på tlf. +45 56401338

SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgningsfristen er 20/4 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Nordsjælland
  • Onsdag den 20. april 2022

Lignende jobs

  • Senior Manager

    Are you passionate about leadership in a fast-changing environment? Are you interested in leading-leaders and building relationships across the organization? Do you want to be part of one of the ne..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Technical Project Manager (Lead System Engineer) -...

    If you are passionate about Medical Device development and eager to be part of a talented project team, you will now have the opportunity to join us, as we have an open temporary position for 1 yea..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • SSA med funktion som koordinerende praktikvejleder...

    Om jobbetVi søger en engageret og erfaren Social- og Sundhedsassistent (SSA) til en spændende stilling som koordinerende praktikvejleder i vores hjemmepleje.Du vil få en central rolle i at si..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Rump - Up Project Manager/ Pharmaceutical Producti...

    Do you want to be a part of the development of the future Aseptic Processing facilities? Do you like working in a diverse environment and love bridging gaps and making people talk together? Do you .
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 58
14. september 2024 58
13. september 2024 58
12. september 2024 52
11. september 2024 52
10. september 2024 54
9. september 2024 53
8. september 2024 52
7. september 2024 52
6. september 2024 54
5. september 2024 48
4. september 2024 48
3. september 2024 47
2. september 2024 43
1. september 2024 39
31. august 2024 44
30. august 2024 45
29. august 2024 46
28. august 2024 42
27. august 2024 44
26. august 2024 42
25. august 2024 42
24. august 2024 41
23. august 2024 43
22. august 2024 40
21. august 2024 40
20. august 2024 39
19. august 2024 42
18. august 2024 45
17. august 2024 49
16. august 2024 50