Følg din motivation og tag din egen udvikling som konstruktionsingeniør alvorligt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Motivation kan komme fra mange kilder, og det er vigtigt for os, at du kommer ind i en organisation og rolle, hvor du udvikler dig i en retning, som du synes er interessant.

Det, vi gerne vil tilbyde dig, er en indgangsvinkel til konstruktionsafdelingen hos Oluf Jørgensen i Aarhus, hvor du vil blive udviklet og forhåbentlig også får en rolle, som er særdeles motiverende for dig. Indgangsvinklerne kan være mange, men vi har listet, hvordan tre indgangsvinkler kunne se ud:

For generalisten, der ønsker at udvikle sig som projektleder

Du bliver fra dag 1 projektleder (vi bygger dig selvfølgelig op i kunsten at projektlede afhængig af din erfaring. Men uafhængigt af dit niveau, får du fra start stor indflydelse på ledelse og styring af opgaver, koordinering af ressourcer, opgaver og kollegaer.

For specialisten, der ønsker at udvide sin faglige horisont

Hvis du er stærkt motiveret af konstruktionsfagligheden kan du fra dag 1 blive fagleder (eller fagingeniør hvis motivationen er for det) – det kan også være en glidende overgang, hvor du udvikler dig ind i rollen som fagleder over tid. Som fagleder har du en nøglerolle bl.a. med ansvaret for at sikre den faglige kvalitet inden for konstruktioner i projekterne.

Fagleder- og projektlederrollen kan naturligvis også kombineres, hvis dette er et ønske.

Har vi fanget din opmærksomhed? Så læs nedenfor, hvordan du gør en forskel og bliver en succes i jobbet. Kort sagt hvad du kan forvente i rollen og hvad Oluf Jørgensen forventer af dig.

PROJEKTLEDELSE

  • Du er helt tryg ved normer og har et solidt fundament inden for statikken. Det gør, at du sikrer kvaliteten, tiden, ressourcer og økonomien i 2-3 rådgivningstunge projekter som ansvarlig for alle ingeniør-fagene, herunder konstruktion, VVS og el, som du kører sideløbende.
  • Du er i bund og grund en succes, når kunden/bygherren er tilfreds og du har formået at køre et økonomisk overskud. Du bliver dog ikke målt på økonomien, da du ikke selv er ansvarlig for at få solgt opgaverne ind. Tilfredsheden fra kunder/bygherrer kommer til udtryk ved, at du bliver anerkendt, rost og får positiv feedback for at have skabt tryghed og mentalt overskud i processerne og ved at være tilgængelig/til stede, forudseende og ærlig i din dialog.
  • De kunder du samarbejder med kommer igen og lægger flere projekter senere som positiv konsekvens af din proaktivitet og professionelle tilgang til dine projekter.
  • Inden for det første år påbegynder du Oluf Jørgensens interne projektleder-uddannelse.

FAGLEDELSE OG EGENPRODUKTION

  • Via din sparring med yngre ingeniører sikrer du, at fejlene i afdelingens projekter minimeres. Du sikrer optimering af projekterne kvalitet og at bygbarheden forhøjet, således at opfølgningen på projekterne bliver minimal
  • Du er en succes, når du lykkes med at de yngre via deres eget arbejde erfarer at projekterne er bygbare, herunder at projektomfanget stemmer overens med kontraheringsforholdene.
  • Du sætter den faglige retning for de yngre ingeniører og går i front på at hjælpe dem at navigere i forskellige projekter, herunder at prioritere og foretage de rigtige valg og løsninger.
  • Du beregner og projekterer dine egne sager, dog har du på de større projekter tilknyttet ekstra ressourcer til at beregne med dig.
  • Som den pragmatiske og proaktive person du er, ser du ofte mere end én løsning. Du spiller bold op mod arkitekten og bygherren og tør udfordre deres tanker og idéer om projektet. Du ser udfordringerne i det beregningstekniske før de indtræffer.
  • Du deltager på ugentligt plan i interne og eksterne projekteringsmøder, hvor din samarbejdsorienterede tilgang kommer til udtryk ved, at du belyser evt. udfordringer og samtidig kommer med input til løsninger.

For at du lykkes med ovenstående succeskriterier bringer du følgende til bordet

En uddannelse som konstruktionsingeniør samt minimum et par års erhvervserfaring, så du har fået erfaring med projektering, og opnået et kendskab til dine egne begrænsninger og har set resultaterne af dine indsatser. Det er en fordel, hvis du har erfaring med flere slags bærende konstruktioner.

Du sidder formentlig hos en rådgivende ingeniør, entreprenør eller hos en producent i dag. Oluf Jørgensen arbejder i Strusoft, Revit, Robot og MS-office, men det er ikke et must, at du skal have erfaring med nævnte systemer.

Lær din nye arbejdsplads bedre at kende

Oluf Jørgensen A/S blev grundlagt i 1946 af Oluf Jørgensen, og er vokset til et landsdækkende rådgivende ingeniørfirma med +200 medarbejdere med afdelinger i Aarhus, Horsens, Sønderborg, Odense, Roskilde og København (+projektkontor i Aalborg). I Aarhus vil du få 35 kollegaer, hvoraf de 12 er i konstruktionsafdelingen.

Hos OIuf Jørgensen bliver du involveret i projekter, som spænder bredt fra nogle af de mest komplekse og rådgivningstunge byggeopgaver, herunder fremtidens hospitalsbyggeri, til skoleprojekter, boligprojekter, erhverv, industri, idræt og kultur etc.

Snip snap snude… nu er karrieremuligheden ude…

Du er kommet til vejs ende, og har nu fået essensen af karrieremuligheden. Vi håber, at du sidder tilbage med et klart billede af, at rollen indeholder en stor grad af udvikling, og at du kan være med til at præge udviklingen i den retning, hvor din motivation er størst. Hvis du kan svare ja til dette, så glæder vi os til at høre fra dig.

Har du yderligere spørgsmål så kontakt Jonas Fusager på 78 79 66 08. Vi har ingen ansøgningsfrist, men vi lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet. Derfor opfordrer vi også alle interesserede til at søge stillingen hurtigst muligt for at blive taget i betragtning til rollen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Århus C
  • Mandag den 21. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Århus C over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0