Rekrutteringsfirma

Adm. direktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Har du en kommerciel schweizerkniv med skarpe blade indenfor udvikling og internationalisering? Kan du håndtere den på øverste ledelsesniveau hos et sammentømret marketingbureau, som anfører for at videreudvikle en ambitiøs vækst case på det internationale marked? Så er denne executive stilling måske dit næste karrierestep?

Stærk markedsposition med stort vækstpotentiale


River Online er et online marketingbureau, der blev skabt i 2012 med målet om at flytte grænserne for online marketing ved at opfinde nye og bedre måder at gøre tingene på. Det blev afsættet for en imponerende vækst uden brug af eksterne midler og med stærkt fokus på samtidig at kunne tjene penge.

Få år efter River Onlines stiftelse nåede medarbejdertallet op på 40. Ejerne så herefter vækstpotentialet i at lægge flere ressourcer i udvikling – og ikke i et stigende antal medarbejdere. Med samme antal medarbejdere er det således lykkedes River Online at etablere en stærk udviklingsafdeling, der udvikler værktøjer og systemer, og som i dag optimerer, digitaliserer og automatiserer forretningen og skaber værdi for kunderne.

Netop disse systemer og digitale værktøjer giver River Online klare fordele, og derfor er de nu klar til at træde speederen helt i bund. Det sker blandt andet med afsæt i en 7 års strategi, som viser stort potentiale udenfor Danmark. Målet er ikke at blive den største – men den bedste aktør – som gør sig gældende på flere markeder.

Samtidig ønsker stifter og majoritetsejer, Jesper Riber at skifte direktørstolen ud med en rolle som bestyrelsesformand. Det frigiver en plads til en adm. direktør, der har stor international erfaring.

Stillingen er for dig, der kommer med en stærk kommerciel ledelsesprofil. Igennem innovative strategier og go-to marked planer skal du indfri potentialet og vækstmålene for River Online Group og datterselskaber. Er det en opgave, du har evnerne til at løfte samtidig med, at du får ejere, board, ledelse og medarbejdere med på rejsen, vil du med afsæt i strategien stå i spidsen for en virksomhed med meget ambitiøse vækstmål.

Som adm. direktør får du bl.a. følgende ansvarsområder:


  • Det komplette ansvar for virksomhedens drift, inkl. top- og bundlinje
  • Overordnet ledelse af River Online Group, herunder ledelse af ledergruppen og sikre at denne efterlever virksomhedens strategi
  • Sikre fortsat ekspansion, bl.a. ved at stifte og drive nye selskaber internationalt
  • Sikre fortsat udvikling af forretningen, ydelser, løsninger, organisationen og medarbejdere
  • Indfri vækstmålene for River Online Group

Din base bliver på River Onlines domicil i Kolding, og du refererer til bestyrelsesformand, Jesper Riber. Du skal forvente årlig rejseaktivitet på ca. 100 dage.

Relationsskabende leder, der sætter udvikling i centrum


Som overordnet ansvarlig for den daglige drift forventes det, at du er en dygtig taktiker, som har det forkromede overblik over aktuelle og fremtidige actions. Med dine kommercielle kompetencer identificerer du, hvor der skal sættes ind, og dine medarbejdere oplever hurtigt at udvikle sig under dit hands-on lederskab.

Du er vant til at arbejde med strategier og har god sans for at træffe de vigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter. Dit sæde i kontroltårnet bliver dog aldrig varmt, da du aktivt arbejder med en høj eksekverings- og implementereringsevne og altid står til rådighed for dine medarbejdere. Dermed etablerer du dig som en nærværende leder, der ikke går på kompromis med en høj grad af trivsel og effektivitet.

Du tænker instinktivt udvikling i alle led af forretningen. Den tilgang lykkes du med ved at dykke ned i produkt- og servicepaletten, markedsforhold, konkurrentsituationen og strategien, hvorfra du udarbejder de første konkrete go-to marked planer.

Din uddannelse er ikke vigtig. Det er dine skabte resultater og tidligere succeser derimod. Har du samtidig arbejdet med internationalisering og kan sætte flueben ved forretningsudvikling, er du godt på vej ind under huden på River Online.

Du skal vide noget om online marketing, SEO, Google Ads og Facebook annoncering. Ikke nødvendigvis til bunds, men du skal vide, hvad det er. Samtidig har du tilstrækkelig erfaring med udvikling af systemer og ved, hvad det betyder, når vi siger ”C#, PHP, Javascript”, osv. Det kræver ikke, at du kan kode, men du ved, hvilket sprog udviklerne taler. Du kan dansk, engelsk og gerne tysk.

Stærkt sammenhold på vej mod nye markeder


River Online drives med egen udviklingsafdeling, hvor automatisering, digitalisering og distruption er i fokus. I 2021 lancerer virksomheden et nyt selskab, som arbejder med automatiseret online marketing. Det betyder, at River Online i 2021 går på markedet med et nyt produkt.

Automatisering er en vigtig brik i den fremtidige strategi, hvor River Online skal åbne afdelinger i flere lande. Strategien kan udelukkende lade sig gøre ved samtidig at fokusere på udvikling, sikre og optimere interne systemer og en fortsat optimering af algoritmer, AI og driftsforretningerne. Som ny direktør har du mulighed for at ændre eller tilføre til planen, hvilket skal godkendes af bestyrelsen.

Kulturen er resultatorienteret. River Online er en ung virksomhed, og det kan mærkes. Åbenhed tegner stregerne på et kontor, hvor alle snakker med alle. Ånden er positiv og hjælpsom. Denne kultur bærer især præg af to årlige ture til syden, skitur eller sommertur, hvor folk for alvor bliver rystet sammen. Dermed betegner de fleste kollegaer hinanden som venner mere end kollegaer.

Læs mere om River Online på deres hjemmeside, LinkedIn og Facebook.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Afdelingsdirektør IT Leverancer

    GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 350.000 medlemmer. Med mere end 800 kolleger spredt over hele Danmark arbejdes lokalt over hele landet. Og der arbejdes også digitalt, således e..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info
  • Direktør

    DirektørTil nichevirksomhed i entreprenørbranchenVil du have ansvaret for en selvstændig forretningsenhed, hvor du skal indfri et stort potentiale gennem udvikling af organisation og kultur..
    • Direktør
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Vicefilialdirektør til Haderslev, Aabenraa og Sønd...

    Job ID: 25967 Vil du sammen med filialdirektøren stå i spidsen for Haderslev, Aabenraa og Sønderborg afdelinger, hvor gode kundeoplevelser og masser af forretninger er vores fokusområder? Så .
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info
  • Kommunaldirektør

    Dette er en kommunal toplederstilling, hvor du får et solidt strategisk og værdibåret fundament, en stærk og erfaren organisation, et samarbejdende og ambitiøst byråd - og en masse spændende udford..
    • Direktør
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som direktør
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 12
15. september 2024 13
14. september 2024 13
13. september 2024 13
12. september 2024 13
11. september 2024 13
10. september 2024 14
9. september 2024 14
8. september 2024 14
7. september 2024 14
6. september 2024 14
5. september 2024 14
4. september 2024 15
3. september 2024 15
2. september 2024 15
1. september 2024 14
31. august 2024 14
30. august 2024 15
29. august 2024 16
28. august 2024 16
27. august 2024 16
26. august 2024 16
25. august 2024 16
24. august 2024 16
23. august 2024 16
22. august 2024 16
21. august 2024 15
20. august 2024 14