Erfaren ingeniør med byggeteknisk viden søges til rådgivningsselskabet, VKST

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

På vegne af et af landets største rådgivningsselskaber til landbrug, søger RK match en projekterende ingeniør til byggeafdelingen i Sorø hos VKST.

Hos VKST bliver du en del af et kompetent team, med forskellige baggrunde som agronomer, arkitekter, konstruktører og ingeniører. Teamet er præget af tæt samarbejde, højt fagligt niveau samt godt humør. I din rolle som ingeniør bliver du primært ansvarlig for byggeprojekter inden for landbruget som eksempelvis stalde, foderlader, maskinhuse og stuehuse. Dog vil du også berører arbejdsopgaver indenfor andre brancher og rådgive om lagerhaller, industrihaller, boliger samt mindre erhvervsbygninger. Derfor er det altafgørende, at du er uddannet indenfor byggeri, kan arbejde selvstændigt og trives med ”frihed under ansvar”.

Som medarbejder hos VKST bliver du en del af en arbejdsplads, der værner om sine ansatte og som forstår vigtigheden i at arbejdsliv- og privatliv skal være i balance.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Projekterende ansvarlig for udarbejdelse af projektmateriale, herunder tegninger, beskrivelser samt tværfaglig koordinering
  • Ansvarlig for gennemførsel af projekter, hovedsageligt boliger på nuværende tidspunkt
  • Behandling af tilbud og kontraktskrivning
  • Tilsyn, byggestyring og deltagelse/afholdelse af byggemøder
  • Bygningsstatik samt diverse statiske vurderinger
  • Opmålinger og registreringer

Der vil være mulighed for at tilpasse stillingen og opgaverne efter den rette ansøger, og der forventes ikke at du ved og kan det hele. Ved opstart søger VKST for grundig oplæring samt introduktion, for at hjælpe dig godt i gang.

Det er en fordel hvis du:

Er uddannet ingeniør og har et godt kendskab til ABR18 og AB18. Ydermere er du en kompetent bruger af relevante IT-programmer såsom Revit og AutoCad. Du har muligvis erfaring fra et eller flere jobs i lignende stillinger, hvilket har givet dig solid byggeteknisk indsigt, samt gør dig i stand til at tilrettelægge og gennemføre et projektforløb i samarbejde med dine kollegaer. Du er god til at skabe tætte kunderelationer, og kan formulere dig tydeligt og i øjenhøjde med kunden – både mundtligt og skriftligt. Den helt rette kandidat til stillingen, er kvalitetsbevidst, nøjagtig og fagligt velfunderet. Samt en person, der har lyst til at udfordre og udvikle sig selv fagligt og personligt.

Du tilbydes:

En arbejdsplads med ca. 280 dygtige kollegaer fordelt på kontorer i Nykøbing F. og Sorø, samt et højt fagligt niveau blandt medarbejdere og et tæt internt samarbejde. Ydermere får du hos VKST fleksibilitet i forhold til arbejdstider og hjemmearbejdsplads, gode sociale tiltag og rig mulighed for at udvikle dig professionelt og personligt. Hos VKST er det vigtigt, at der er balance mellem privatliv og arbejdsliv, derfor bliver du en del af en arbejdsplads, der prioriterer en arbejdsuge inden for rammen.

Du tilbydes en fast løn efter kvalifikationer, sundheds- og ulykkesforsikring samt pension og kantineordning. Det er et krav at du har kørekort, og kan stille egen bil til rådighed.

Ansøgning og CV:

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden, RK match. Alle henvendelser behandles professionelt og i fortrolighed.

Send din ansøgning samt CV i nedenstående link.

Samtaler afholdes efter den 26. august 2021, dog skal der tages forbehold for, at der indkaldes til samtale løbende hvis det vurderes som nødvendigt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Christian Fræhr Schmidt på [email protected] eller rekrutteringskonsulent, Laura Offenbach Jørgensen på [email protected]

Om virksomheden

VKST er et af landets største rådgivningsselskaber til landbruget. Det betyder ikke, at vi er for store til dig. Faktisk lige modsat. Det betyder nemlig, at vi har en landbrugskonsulent og en specialist, der kan hjælpe med lige præcis det, DU har brug for.

Vores landbrugskonsulenter dækker bredt med rådgivning fra regnskab, skat, og pension over ledelse, rekruttering og ejendomshandel til planteavl, kvæg, svin og økologi.

Med rådgivning fra en landbrugskonsulent er du godt på vej til at skabe rammerne om det gode landmandsliv.

For med god og professionel rådgivning fra en landbrugskonsulent får du en bedre økonomi og dermed mulighed for at gøre det på din bedrift, som du har lyst til; Dine ideer, tanker og ønsker for fremtiden – og at drive en sund virksomhed i harmoni med familielivet, hobbyerne og alt det andet, der også betyder noget for dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Sorø
  • Tirsdag den 31. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Sorø over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1