Luftfartsinspektør til [xxxxx] – Vil du være med til at sikre effektive lufttrafiktjenester?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du klar til at træde ind i det det team, der har ansvar for lufttrafikstyring og luftfartstjenester (AIS, ATS, CNS og MET)? Får du sommerfugle i maven, når du sidder med komplekse opgaver, som gør, at du skal samarbejde med kollegaer, der har en anden faglighed end din egen?

Så er det altså nu, du skal love, at du læser videre, for så er du måske vores nye luftfartsinspektør.

Hvem er dit nye team og hvad laver de?

Dit nye team består af Patrick, der er teamleder, og 17 medarbejdere, der er alt fra specialister til jurister og generalister.

Om opgaverne i dit nye team siger Patrick:

I hverdagen handler teamets opgaver om at planlægge og udføre tilsyn samt faglig sparring med tjenesteudøverne i hele rigsfællesskabet. Derudover arbejder vi også med at lave regler og samarbejder internationalt i både EU og FN (ICAO).”

Der er meget rejseaktivitet i teamet i forbindelse med tilsyn i Danmark, Færøerne og Grønland. Det kommer du også til at få. Derfor er det vigtigt for os, at vi tager os tid til faglig sparring og erfaringsudveksling, når vi er samlet på kontoret. Vi har en god og afslappet tone og springer til, når kollegaer har brug for en hånd.”

Teamets opgaver fokuserer på sagsbehandling og tilsyn inden for lufttrafiktjenester og luftrum. Det inkluderer tilsyn med FIS- og AFIS-enheder samt behandling af sager om instrumentflyveprocedurer og luftrumsrestriktioner.

Alt efter dine kompetencer vil du også kunne arbejde med ATM-systemer, som følger ny EU-lovgivning og udvikler sig løbende med SESAR-programmet.

Hvem er du?

Når vi forestiller os dig og det du kommer med, så tænker vi, at du:

  • Har erfaring med tekniske eller operationelle opgaver inden for luftfarten, som f.eks. FIS- eller AFIS-operatør eller som pilot.
  • Kan forstå operative og tekniske regler og forklare komplekse sager på en nem og forståelig måde.
  • Kender til forordning (EU) 2017/373 og relevante BL’er
  • Har kendskab til eller interesse for offentlig administration og forstår, hvordan arbejdet fungerer i en politisk ledet organisation.
  • Har sans for at finde balancen mellem at agere tilsynsmyndighed og at understøtte en branche i udvikling

Trafikstyrelsen som arbejdsplads
Når vi siger, at vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor det er vigtigt, at vores medarbejdere oplever balance mellem arbejdstid og fritid – så mener vi det altså.

Vores fikstid er kl. 9-14 (kl. 10-14 om mandagen). Det er her, vi forventer, at du er tilgængelig og arbejder.

Hvis du arbejder mere end dine 37 timer, så opsparer du fleks. Den kan du kan afvikle enten ved hele eller halve fleks-dage eller f.eks. ved kortere arbejdsdage i en periode.

Generelt har du god mulighed for selv at planlægge og administrere din arbejdsdag – både hvis du skal være på kontoret, eller hvis du skal på tilsyn, og så kan du arbejde hjemme i 2 dage om ugen, hvis dine opgaver tillader det.

Vi er en arbejdsplads, der rummer alt fra småbørnsforældrene til medarbejderen, der er i karrierens efterår. Derfor giver vi dig mulighed for tilpassede arbejdstider, orlov, flexjob, plustid og nedsat tid, hvis det er det, du har brug for.

Der er rig mulighed for at lære dine kollegaer i styrelsen at kende. Det kan f.eks. være til fredagsbar, julefrokost, sommerfest eller via vores aktive personaleforening, der arrangerer alt fra ginsmagning og portvinsbanko til koncerter og yogaundervisning.

Du kan læse mere om Trafikstyrelsen som arbejdsplads på www.Trafikstyrelsen.dk/karriere

Vil du vide mere?

Hvis du ikke kan holde nysgerrigheden tilbage, kan du få mere at vide om stillingen hos teamleder Patrick Alexander Liebgott på telefon 4178 0353. Ved spørgsmål om personaleforhold sidder vores rekrutteringspartner Bénédicte Neuvecelle klar på telefon 4178 0170.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen.

Du kan forvente, at der vil indgå personlighedsprofiltest og faglig case i rekrutteringsforløbet.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Det er vores målsætning at have stillingen besat til 1. oktober. Vi tager naturligvis hensyn til, at sommerferien kan komme i vejen.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via Trafikstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk senest 4. august 2024 kl. 23:59. Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter fristen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • København V
  • Søndag den 04. august 2024

Lignende jobs

  • TRAFIKASSISTENT ELEVER

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • CABIN CREW, SAS CPH

    SAS!Are you passionate about providing excellent service and would you like to contribute to making life easier for Scandinavia’s most frequent travelers? We are excited to announce that SA..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • AIR STEWARD TIL CPH

    DescriptionWe are looking for Air Stewards for an exciting and challenging job. We are excited to announce that SAS is now seeking Air Stewards for our base at Copenhagen Airport Kastrup. A..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i København V over tid

Dato Alle jobs som chauffører
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0
7. august 2024 0