Lægelig direktør til Sygehus Sønderjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Vil du stå i spidsen for at fortsætte den positive udvikling af Sygehus Sønderjylland i samarbejde med den øvrige sygehusdirektion? Og vil du bringe dig selv i spil i forhold til en ambitiøs patientdagsorden og være med at udvikle nære og sammenhængende patientforløb? Så er du måske den nye lægelige direktør til Sygehus Sønderjylland.

Sygehus Sønderjylland er i øjeblikket i en særdeles positiv udvikling på en række områder. Blandt andet har sygehuset en høj faglig kvalitet i patientbehandlingen, en høj medarbejdertrivsel samt en lav personaleomsætning.

Gennem de seneste år har Sygehus Sønderjylland desuden styrket forskningsområdet ved at opbygge seks fokuserede forskningsenheder, ligesom der er etableret et Forsknings- og Læringshus, som samler forskningsaktiviteterne.

Derudover gennemgår Sygehus Sønderjylland en række omfattende om- og udbygninger, der skal fremtidssikre sygehuset. I februar 2020 kunne Sygehus Sønderjylland således officielt indvie Sønderjyllands nye akutsygehus i Aabenraa og ultimo 2020 forventes det nye ambulatorietorv på specialsygehuset i Sønderborg at være indflytningsklart.

Sygehuset har endvidere en sund økonomi og balance i budgettet ligesom den øvrige del af Region Syddanmark, hvilket er med til at skabe gode forudsætninger for udvikling.

Du vil sammen med den administrerende direktør og den sygeplejefaglige direktør udgøre Sønderjyllands øverste ledelse. I har i fællesskab det overordnede ansvar for sygehusets opgaver, behandling, udredning og pleje samt for planlægning og organisering af sygehusets drift og strategiske udvikling. Sygehusdirektionen refererer alle ind til regionsdirektøren i Region Syddanmark.

I de kommende år har du sammen med den øvrige sygehusdirektion blandt andet ansvaret for, at:

  • udvikle Sygehus Sønderjylland inden for rammerne af regionsrådets beslutninger og Region Syddanmarks vision for sundhedsområdet.
  • skabe rammer og vilkår som understøtter en effektiv patientbehandling af høj kvalitet.
  • styrke og fortsat udvikle en kultur og en praksis på tværs af matrikler, hvor patienten er først og inddrages på forskellige niveauer.
  • sikre, at Sygehus Sønderjylland også fremadrettet har et godt og sundt arbejdsmiljø, og er en attraktiv arbejdsplads, der kan fastholde og tiltrække de dygtigste og mest vidende ledere og medarbejdere fra ind- og udland.
  • skabe rammerne for de fremtidige teknologiske, innovative og forskningsmæssige indsatser og prioriteringer.
  • agere som aktiv og nærværende ledelse i konstruktiv dialog med afdelingsledelserne og samtidig være tydelig om retning og prioriteringer, når det er nødvendigt.
  • kommunikere Sygehus Sønderjyllands strategi, mål-, indsatsområder og resultater, samt de værdier, sygehuset bygger på, både internt og eksternt.
  • indgå i et tæt og tillidsfuldt samspil med den øvrige direktion og sygehusets afdelinger i forhold til løbende opfølgning og udvikling af kvalitet, service, aktivitet og økonomi.
  • udvikle og styrke den sammenhængende og tværsektorielle indsats mellem almen praksis, kommuner og region.
  • repræsentere regionen i forhold til centrale myndigheder og andre sygehuse i landet, herunder indgå i regionale og nationale arbejdsgrupper og sikre at regionen og sygehuset styrker sin deltagelse og position i centrale udvalg mv.
  • samarbejde med regionens administration samt regionens øvrige sygehuse, og tænke lokale beslutninger ind i et regionalt perspektiv.

Du vil derudover få en særlig rolle i forhold til at arbejde strategisk med det lægefaglige område på flere niveauer blandt andet ved at:

  • have fokus på at forbedre forløb, der går på tværs af specialer og sektorer.
  • have det brede perspektiv i forhold til det samlede sundhedsvæsen og styrke Sygehus Sønderjyllands evne til at understøtte praksis.
  • udvikle og sikre et nært samarbejde med psykiatrien med henblik på at skabe de bedst mulige patientforløb.
  • sikre, at Sygehus Sønderjylland også fremadrettet har et stærkt uddannelsesmiljø med lægelige videreuddannelser på et højt fagligt niveau.
  • sikre, at Sygehus Sønderjylland også fremadrettet kan tiltrække og rekruttere kvalificerede læger både til uddannelsesstillinger, faste stillinger og forskningsbaserede stillinger.

