Ingeniør med teknisk flair søges til support af komplekst produktionsanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

  • Manufacturing
  • Hillerød

Motiveres du af at være en del af et produktionsmiljø med høje krav til kvalitet og leverancer? Kan du tage ansvar for egne beslutninger og sikre, at de bliver udført i praksis? Kan du se dig selv som en del af et team, der vægter faglighed og samarbejde højt og som er indstillet på at få løst problemerne, når de opstår? Har du flair for teknik, forståelse for mekaniske processer og interesse for fremtidens innovative teknologier?

Så kan du være den proces supporter, som vi er på udkig efter til vores Warehouse Support afdeling i Hillerød.

Om afdelingen

Warehouse Support i Diabetes Finished Products (DFP) Hillerød står for at supportere det anlæg, der omlaster og transporterer de komponenter, der skal indgå i produktionen af vores insulinpenne, samt sikrer færdigpakning af varer frem til forsendelse. Der er tale om et komplekst anlæg med automatiserede robotter og kraner samt mekaniske og manuelle processer.

Fra vores leverandører modtager vi de enheder, der indgår i produktionen af Novo Nordisk insulinpenne bl.a. Ozempic® og sikrer, at de indgår korrekt i produktions-flowet. Vi færdigpakker således, at færdigvarerne er klar til at sendes til kunderne.

Afdelingens vigtigste opgave er at sikre, at anlægget fungerer optimalt, herunder at alle processer, der indgår, lever op til samtlige regler og regulativer på området.

Afdelingen består i dag af 1 GMP koordinator, 4 GMP supportere, 3 proces supportere samt en tekniker.

Support teamet, som du bliver en del af, er ansvarlig for den daglige support ved fejlrettelser samt den tilhørende dokumentation. Erfaringer fra teamet indgår i vurderinger og beslutninger om løbende forbedringer og optimeringsprojekter.

Jobbet

Din primære opgave bliver at understøtte og optimere den daglige drift af områdets automatiserede produktionsudstyr samt at bidrage til, at den mekaniske del af anlægget fungerer optimalt.

Dine opgaver består bl.a. i at fejlsøge, analysere, validere og optimere på processer. Dette indebærer også, at du skal udarbejde og opdatere dokumentation.

Som proces supporter vil du endvidere være ansvarlig for dokumentation, hvorfor et større element i dit arbejde bliver at efterleve gældende kvalitets- og GMP krav.

Derudover vil du deltage i, eller stå for større og/eller mindre projekter i forbindelse med ændringer og optimeringer af eksisterende udstyr samt implementering af nyt udstyr.

Mindre ændringer gennemføres oftest i teamet, mens større projekter gennemføres i samarbejde med forskellige samarbejdspartnere, herunder projektafdelingen, it-afdelingen og automatikafdelingen. Du skal derfor være god til at samarbejde, til at prioritere din tid og i stand til at afslutte dine opgaver indenfor deadlines.

Vores arbejdsdag er afvekslende og til tider omskiftelig. Arbejdet vil foregå i tæt dialog med mange medarbejdergrupper både i og udenfor afdelingen.

Vi har flexordning og arbejdstiden vil primært ligge fra kl. 8.00 til 16.00.

Da vi er en 24/7 produktionsfabrik kan der opstå situationer, der kræver, at du skal være til rådighed ud over den faste arbejdstid.

Kvalifikationer
Du har formentlig en uddannelse som el-, automatik- eller maskiningeniør med erfaring indenfor automatikområdet i et produktionsmiljø, eller du er maskinmester med tilsvarende relevant erhvervserfaring.

Du har minimum 5 års erhvervserfaring fra lignende stilling eller jobområde.

Du har generelt stor forståelse for automatik systemer, og du kender til at arbejde under GMP-regler, med dertil hørende forståelse for nødvendigheden for dokumentation. Som person er du social og positiv af natur. Du er proaktiv, løsningsorienteret og du kan lide at vidensdele og tilegne dig ny viden. Du er systematisk i din tilgang til opgaverne og er indstillet på at give en ekstra hånd, når der er pres på.

Du er naturligt god til at samarbejde og kommunikere, også på tværs af faggrupper, og du kan klare et til tider højt arbejdspres uden at miste overblikket.

Da Novo Nordisk A/S er en international virksomhed, er det et krav, at du behersker engelsk og dansk, såvel mundtligt som skriftligt.

Om Novo Nordisk
Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Kenneth Feltendahl Zeuner på 30792132 i tidsrummet 08-16.

Ansøgningsfrist

10. november 2019

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Process Professional til Drug Substance Production

    Har du lyst til at arbejde i en produktionsafdeling i rivende udvikling? Er du omstillingsparat og lærenem?Så er du måske vores nye kollega i Drug Substance Production, der er en dynamisk og de..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Production Supporter

    Do you have experience with aseptic work and cell culture processes (CEF), and do you like to take on a great professional responsibility and always ensure your process is compliant? Then you might..
    • Bygningsarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • [xxxxx]søger medarbejdere indenfor elektronikmonta...

    Føler du dig hjemme i et produktionsmiljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for at være en del af et produktionsteam med kompetente og loyale kollega..
    • Bygningsarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Production Area Cleaner

    Do you pay attention to detail? Do you enjoy working in a team? Are you skilled and dedicated in creating a clean and orderly environment?The positionAs a Production Area Cleaner, you will be..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
20. september 2024 3
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1