Passioneret og nyskabende 3D/BIM specialist med en international profil

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København S

Kom og bring din ekspertise i spil, når du sætter dit præg på brugen af 3D og BIM i Rambølls globale vanddivision og i Rambølls ingeniørcenter i Indien. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har en stærk interesse i digitale applikationer og deres indflydelse på fremtidens ingeniørløsninger samt en lyst til at blive en af fanebærerne for den digitale udvikling i Rambøll Water. Er du vores nye kollega? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores landsdækkende afdeling for vand- og spildevandsbehandling afdeling i Odense, Ørestad og Aarhus

Som vores nye kollega bliver du en del af et stærkt hold bestående af 200 nationale og 1100 internationale kollegaer inden for vandområdet. Den danske afdeling for vand- og spildevandsbehandling består af 16 engagerede medarbejdere. Dine kommende kollegaer løser et bredt spekter af projekter i hele landet, og vi arbejder tæt sammen med kollegaerne i de øvrige afdelinger og markedsområder i Rambøll.

Mere konkret vil du få ansvaret for gennemførelse af projekter i tæt samarbejde med kunder og kollegaer inden for vandbehandling og renseanlæg, både nationalt men også med muligheden for at arbejde sammen med vores internationale kollegaer på projekter uden for landets grænser.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Ansvarlig for udviklingen af 3D/BIM i afdelingen
  • Deltage i 3D/BIM udviklingen på tværs i Rambøll Waters internationale division
  • Projektarbejde på renseanlægs- og vandbehandlingsopgaver
  • Koordinere 3D/BIM på afdelingens projekter og bistå andre afdelinger på deres projekter

Du vil desuden få ansvaret for at koordinere 3D/BIM produktionen af modeller og tegninger i Rambølls ingeniørcenter (REC) i New Dehli, Indien, som du forventes at besøge 2 til 4 gange årligt. Arbejdet vil ske i tæt samarbejde med afdelingens REC koordinator.

Foruden deltagelse på vores mangeartede og udfordrende projekter, får du også en ledende rolle i udviklingen inden for 3D/CAD området. Du vil altså være aktiv i udbredelsen og udviklingen af nye digitale muligheder til glæde for både kollegaer og kunder. Selvom du får ansvaret, står du ikke alene. I Rambøll vil du blive en del af et stærkt fagligt netværk på området, der glæder sig til at få dig med på holdet.

Arbejdspladsen er enten Ørestad, Odense eller Aarhus, men med den koordinerende rolle indenfor 3D/BIM området vil du jævnlige besøge alle tre kontorer.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • En relevant uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende
  • Stærke kompetencer i brugen af Revit
  • Erfaring med OpenPlant, MicroStation og DanDasGraf en fordel
  • Gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk
  • 5 – 10 års erfaring
  • Lyst til at drive den digitaleudvikling og det internationale samarbejde

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du har et internationalt mindset, da du foruden kollegaer lokalt i Danmark også vil samarbejde med vores kollegaer i Sverige, Norge, Finland, USA og Indien.

Da du i denne stilling vil indtage en ledende rolle i udviklingen af 3D/BIM, er det ligeledes vigtigt, at du er dataminded. Du har en stærk forståelse af vigtigheden af data, og du formår at omsætte store datamængder til konkret handling. Den ledende rolle indebærer foruden sparringen med andre CAD-specialister også at udbrede kendskabet og forståelsen for området i afdelingen. En villighed og en interesse i at lære fra sig er derfor også alfa omega.

Velkommen til vores Vanddivision

I Rambøll har vi et globalt team med nogle af verdens bedste vandrådgivere, der sikrer bæredygtig udvikling af vores samfund. Vi hjælper vores kunder med deres største udfordringer i forhold til at håndtere vand med løsninger, der skaber værdi for mennesker og natur. Vores kerneområder omfatter klimatilpasning og landskabsudvikling, sikring af rent drikkevand, håndtering af spildevand og industrielt vand, vandforsyning og -ressourcer samt infrastruktur.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt gerne afdelingsleder Michael Nielsen på telefon +45 5161 5849, på mail [email protected].

Deadline: 31.08.2020. Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • København S

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i København S over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2