Er du flyveleder og ønsker nye faglige udfordringer indenfor luftfartssikkerhed?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Trafikstyrelsens afdeling for luftfart søger en flyveleder, som vil være med til at sikre, at flyvesikkerheden i Danmark også i fremtiden er i top.

Vi arbejder med regulering af luftfarten og samspillet mellem branchens mange aktører. Vores regulering er forankret i EU-ret og anden international lovgivning, og skal afbalancere luftfartsbranchens udviklingsmuligheder og samfundsmæssige behov i forhold til flyvesikkerhed. Luftfartsbranchen er i disse år kendetegnet ved, at der løbende kommer nye forretningsmodeller, at markederne ændrer sig, og at nogle aktører vokser og andre forsvinder. Det er derfor afgørende, at vi arbejder helhedsorienteret og i fællesskab med vores mange samarbejdspartnere, således at vi i alle faser af vores arbejde sikrer en sammenhæng i vores tiltag.

Du vil blive en del af et team på 17 medarbejdere, der er ansvarlig for styrelsens arbejde med luftfartstjenester – både de overordnede rammer og regler samt tilsyn med og godkendelse af certificerede luftfartstjenesteudbydere, i Danmark, Færøerne og Grønland som f.eks. Naviair og en lang række AFIS-enheder indenfor både ATS, CNS, MET osv. Derudover er teamets flyveledere med til at udvikle nye metoder til at understøtte droneflyvning og på sigt integrere droner i luftrummet sammen med den øvrige lufttrafik. Teamets flyveledere bidrager også til det internationale arbejde gennem deltagelse i relevante fora i regi af eks. EU, EASA, Eurocontrol og ICAO.

Du vil skulle arbejde med faglige opgaver og vil ofte være styrelsens ansigt udadtil i forbindelse med tilsyn og møder med branchen.

Om dig

Du skal kunne se dig selv arbejde med opgaver såsom, at:

  • bidrage til udviklingen af metoder til integration af droner i luftrummet
  • understøttelse af en fleksibel udnyttelse af luftrummet i hele Rigsfællesskabet
  • føre tilsyn med ATC-enheder i Danmark og Grønland
  • bidrage med faglig ekspertviden til reguleringsmæssige opgaver, herunder at påvirke EU-lovgivningsprocessen
  • deltage i internationale fora i regi af EU, EASA, Eurocontrol og ICAO.

Det er et krav, at du er færdiguddannet som flyveleder, og at du har mindst et par års operativ erfaring. Hvis du også har erfaring med områdekontroltjeste og/eller luftrumshåndtering vil dette være en fordel, og det vil ligeledes være en fordel, hvis du har haft administrative opgaver, f.eks. udarbejdelse af procedurer eller lignende. Uanset din profil er det vigtigste dog, at du kan se dig selv arbejde med opgaver i en statslig myndighed.

Du har lyst til at komme ind i maskinrumet bag den operative flyveledelse, hvor sammenhængen indenfor de forskellige områder af luftfart betyder, at du skal arbejde tværfagligt. Du er klar til almindelige arbejdstider med fleksibilitet i forhold til planlægning af din egen hverdag, med mulighed for hjemmearbejde. Vi kan tilbyde dig et travlt og alsidigt job, men med stor respekt for, at en god work-life balance, hvor der er plads til fritidsinteresser og/eller familie, er til alles fordel.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en fast stilling på 37 timer. Ansættelsen vil ske i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet om CO10- og organisationsaftale mellem finansministeriet og CO10 for flyveledere med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Det er vores målsætning at have stillingen besat til 1. oktober. Vi tager naturligvis hensyn til, at sommerferien kan komme i vejen.

Trafikstyrelsen som arbejdsplads

I Trafikstyrelsen er der derudover rig mulighed for at lære kollegaer fra andre dele af styrelsen at kende. Det kan fx være til fredagsbar, julefrokost, sommerfest, DHL-stafet, eller via vores aktive personaleforening, som arrangerer alverdens arrangementer som fx gin-smagning, koncerter og yogaundervisning.

Trafikstyrelsen er en arbejdsplads, der rummer mulighed for ansættelse uanset, hvor den enkelte kandidat befinder sig i sit liv. Konkret betyder det, at vi mener, der både skal være plads til kandidaten, som er villig til at yde en ekstra indsats og lægge mange kræfter i dagligdagen, og der skal være plads til forældre med behov for f.eks. kortere dage, akutte fraværsdage og fleksibel arbejdstid, ligesom fastholdelse af seniorer er et centralt indsatsområde for os som arbejdsplads.

Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.Trafikstyrelsen.dk.

Yderligere information

Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder Patrick Alexander Liebgott på telefon 4178 0353 eller rekrutteringspartner Bénédicte Neuvecelle på telefon 4178 0170.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen.

Du kan forvente, at der vil indgå personlighedsprofiltest og faglig case i rekrutteringsforløbet.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via Trafikstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk senest 4. august 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholde umiddelbart efter fristen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • København V
  • Søndag den 04. august 2024

Lignende jobs

  • TRAFIKASSISTENT ELEVER

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • CABIN CREW, SAS CPH

    SAS!Are you passionate about providing excellent service and would you like to contribute to making life easier for Scandinavia’s most frequent travelers? We are excited to announce that SA..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • AIR STEWARD TIL CPH

    DescriptionWe are looking for Air Stewards for an exciting and challenging job. We are excited to announce that SAS is now seeking Air Stewards for our base at Copenhagen Airport Kastrup. A..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i København V over tid

Dato Alle jobs som chauffører
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0