Direktions- og Fondskoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Nytænkende- ambitiøs og med projekterfaring

Har du interesse i at arbejde i en branche med energi? Har du lyst til at blive omdrejningspunktet for bestyrelserne i SEF-koncernen og for uddelinger fra Fonden SEF til gavn, glæde og udvikling af Sydfyn? Og brænder du for at have kontakt med interessenter internt og eksternt i fremdriften af projekter? Så er det måske noget for dig at blive direktions- og fondskoordinator hos os.

Centralt beliggende i Svendborg, tæt ved motorvejen i det moderne kontor ”Vores Lys”, tilbyder SEF, som er en erhvervsdrivende fond, en udfordrende stilling som direktions- og fondskoordinator i et alsidigt hus med flere bestyrelser og fondsarbejde. Jobbet er en udpræget servicefunktion, som yder bistand til bestyrelserne i SEF koncernen og eksterne interessenter ifm. med fondsuddelinger. Da stillingen er delvis nyoprettet, får du rig mulighed for at være med til at udvikle og sætte dit eget præg på jobbet.

Lidt om jobbet

Med direkte reference til vores sekretariatschef, får du et todelt job med ansvar for, (1) at vores bestyrelser bliver understøttet optimalt og at vi sikrer governance og compliance, og (2) spotte og udarbejde fondsindstillinger til godkendelse for bestyrelsen, som udmønter sig i uddelinger efter Lov om Erhvervsdrivende Fonde.

Du får mulighed for at lægge en strategi for begge områder i tæt samarbejde med den adm. direktør og sekretariatschefen, og efterfølgende føre den ud i livet. Konkret bliver du både den ansvarlige og den udførende i forhold til at planlægge og afholde bestyrelsesmøder, strategiseminarer og repræsentantskabsmøder, herunder sikrer at tidsrammer og dokumentation overholder Lov om Erhvervsdrivende Fond. Du vil også analysere og modne mulige projekter, som kan indstilles og præsenteres for bestyrelsen. Endelig får du ansvaret for at løfte den digitale understøttelse af processerne indenfor dit ansvarsområde.

Din mission bliver, at både bestyrelserne i SEF koncernen og Fondens formål får de bedste betingelser, så opfyldelsen af Fondens formål efterleves. Vi lægger vægt på, at du kan spejle dig i vores ledelsesprincip: ”Vi vil være bedre til at passe på hinanden”, som vil blive uddybet til samtalen.

Vi tilbyder

  • Et selvstændigt og udviklende job i en ISO 9001 certificeret kvalitetsledet virksomhed
  • Godt arbejdsmiljø blandt inspirerende kolleger, hvor vi taler direkte i øjenhøjde
  • Fast løn efter kvalifikationer, og mulighed for personlig og faglig udvikling i jobbet

Dine opgaver

Som direktions- og fondskoordinator har du fingeren på pulsen og er konstant up-to-date. Du formidler status, planer og ny viden i tæt dialog med direktion og bestyrelse. Du brænder for at gøre en forskel, og er samtidig struktureret og systematisk i din måde at arbejde på. Du bidrager og forankrer gode digitale rutiner i QMS (kvalitetsledelsessystemet) og har bl.a. følgende arbejdsopgaver:

  • Understøtte og være fast bindeled til repræsentantskabet og bestyrelserne i SEF koncernen
  • Afholde og deltage i bestyrelsesmøder, repræsentantskabsmøder og strategiseminarer
  • Efterbehandle og dokumentere møder, herunder skrive referater
  • Uddannelse af repræsentantskab & bestyrelse, herunder udvikle digitale arbejdsgange
  • Screening af nye digitale teknologier og vurdere deres attraktivitet for SEF
  • Sikre overholdelse af tidsfrister ifm. møder og indstillinger
  • Screene og udarbejde fondsansøgninger og bistå partnere for at sikre fremdrift
  • Sparringspartner til eksterne interessenter ifm. fondsansøgninger
  • Løbende udarbejde nye strategier indenfor dit ansvarsområde

Stillingen har en høj grad af fleksibilitet, og du skal forvente en vis grad af arbejdsopgaver udenfor alm. arbejdstid, både i hverdage og i enkelte weekender.

