Erfaren ingeniør til Afløbsteknik og Klimatilpasning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Er du parat til nye udfordringer, og har du lyst til at gøre en forskel på nogle af Danmarks mest spændende og alsidige afvandingsprojekter? Så er det afgjort dig, vi søger til vores hovedkontor i Ørestad, København! Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen

Vores ydelser og viden inden for afløbsteknik og klimatilpasning er meget efterspurgt. Derfor søger vi en ingeniør med 3-8 års erfaring, der kan hjælpe os med at udvikle og løse de fagligt spændende, udfordrende og tværfaglige projekter.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores afdeling for Afløbsteknik og Klimatilpasning

Du bliver en del af vores afdeling med 29 kollegaer i Ørestaden. Du får mulighed for at arbejde sammen med en lang række fagfolk og specialister både inden for din eget og andre områder og levere de bedste projekter sammen med vores kunder. Vores kunder er forsyningsselskaber, kommuner og private virksomheder.

Vi løser projekter inden for anlægsteknik, klimatilpasning, sikring af rent drikkevand, håndtering af spildevand og industrielt vand samt vandforsyning og -ressourcer. Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger.

Du vil ikke alene arbejde tæt sammen med kollegaer i Rambølls vanddivision, men også med eksperter i eksempelvis vores Transport- og Miljødivisioner. Sammen arbejder vi blandt andet med ledningsomlægning i forbindelse med letbanen langs Ring 3 og byudviklingsprojektet Høje Taastrup C i Høje Taastrup. Desuden samarbejder vi på store infrastrukturprojekter i Nordhavnen i København, DSB’s nye værksteder i Næstved, Ringsted, Fredericia og Aarhus og motorvejsprojektet E4 i Sverige.

Vi arbejder tværfagligt, fordi vi tror på, at vi på den måde leverer de bedste løsninger til vores kunder samt udvikler og engagerer vores medarbejdere bedst muligt. Vi har et veludviklet tværfagligt projektledelses- og kvalitetssikringssystem og bruger den nyeste viden inden for 3D og digitalisering.

Udover at arbejde på projekter i en lokal kontekst, vil du – hvis ønskerne og kvalifikationerne er hertil – få mulighed for at arbejde på internationale projekter fx i Norden, USA eller Asien.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver at:

  • projektere afløbstekniske anlæg
  • projektere anlæg til lokal håndtering af regnvand (LAR)
  • projektere afløbstekniske anlæg til bane- og vejafvanding
  • projektere afløbstekniske anlæg til byggeriprojekter
  • udarbejde entreprenør-udbudsmateriale (hoved og/eller totalentreprise)
  • foretage tilsyn og byggeledelse i udførelsesfaser
  • holde dig opdateret på den nyeste faglige viden og nye produkter
  • sikre en høj standard og faglig kvalitet af afvandingen i projekterne og koordinere løsningerne med de øvrige fagområder

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Civil- eller Diplomingeniør inden for bygge- og anlægsområdet
  • mindst 3-8 års dokumenteret erfaring med at projektering og udarbejdelse af entreprenørudbud af afløbstekniske og/eller anlægstekniske løsninger
  • selvstændig og ambitiøs tilgang til arbejdet
  • evner at tænke ud af boksen og levere utraditionelle løsninger efter behov
  • kompetence til at designe direkte i CAD
  • lyst til at indgå i teams med projektering fra idefase til aflevering af opgaver
  • gode samarbejdsevner og erfaring med at give din viden videre til kolleger
  • gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk
  • trives i et engageret og uformelt miljø, hvor der er fokus på, at alle bidrager til et positivt arbejdsmiljø med godt humør og gerne en portion humor

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er ansvarlig og har en faglig stolthed, hvor du har styr på detaljerne i projekterne. Er du innovativ, evner du at koble ideer på et strategisk niveau med konkrete løsninger, og kan du lide at sigte efter løsninger til morgendagens udfordringer, vil du kunne passe godt ind hos os.

Velkommen til vores vanddivision

I Rambøll har vi et globalt team med nogle af verdens bedste vandrådgivere, der sikrer bæredygtig udvikling af vores samfund. Vi hjælper vores kunder med deres største udfordringer i forhold til at håndtere vand med løsninger, der skaber værdi for mennesker og natur. Vores kerneområder omfatter klimatilpasning og landskabsudvikling, sikring af rent drikkevand, håndtering af spildevand og industrielt vand, vandforsyning og -ressourcer samt infrastruktur.

Rambøll i Danmark

Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt afdelingsleder Martin Christensen på telefon +45 5161 7282, på email [email protected], eller projektchef Frank Hallig på telefon +45 5161 6098, på email [email protected].

Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Sidste dag for ansøgning er 10.08.2020.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • København S

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i København S over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2