Vil du arbejde med fremtidens luftfart på droneområdet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Droneområdet er i vækst og om bare få år forventes droner at bidrage til væsentlige samfundsmæssige opgaver indenfor miljø, klima, sundhed og ikke mindst logistik og distribution af varer. Ofte kræver disse typer af operationer, at der udarbejdes en risikovurdering som efterfølgende skal sagsbehandles af Trafikstyrelsen før flyvningen påbegyndes. Vi er derfor vi på udkig efter en ny kollega, der har lyst til at bidrage til at med sagsbehandlingen.

Bliv en del af hverdagen i droneteamet

Vores opgaver på droneområdet er meget tværfaglige. Vores droneteam består både af medarbejdere med specialistviden indenfor droneområdet, ligesom vi har jurister og generalister. Vi varetager alt fra sagsbehandling af risikovurderinger, til informationsindsatser rettet mod borgere og virksomheder, regelarbejde og varetagelse af danske interesser i internationale fora. Som medarbejder i droneteamet vil du få berøring med en bred vifte af opgaver og du vil derfor få et bredt kendskab til dronebranchens aktører og hvad der rør sig indenfor den ubemandede luftfart.

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

  • Sagsbehandling af risikovurderinger herunder dialog med droneoperatører
  • Bistå kollegaer med udvikling af tilsynskoncept samt tilsynsaktiviteter
  • Dialog med virksomheder, brancheorganisationer og borgere
  • Tovholder på udviklingsprojekter
  • Erfaringsudvekslingsmøder på nationalt, nordisk, europæisk og globalt plan

Vores forventninger til dig:

  • Du er motiveret, nysgerrig og vedholdende
  • Du tager ejerskab på dine arbejdsopgaver og selvstændigt sikrer fremdrift i dine opgaver
  • Du kan hurtigt sætte dig ind i ny lovgivning og agere inden for disse rammer
  • Du trives i myndighedsrollen og er professionel i dialogen med borgere og virksomheder
  • Du har gode samarbejdsevner og er serviceminded både overfor borgere og kollegaer
  • Du er ikke bange for at stille spørgsmål, er udadvendt og holder af at indgå i konstruktiv faglig sparring med kollegaer, som ikke nødvendigvis har den samme faglige baggrund og erfaring som dig

Vi forestiller os, at den ideelle kandidat enten er nyuddannet eller har et par års erfaring med sagsbehandling fra tidligere stillinger. Vi forventer ikke, at du har forudgående kendskab til luftfart eller risikovurderinger, men du skal have mod på at lære et nyt og kompliceret område at kende.

Afhængigt af din tidligere erfaring vil styrelsen sørge for relevant efteruddannelse og kurser samt et veltilrettelagt onboarding forløb, så du bliver klædt godt på til at kunne løse opgaverne.

Trafikstyrelsen som arbejdsplads
Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, luftfart og havne. I afdelingen for luftfart er der ca. 140 medarbejdere, der arbejder med alle områder indenfor luftfart og spænder over en bred gruppe af fagligheder fra droneoperatører, flymekanikere, piloter, flyveledere, jurister m.fl.

I Trafikstyrelsen er der derudover rig mulighed for at lære kollegaer fra andre dele af styrelsen at kende. Det kan fx være til fredagsbar, julefrokost, sommerfest, DHL-stafet, eller via vores aktive personaleforening, som arrangerer alverdens arrangementer som fx gin-smagning, koncerter og yogaundervisning.

Trafikstyrelsen er en arbejdsplads, der rummer mulighed for ansættelse uanset, hvor den enkelte kandidat befinder sig i sit liv. Konkret betyder det, at vi mener, der både skal være plads til kandidaten, som er villig til at yde en ekstra indsats og lægge mange kræfter i dagligdagen, og der skal være plads til forældre med behov for f.eks. kortere dage, akutte fraværsdage og fleksibel arbejdstid, ligesom fastholdelse af seniorer er et centralt indsatsområde for os som arbejdsplads.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer om ugen og ansættelsen sker efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Der er krav om, at du kan sikkerhedsgodkendes i stillingen. Rejsedage kan forekomme.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos chefkonsulent Stine Danielsen (mail: [email protected], tlf. 41780223) eller kontorchef Lars Korsholm (mail: [email protected], tlf. 41780123).

Ansøgning
Send din ansøgning via Trafikstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk. Vi skal modtage din ansøgning senest d. 4. august 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 32 og uge 33. Du skal forvente test i forbindelse med ansættelsesforløbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 04. august 2024

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6