Rigshospitalets Klinik for Ernæringsterapi søger 2 kliniske diætister/cand.scient. i klinisk ernæring til nyoprettede...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Rigshospitalets Klinik for Ernæringsterapi og Afdeling for Blodsygdomme har indgået et tæt og unikt samarbejde, der har til formål at opkvalificere og videreudvikle ernæringsindsatsten for hæmatologiske patienter. I den forbindelse søger vi to ernæringshåndværkere, der vil være med til at forme og skabe en nytænkende, målrettet og resultatskabende ernæringsindsats for hæmatologiske patienter. Stillingsstrukturen er opbygget således, at den daglige gang og opgaveløsning er på Afdeling for Blodsygdomme, mens den faglige tilknytning er hos Klinik for Ernæringsterapi.

Din hverdag hos os

Du vil have din daglige gang på Afdeling for Blodsygdomme, samtidig bliver du en integreret del af Rigshospitalets Klinik for Ernæringsterapi. Du skal løse opgaver på tværs af afdelingens sengeafsnit og ambulatorier, hvorfor du får en unik mulighed for at følge patienterne igennem hele deres behandlingsforløb i det omfang, det er ernæringsmæssigt relevant.

De hæmatologiske sygdomsforløb kan være komplekse, og patienterne er småspisende og har ofte svært ved at opretholde et tilstrækkeligt ernæringsindtag. Du skal lægge konkrete ernæringsplaner med fokus på løsbarhed. I forhold til indlagte får du også ansvar for at føre ernæringsplanerne ud i livet i tæt samarbejde med afdelingens øvrige personale. Hvis relevant, skal du følge op på ernæringsterapien i ambulant regi efter udskrivelse.

Du vil bl.a. have ansvar for følgende arbejdsopgaver:

  • Ernæringsscreening, kostregistrering, monitorering af ernæringsbegrænsende faktorer.
  • Udarbejdelse af og opfølgning på ernæringsplaner, såvel enteral som parenteral.

Om dig

I plejen til de hæmatologiske patienter er der ofte behov for høj grad af støtte og samarbejde med patienter og pårørende. Forløbene kan være alvorlige og terminale. Det er derfor vigtigt, at du besidder god menneskelig forståelse, stærke kommunikative evner, samtidig med du er imødekommende, fleksibel og opsøgende i dit møde med patienter, pårørende og kollegaer. Derudover er det vigtigt for os, at du:

  • er god til at undre dig – og har lyst til at nørde.
  • elsker at afsøge og opdage sammenhænge.
  • går pragmatisk og systematisk til værks.
  • kan vurdere en kostanamnese og sammensætte en kostplan i vejledningssituationen på baggrund af dit indgående fødevare- og produktkendskab.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en unik mulighed for at være med til at videreudvikle ernæringsinitiativer og præge den fortsatte ernæringsindsats i Afdeling for Blodsygdomme. Du vil både få et bredt overblik over og indsigt i konkrete ernæringstiltag til den hæmatologiske patient. Hertil kommer, at stillingen giver god mulighed for at høste bred erfaring med ernæringsterapi til indlagte og ambulante patienter. Yderligere får du gode muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, og du kommer til at arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kollegaer – både i Afdeling for Blodsygdomme og i Klinik for Ernæringsterapi.

Om ansættelsen

Vi ønsker at besætte 2 fuldtidsstillinger på 37 timer med tiltrædelse den 1. september 2021 eller snarest derefter. I forbindelse med udviklingen af ernæringsindsatsen kan det måske blive relevant med weekendarbejde på sigt. I udgangspunktet er stillingerne 1-årige, men med gode muligheder for forlængelse. Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 15. august 2021. Indkaldes du til jobsamtale, vil du få tilsendt en case forud for samtalen – ikke fordi du skal løse den ”korrekt”, men fordi dine observationer, vurderinger og analyser interesserer os, da faglig nysgerrighed, viljen til den gode relation og fagligt håndværk er nøgleord i vores søgning. Vi forventer at holde samtaler i uge 34.

Kontakt os gerne

Er du blevet nysgerrig på stillingen, så kontakt os gerne og få mere at vide. Du kan ringe til Leder af Rigshospitalets Klinik for Ernæringsterapi, cand.scient. i klinisk ernæring, klinisk diætist Ane Rytter på tlf.: 35 45 95 87 eller skrive en mail til [email protected]

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • København Ø
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som diætister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som diætister
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2