Gislinge Skole søger pædagogisk leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Vil du være med til at gentænke vejen til læring og dannelse?

Gislinge Skole søger en pædagogisk leder, der kan understøtte og styrke skolens pædagogiske udvikling i samarbejde med skoles øvrige ledelse.
Vi søger dig, der som pædagogisk leder brænder for at udvikle en stærk, lokal folkeskole med høje ambitioner for elevernes læring, trivsel og dannelse i tæt samarbejde med medarbejdere og forældre.
Vi er et nyetableret ledelsesteam i en ny skolestruktur, der pr. 1. august 2021 skal skabe en mere lokal forankret skole. Gislinge Skole går fra at være en matrikel i en områdeskole til at blive en selvstændig skole.
Derudover skal vi i gang med ”Børnenes Skole”, som er overskriften på et frikommuneforsøg, hvor folkeskolerne i Holbæk Kommune har fået frihed til at skabe lige præcis de tiltag, der passer bedst til den enkelte, lokale skole. Regler og rammer - både de nationale og de kommunale – er blevet suspenderet, så vi med blot enkelte hegnspæle kan gentænke Børnenes Skole og skabe bedre resultater for trivsel og læring i inkluderende læringsmiljøer. Det har vi tre år til. Du tilbydes derfor et spændende job, hvor du allerede fra start får rig mulighed for at være med til at sætte ramme og retning for skolens fremtidige udvikling. I samarbejde med vores dygtige medarbejdere, engagerede forældre og søde elever er du med til at skabe og udvikle Gislinge skole, så vi bliver en attraktiv skole, hvor alle børn trives og bliver så dygtige som muligt.
Du skal som pædagogisk leder være med til at skabe en tydelig rammesætning og være i stand til at tage barnets perspektiv. Medarbejderne på Gislinge Skole er afgørende for vores resultater og omdømme. Du skal som leder have fokus på medarbejdernes udvikling og jobtilfredshed samt se værdien af professionelle og inkluderende læringsfællesskaber. Som leder er du synlig og nysgerrig på alt, der foregår helt ind i klasselokalet, du støtter og coacher medarbejderne i deres arbejde – både individuelt og i teams.

Hvem er du?
Dine formelle ledelseskompetencer er vigtige, men for os er dine menneskelige egenskaber det afgørende. Således er nærvær, humor og troværdighed en tydelig del af din fremtræden. Du er teamplayer og kan lede med både hjerne og hjerte.
Du er en ambitiøs, relations kompetent, omstillingsbegejstret og tydelig leder, der kan være med til at løfte, sætte retning og udvikle vores skole i forhold til kultur og særkende, kvalitet og faglighed. Det er absolut et plus, hvis du kan tænke ud-af-boksen og facilitere projekter med f.eks. praksislæring og projektorienteret undervisning. Som vores nye kollega motiveres du nemlig af at skabe de bedste betingelser for læring og trivsel blandt skolens elever med afsæt i en ressourceorienteret, inkluderende og anerkendende tilgang.
Du arbejder synligt og involverende, er tydelig og målrettet i din kommunikation og har gerne erfaring med personaleledelse, mødeledelse og forældresamarbejde.
Når vi har etableret vores nye ledelsesteam, kigger vi på, hvordan den enkelte leders kompetencer sættes i spil, så de understøtter skolens udvikling bedst muligt.
Vi glæder os til at se din ansøgning, hvis du sammen med os brænder for at skabe den bedste skole.

Ansættelsesproces
Ansættelse i stillingen som pædagogisk leder sker efter overenskomst med tiltrædelse 1. september eller hurtigst muligt herefter. Der indhentes børneattest ved ansættelse.
Der vil blive afholdt første samtale tirsdag den 17. august og anden samtale onsdag den 25. august på Gislinge Skole, Skolevej 4, 4532 Gislinge. Imellem de to samtaler vil der være en personprofiltest.
Vi ser gerne, at du kommer på besøg på skolen. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil aftale et besøg, skal du henvende dig til skoleleder Randi Hoffmann, tlf. 72364126 eller på mailadressen [email protected].

Ansøgningen sendes senest den søndag den 8. august.
Du kan læse yderligere om jobbet og ansøgningsprocessen i bilaget job- og personprofil. Her kan du også læse om frihedsforsøget og vores fælles skoleudvikling.

Holbæk Kommune
Børn og ungepolitikken
Strategipapir Holbæk danner skole

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 71.000 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.

Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Alle Kan Bidrage, Uddannelse til Alle Unge, Læring og Trivsel, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Borgerservice. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Holbæk
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1