Ernæringsassistent til Autismecenter Storstrøm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Om os:
Autismecenter Storstrøm er en stor organisation og vi tilbyder dag-, døgn- og aflastningstilbud til voksne samt børn og unge med en diagnose indenfor autismespektret.
Vores kantine er en del af vores dagtilbud Paletten, som tilbyder aktiviteter til voksne under § 104. Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH principperne og har forudsigelighed, overskuelighed, visualisering og tryghed som nøgleord. Borgerne har brug for forskellige former for støtte og har ud over deres autisme forskellige komorbide lidelser.

Om dig:
Du er uddannet ernæringsassistent og har gerne erfaring fra lignende stillinger.
Du skal være i stand til at planlægge og strukturere dit arbejde. Du kan varebestille, holde styr på kantinens budget, sikre vores kantinedrift og klargøre mødebestillinger samt udføre egenkontrol via E-branchekoder.
Du skal have kendskab til de 10 kostråd og kan udarbejde en menu-sammensætning herefter. Vi laver stort set alt fra bunden og har også bagning af brød med levering som arbejdsopgave.
Ligeledes skal du varetage rengøring og andet forefaldende arbejde i dagens løb.
Du har mod på en fysisk aktiv hverdag, hvor du hver dag skal sørge for frokost til 25-30 borgere/personaler. Du skal have lyst til at samarbejde med dine kollegaer om opgaveløsningerne og inddrage vores borgere i større eller mindre opgaver i køkkenet.

Stillingen er på 34 timer og arbejdstiden vil ligge i tidsrummet 7.30-17.30. Barselsvikariatet vil være til besættelse fra d. 13 september.

Du kan læse mere om os på www.autismecenter.dk og ellers er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Trine Mangor på 21538849.
Ansøgningsfristen er d. 16 august 2021 og ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 23 august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Næstved
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som diætister i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister i Næstved over tid

Dato Alle jobs som diætister
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1