Erfaren generalist til Internationalt kontor i Transport- og Boligministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København K

Er du interesseret i at få selvstændigt ansvar, afvekslende arbejdsopgaver og faglige udfordringer på højt niveau samt i at arbejde tæt på den politiske beslutningsproces? Så er du måske den, vi søger.

Vi har for øjeblikket en ledig stilling i Internationalt kontor i Transport- og Boligministeriets departement. Kontoret varetager den overordnede koordination af ministeriets EU-sager, har ansvaret for erhvervstransportområdet og står for Danmarks repræsentation i en række internationale fora inden for ministeriets område. I kontoret er vi ti AC’ere, to studentermedhjælpere og en kontorchef.

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at arbejde med opgaver på vejtransportområdet, der har stor politisk bevågenhed. Stillingen omfatter generalistopgaver på vejtransportområdet, som både står højt på transportministerens dagsorden, giver opmærksomhed fra pressen, og som er et policy-område, der har stor bevågenhed nationalt og i EU.

Som generalist i Internationalt kontor vil du deltage i den daglige ministerbetjening, herunder håndtering af spørgsmål fra Folketinget og fra pressen, beslutningsforslag og lignende, ligesom du vil skulle bidrage til den nationale beslutningsproces på EU-sager på ministeriets område. Herudover vil du deltage i forhandling af nye retsakter i EU og i internationalt regi.

Aktuelt arbejdes der bl.a. med forhandlinger af en række EU-forslag i Bruxelles, ligesom vejtransportområdet i vidt omfang også er reguleret af en række internationale aftaler.

Nationalt skal der bl.a. arbejdes med implementeringen af en ny lov om fastlæggelse af et løn-omkostningsniveau på vejtransportområdet i samarbejde med Færdselsstyrelsen og andre eksterne offentlige myndigheder. For tiden står den også på implementering af Kommissionens Vejpakke, idet der på sigt også vil være mulighed for at varetage opgaver af mere analytisk karakter. Endeligt skal der i samarbejde med en række andre ministerier navigeres i et farvand præget af udfordringer med cabotage, kapacitet på statslige rastepladser, udenlandske chaufførers løn- og arbejdsvilkår samt adgang til det danske vejtransportmarked.

Opgaveløsningen vil ske i tæt samarbejde med og støtte fra kontorets dygtige medarbejdere på vejtransportområdet, herunder med kontorets jurister. Ud over denne faste opgaveportefølje vil du også kunne blive inddraget i andre opgaver i Internationalt kontor. Det er et gennemgående træk for dine opgaver, at de løses i et højt tempo og typisk rummer både en juridisk og en politisk dimension, hvilket forudsætter solide analytiske kompetencer samt et godt politisk jugement.

Vi kan sammensætte en portefølje alt efter din baggrund og dine ønsker.

Vi søger en medarbejder, som
• er udpræget generalist med en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse (cand.scient.pol., cand.polit. eller lignende)
• har sans for detaljen, men som også kan have mange bolde i luften på én gang
• er struktureret og analytisk
• har interesse for politiske forhandlinger samt politisk tæft
• hurtigt evner at sætte sig ind i nyt stof
• er god til at formulere sig skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk
• har evnen til at samarbejde konstruktivt både internt og eksternt
• har et grundlæggende kendskab til EU-området

Vi tilbyder
Transport- og Boligministeriet er kendetegnet ved korte beslutningsgange, og ved at medarbejderne hurtigt får ansvar og mulighed for at påvirke sagerne. Ministeriets medarbejdere deltager således normalt på alle møder omkring deres sager, herunder når sagerne drøftes med ministeren, departementschefen eller eksterne parter. Det skaber spændende, udfordrende og ansvarsfulde jobs tæt på den politiske proces.

Som medarbejder i departementet bliver du en del af stærke faglige miljøer, og du styrker din handlekraft, beslutningsdygtighed og dine analytiske evner. Ligeledes udvikler du din evne til at forstå og overskue komplekse faglige problemstillinger og omsætte denne viden til en konkret politisk kontekst og dagsorden.

Ministeriet lægger vægt på en fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med et aktivt familie- og fritidsliv. Herudover får du gode kollegaer i et udviklingsorienteret og engageret arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår
Aflønning sker efter overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Rejseaktivitet kan forekomme i begrænset omfang, fx til Bruxelles og Luxembourg.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Internationalt kontor, Caroline Tastesen. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

Din ansøgning
Send din ansøgning med kopi af eksamensbeviser med karakterudskrift fra både bachelor- og kandidatgraden senest søndag den 16. august 2020. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Transport- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • København K

Lignende jobs

  • TRAFIKASSISTENT ELEVER

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • CABIN CREW, SAS CPH

    SAS!Are you passionate about providing excellent service and would you like to contribute to making life easier for Scandinavia’s most frequent travelers? We are excited to announce that SA..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • AIR STEWARD TIL CPH

    DescriptionWe are looking for Air Stewards for an exciting and challenging job. We are excited to announce that SAS is now seeking Air Stewards for our base at Copenhagen Airport Kastrup. A..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i København K over tid

Dato Alle jobs som chauffører
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0