Genbrugsvejledere til ARC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du kundetække, lyst til at rådgive og vejlede kunder i miljøvenlig affaldssortering – så er du måske vores nye genbrugsvejleder?

ARCs genbrugspladser har omkring en million kunder hvert år. Det giver trængsel ved containerne – især i myldretiden og i weekender. Trods trængsel og mange biler skal genbrugspladsen være et rart sted at være. Vi er placeret i kommunerne Dragør, Tårnby, Hvidovre, Frederiksberg og København.

Du bliver ARCs ansigt udadtil. Du servicerer vores kunder og er med til at sikre den daglige drift på vores genbrugspladser og nærgenbrugsstationer. Du skal have fokus på kundeservice, at rådgive og vejlede vores kunder i bedst mulige sorteringer og dermed være med til at sikre, at så meget affald som muligt bliver genanvendt.

Jobbet
Du yder service fra første blik, du møder vores kunder. Du undersøger og identificerer potentialer i kundernes affald til direkte genbrug – i god dialog med kunderne. Du er vidende om affald, så du kan oplyse vores kunder om, hvordan de bidrager til bæredygtighed og direkte genbrug. Du formidler viden til vores kunder om, hvordan affald og materialer kan skabe ny værdi og glæde.

Din passion for kundeservice og direkte genbrug fylder din arbejdsdag. Du brænder igennem med din smilende, imødekommende og hjælpsomme måde at være på. Du arbejder alene såvel som i tæt samarbejde med andre kolleger om, at få hverdagen til at fungere.
Du har ansvar for at renholde og rydde op, så genbrugspladsen fungerer godt og fremstår indbydende, hvilket betyder at du altid er parat til at give en hjælpende hånd til både kunder, kolleger og samarbejdspartnere.
Du håndterer olie- og kemikalieaffald og du retter op på fejlsorteringer.

Profil
Vi forestiller os, at du har en udpræget ordenssans, god til at strukturere din arbejdsdag, er udadvendt, opsøgende, venlig og imødekommende i din fremtoning. Du har erfaring med kundeservice.

Du er god til konflikthåndtering og søger samarbejdet med dine kolleger og vores kunder. Du er selvstændig, positiv, åben og fleksibel over for tilværelsen, andre mennesker og arbejdet. Du er en god kommunikator og evner at tilpasse kommunikationen til den enkelte kunde, hvorfor gode sprogkundskaber vil være nyttige.

Om du er butiksuddannet, pædagog, håndværker eller lærer er ikke vigtigt, men du skal have nemt ved og lyst til at tale, rådgive og servicere vores kunder. Du er interesseret i genbrug.

Du er erfaren med lettere administrative opgaver og erfaren bruger af PC. Du har gyldigt kørekort til personbil. Truckcertifikat er en fordel. Du er kreativ og kan se anvendelsespotentialer og værdi i det materiale kunderne indleverer.

Du trives med omskiftelige arbejdsopgaver og til tider hektiske arbejdsdage, da aktiviteter, arbejdsopgaver og samarbejder løbende ændres - nogle gange måske hurtigt. Du tager ansvar og vil have fokus på, at ARCs genbrugspladser og nærgenbrugsstationer er et rart sted at komme for vores kunder.

Du skal være mobil, idet dine vager bliver placeret rundt på samtlige af ARCs genbrugspladser og nærgenbrugsstationer. Hvilket betyder, at du nødvendigvis ikke møder ind på samme genbrugsplads eller nærgenbrugsstation, hver dag.

Vi tilbyder
Et spændende og udviklende fuldtidsjob med gennemsnitlig 37 timer om ugen med planlagte vagter hver anden weekend.

Du vil blive oplært og uddannet, så du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver i affaldssortering og genbrug. En arbejdsplads i udvikling. Du vil indgå i et samarbejde med positive og kompetente kolleger i et godt arbejdsmiljø.

Vi lægger vægt på en uformel omgangstone, gode relationer, fællesskab, professionalisme og nytænkning.
Løn og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende aftaler på ARC.

Ansættelse snarest.

Ansøgning
Vi holder samtaler i uge 33.

Søg stillingen ved at trykke på ”søg stillingen”.

Har du yderligere spørgsmål, kan du henvende dig til driftsleder René Marx på 3268 9331

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • København S
  • Onsdag den 03. august 2022

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i København

    Brolæggere til København. Er du uddannet brolægger, eller har du god erfaring som brolægger og er du på udkig efter dit næste job, så har vi måske lige jobbet, du søger!Vi står og søger 2 brolægger..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Vi mangler medarbejdere til sammenstøbning af elementer til København Vi skal bruge 2 til 3 mand til at hjælpe med at sammenstøbe elementer i København på et større projekt.Om du er ene mand eller .
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København

    Vil du være med fra starten og sikre, at Letbanen på Ring 3 kører som smurt? Motiveres du af meningsfulde opgaver, hvor dit arbejde kommer mange mennesker til gode? Er du stolt af dit fag og bræn..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Brænder du for at arbejde med planlægning, at sikre produktionsdata og at udarbejde analyser, som gør, at Metroen altid kører? Nøglepunkter for stillingen er teknisk indsigt samt en grundlæggende..
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 6
4. juni 2024 5
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6
1. juni 2024 5
31. maj 2024 7