Din profil

Du er en udadvendt og engageret person, som har lyst til at bidrage til den erhvervsmæssige udvikling på Sydfyn, og som har erfaring med direktionsarbejde, fondsarbejde eller lignende. Du er som person struktureret, selvstændig og kendt for at finde løsninger. Du er en venlig person, som forstår at være både transparent og håndtere fortrolighed, når det er krævet.

  • Vi forventer en videregående, og gerne juridisk uddannelse/baggrund
  • Stærke analytiske evner, herunder interesse for screening af store mængder tekst
  • Nogle års erfaring fra b-to-c virksomhed, advokat eller lignende
  • Kendskab til Erhvervsfondslovgivning eller lignende område vil være en fordel, men ikke et krav
  • Du kan dokumentere gode resultater og/eller høje ambitioner
  • Du er en team-player med selvstændig og analytisk sans, som arbejder struktureret
  • Du har stor ansvars- og kvalitetsfølelse, og er initiativrig i forhold til dine opgaver
  • Du har særdeles gode kommunikationsevner internt og eksternt på skrift såvel som i tale

Interesseret?
Kontakt vores HR Partner, Proces Support A/S, Per Schorling på mobil 2332 5825 for en umiddelbar vurdering af din profil, eller søg på følgende link senest den 14. april 2022, samtaler bliver afholdt den 19. og den 26. april, med henblik på tiltrædelse den 1. juni 2022.

Om SEF Koncernen

SEF er en moderne koncern, der trækker tråde helt tilbage i 1906. Koncernen består af en erhvervsdrivende-, og en almennyttige fond samt flere datterselskaber. Koncernens fornemste opgave er at levere rationel anvendelse af energi, så vi kan forebygge klimaforandringer.

Koncernen har en bæredygtig tilgang til både samfundet og dens kerneområder, der er energi og infrastruktur. Det betyder, at koncernen har taget nogle af FN’s verdensmål til sig - og de bliver efterlevet.

SEF har også en bæredygtig tilgang til balancen mellem arbejde og privatlivet. For at understøtte dette arbejder fonden og datterselskaberne med et ledelseskoncept, der hedder ’Vi vil være bedre til at passe på hinanden’.

Koncernen er meget involveret i det lokale kultur-, idræts- og foreningsliv i kraft af mange sponsorater, donationer og workshops. Samtidig er vi meget synlige i diverse lokale netværk igennem den almennyttige fond SEAF.

SEF er ISO 9001-certificeret. Det betyder, at virksomheden har kvalitetsledelse, som sikres af gennemarbejdede processer og arbejdsbeskrivelser. SEF er karakteriseret ved lokal kundeservice med ydelser og leverancer af høj kvalitet.

Læs mere om SEF koncernen på www.sef.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Svendborg
  • Torsdag den 14. april 2022

Lignende jobs

  • Direktionssekretær i Odense SØ

    Are you the new dedicated Executive Assistant of a really fast growing company in Odense? [xxxxx] is seeking on behalf of our client… Are you a proactive and detail-oriented professional..
    • Direktionssekretær
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Direktionssekretær i Hele Danmark

    Er du god til at samarbejde og finde løsninger i en omskiftelig hverdag, hvor to dage sjældent er ens? Og har du lyst til at være tæt på direktionen i en stor styrelse, der arbejder med grøn omstil..
    • Direktionssekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Direktionssekretær i Odense S

    Er du en organisatorisk mester som kan koordinere -og sikre at opgaver bliver fuldført? Og er du dén holdspiller som spiller andre gode? Så er det måske dig vi søger til stillingen som direktions..
    • Direktionssekretær
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
30. juli 2024 0
29. juli 2024 0
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0