Din profil
Det forventes, at du er uddannet speciallæge, og har solid ledelseserfaring fra sundhedsvæsnet. Du skal have opnået dokumenterede ledelsesresultater herunder have en god tværsektoriel forståelse samt have evnen til positivt at drive forandringer i en klinisk kontekst. Kendskab til forskningsområdet vil desuden være en fordel. Den praktiske ledelseserfaring ses gerne kombineret med en teoretisk ledelsesuddannelse dog uden at det er et krav.

Derudover forventes det, at du har et godt omdømme, er fagligt respekteret, og har et stort kendskab til de faglige og organisatoriske udfordringer inden for sygehusvæsenet og den øvrige del af sundhedsvæsenet. Du skal desuden beherske en ledelsesstil, der skaber resultater og giver næring til positive samspil på hospitalet, i regionen og med eksterne partnere – f.eks. sundhedsmyndighederne, kommunerne, andre sygehuse, primærsektoren samt internationalt.

Herudover lægges vægt på, at du:

  • kan skabe og understøtte gode relationer, er team- og samarbejdsorienteret, og kan lytte i samspillet med andre.
  • kan fungere som en stærk relationsskaber og kommunikator, der formår at skabe følgeskab internt og eksternt, samtidigt med du skaber, vedligeholder og udbygger netværk og strategiske alliancer med Sygehus Sønderjyllands samarbejdspartnere.
  • har en fleksibel og tilgængelig arbejdsform og samtidig fremstår tillidsskabende med en naturlig autoritet og gennemslagskraft, der skaber tydelighed i prioriteringer og beslutninger.
  • har en åben, engagerende og motiverende lederadfærd, med en evne til at udvikle og flytte organisationen gennem dialog og medinddragelse.
  • kan identificere dig med Region Syddanmarks samt Sygehus Sønderjyllands værdier og ambitioner.

Vilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter aftale vedrørende lægelige chefer.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat 1. juli 2020 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte regionsdirektør Jane Kraglund, tlf. 2899 3240 eller adm. sygehusdirektør Peter Fosgrau, tlf. 2629 0798. Se den fulde stillings- og personprofil via linket her.

Ansøgningsfristen er 11. maj 2020. Vi afholder 1. samtaler 18. maj 2020 og 2. samtaler 25. maj 2020. Mellem 1. og 2. samtalerunde vil vi anvende en personlighedstest.

Om Sygehus Sønderjylland

Sygehus Sønderjylland beskæftiger ca. 3.000 medarbejdere, og har aktiviteter på akutsygehuset i Aabenraa, specialsygehuset i Sønderborg og daghospitalet i Tønder. Sygehuset og rummer kliniske specialer på et højt fagligt niveau sammen med en udbygget og moderne diagnostisk funktion og et effektivt stabsapparat.

Sygehuset er præget af en flad og smidig organisationsstruktur med korte og hurtige kommunikationsveje, hvilket giver gode betingelser for det tillidsfulde samarbejde, som præger sygehuset.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Aabenraa
  • Mandag den 11. maj 2020

Lignende jobs

  • Afdelingsdirektør IT Leverancer

    GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 350.000 medlemmer. Med mere end 800 kolleger spredt over hele Danmark arbejdes lokalt over hele landet. Og der arbejdes også digitalt, således e..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info
  • Direktør

    DirektørTil nichevirksomhed i entreprenørbranchenVil du have ansvaret for en selvstændig forretningsenhed, hvor du skal indfri et stort potentiale gennem udvikling af organisation og kultur..
    • Direktør
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Vicefilialdirektør til Haderslev, Aabenraa og Sønd...

    Job ID: 25967 Vil du sammen med filialdirektøren stå i spidsen for Haderslev, Aabenraa og Sønderborg afdelinger, hvor gode kundeoplevelser og masser af forretninger er vores fokusområder? Så .
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info
  • Kommunaldirektør

    Dette er en kommunal toplederstilling, hvor du får et solidt strategisk og værdibåret fundament, en stærk og erfaren organisation, et samarbejdende og ambitiøst byråd - og en masse spændende udford..
    • Direktør
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som direktør
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0