Engageret GMP Supporter til vores lagre og materialehåndteringsanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

  • Manufacturing
  • Hillerød

Har du et stærkt kvalitets mind-set, og en interesse i at udarbejde dokumentation? Nyder du at overholde leveringsmål og have patienterne i fokus ved at sikre flow i frigivelse af produkter? Kan du bevare roen og overblikket i forbindelse med håndtering af uventede opgaver?

Hvis du kan svare ”ja” til ovenstående spørgsmål tror vi, at du vil stortrives som vores nye GMP supporter til produktionen i Hillerød. Denne stilling giver dig mulighed for, at blive del af en førende medicinalproduktion, hvor du bliver en nøgleperson i opretholdelsen af et højt GMP niveau til vores lagre og materialehåndteringsanlæg.

Om teamet

Vi søger efter en GMP supporter til at indgå vores team på i alt 10 dedikerede medarbejdere. Teamet supporterer den daglige drift af vores lagre og materialehåndteringsanlæg ved at håndtere tekniske og menneskelige fejl, kvalitetsudfordringer, og løbende forbedring af processerne igennem input fra operatørerne, projekt-aktiviteter og struktureret problemløsning. Teamet består af både akademikere og teknikere, og vi er kendetegnet ved at vi er fleksible, sparrer og hjælper hinanden på tværs af kompetencer.

Jobbet

I jobbet som GMP supporter får du en varieret dagligdag. Den ene dag håndterer og dokumenterer du eksempelvis en kvalitetsmæssig hændelse på anlægget, hvor du hjælper operatørerne med at skabe overblik over situationen, samt med at følge gældende procedurer. Herefter hjælper du dem med at få dokumenteret hændelsen korrekt, således produktionen kan forsætte, og vi efterfølgende kan få frigivet vores produkter til kunderne. Den næste dag kan du lave forbedringer af vores procedure med input fra operatører. Ikke to dage er ens og du skal kunne trives en dynamisk hverdag.

Du sidder tæt på dine kolleger i et storrumskontor, og der foregår løbende sparring omkring arbejdsopgaverne på en dynamisk og energisk måde. Alle står klar til at give en hjælpende hånd, hvis der er udfordringer med at nå deadlines. Derudover vil du have en daglig kontaktflade til andre afdelinger med henblik på, at finde en fælles strategi for dokumentation af usædvanlige hændelser og for at koordinere et optimalt frigivelses flow.

Stillingen er tidsbegrænset på 2 år.

Kvalifikationer

Du har en naturvidenskabelig uddannelse så som ingeniør eller lignende. Den ideelle kandidat har 1-4 års erfaring, eller er nyuddannet med relevant erfaring fra studiejob eller praktikforløb. Det er en fordel at have interesse for teknik, og at være nysgerrig på hvordan vores anlæg fungerer og hvordan processerne hænger sammen. Der vil blive lagt vægt på, at du har et højt fagligt niveau og at du kan kommunikere på alle niveauer i organisationen.

Det er afgørende, at du er en person, der går forrest og selv tager initiativ til at løse udfordringer, både i forhold til det område du supporterer, men også i forhold til, hvordan vi i fællesskab kan gøre tingene bedre. Du er som person i stand til at overholde deadlines og samtidig sikre, at vores kvalitet er i top.

Du er hurtig til at skabe overblik over komplekse processer og problemstillinger og løser dem på en systematisk måde. Da du vil have et meget tæt dagligt samarbejde med specielt operatørerne og vores kvalitetsafdeling, er det essentielt, at du skriver og taler flydende dansk samt engelsk, og du samtidig er i stand til at formulere dig kort og præcist, når du skal dokumentere hændelser omkring produktionslinjerne.

Om Novo Nordisk

I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kenneth Feltendahl Zeuner på +45 30 79 21 32

Ansøgningsfrist

10. November 2019

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder
  • Hillerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lagermedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte lagermedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lagermedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lagermedarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som lagermedarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1