Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger student med teknisk indsigt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob, Praktik - København K

Har du lyst til at være med til at skabe fremtidens offentlige sektor og arbejde med innovative processer og digitalisering? Indgå i en spændende og travl hverdag i et juridisk og politisk miljø på udlændingeområdet? Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger en dygtig student med teknisk indsigt, der skal være med til at understøtte arbejdet i den nye Enhed for Forretningsudvikling.

Lidt om alt det vi tilbyder
Styrelsen for International Rekruttering og Integration har som en af sine primære opgaver at administrere lovgivningen om udlændinges ophold i Danmark som følge af arbejde eller studier og arbejder derfor også meget med brugerbetjening.

Enheden for Forretningsudvikling oprettes den 1. august 2020 og skal understøtte udviklingen af styrelsens drift og drive innovative processer med særlig fokus på digital transformation. Enhedens overordnede formål er at understøtte styrelsens brugerorienterede strategi, så vores brugere oplever en smidig, tryg og enkel sagsbehandling. Det vil bl.a. indebære analyse, udvikling og implementering af brugen af digitale værktøjer som automatisering (RPA), machine learning og vores online ansøgningsplatforme mv. Herudover skal enheden arbejde med understøttelse af styrelsens driftsstyringsmodel, således at den til stadighed udvikles bl.a. gennem data- og procesanalyse og opkvalificering af direktion, chefer, teamkoordinatorer og medarbejdere.

Enheden søger derfor en dygtig studentermedhjælper, der har teknisk indsigt og kan være med til særligt at understøtte arbejdet med at anvende teknologi-baserede værktøjer. Dette vil bl.a. indebære analyse af, hvor digitalisering har den største nytte for organisationen samt hvor mulighederne for procesmæssigt at fremme brugeroplevelsen gennem digitalisering er størst. Dette vil foregå i tæt samarbejde med fagkontorerne og andre relevante interessenter, og du vil derfor komme til at få kendskab til hele styrelsens område.

Vi har studentermedhjælpere i alle vores kontorer og er en arbejdsplads med en seriøs tilgang til vores studentermedhjælpere med fokus på målrettet oplæring og udvikling. Du vil som vores nye studentermedhjælper blive en del af et lille engageret team af ildsjæle.

Vores forventninger til dig
Vi forestiller os, at du læser en teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse indenfor f.eks. datalogi, IT, fysik eller lignende. Vi ser gerne, at du som minimum harbestået 1. år samt har mere end ét år tilbage af dit studie.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er kvalitetsbevidst og har en åben samt fleksibel indstilling til dine arbejdsfunktioner
  • har et grundlæggende kendskab til automatisering og dataanalyse
  • er serviceminded og udadvendt
  • er god til at kommunikere og har gode samarbejdsevner

Det er en fordel, hvis du har grundlæggende kendskab til:

  • programmering
  • machine learning
  • user experience design og usability

Yderligere information
Du kommer til at bidrage til vores to grundlæggende politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge integreres og tager del i samfundet? Vi er i dag 1.400 medarbejdere i Udlændinge- og Integrationsministeriet, der dagligt arbejder med de spørgsmål.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Du arbejder 15 timer om ugen, og du skal dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt under hele din ansættelse.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Vil du vide mere om stillingen eller har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte enhedschef Tina Kristensen på telefonnummer 72 14 21 41 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler i ugerne umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K

Lignende jobs

  • Global Category Manager - Electricity

    Opportunity Are you passionate about green electricity and knowledgeable about renewable energy solutions? Are you interested in supporting a major organization's energy transition plans and eage..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Category Manager Auxiliary Machinery

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing multiple strategic categories within our .
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1