VIA søger en leder til IT infrastruktur - 8200

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Har du idéerne og evnerne til at sikre en fortsat drift og udvikling af VIAs it-infrastruktur? Og vil du være med til at sætte et aftryk på den videre digitale udvikling i en af landets største uddannelsesinstitutioner? Så skal du læse videre her:

Stort ansvar og mange muligheder
VIAs leder af infrastruktur gennem mange år har fået nye udfordringer, og derfor søger vi en ny erfaren leder, der har modet og evnerne til at påtage sig en udfordrende og spændende ledelsesopgave. VIA IT er udover at være ansvarlig for VIAs IT og digitalisering samtidig også ansvarlig for IT-drift på Danmarks Medie og Journalisthøjskole samt 18 ungdoms- og erhvervsuddannelser i Midt- og Nordjylland. Samlet set er godt 60.000 mennesker afhængige af vores ydelser, så der venter med andre ord et stort ansvar og en spændende opgave for vores nye leder.

Strategi, ledelse og IT-drift
Kerneopgaven og vores kerneværdi i Infrastruktur kan beskrives enkelt, men er i praksis mere kompleks. Du skal sammen med enheden sikre stabil og driftssikker IT for de mange brugere. Derudover skal du gå i spidsen for den løbende udvikling af it-miljøet og bidrage med idéer samt visioner til optimering og forbedring af den eksisterende infrastruktur. Vi har et hybridt miljø med en blanding af on premise og cloud løsninger, men har en klar ambition om på sigt at overgå til flere cloud baserede tjenester. Vi forventer, at du med din erfaring og kendskab til området kan hjælpe os videre med denne bevægelse.

Ledelsesopgaven
Der er tale om en udfordrende ledelsesopgave, hvor du vil skulle arbejde strategisk og helhedsorienteret med at bringe de bedste løsninger i spil. Samtidig skal du også have lysten og evnerne til at lede tæt på, dykke ned i detaljerne og gå ind i projekterne, når det er relevant. Infrastruktur har ansvar for en lang række områder - eksempelvis driften af servere, AD, komponenter, databaser, performance, kapacitet, backup, client management, netværk, leverandørstyring og meget mere.
Du bliver en del af vores velfungerende lederteam med seks erfarne ledere og skal løse opgaverne i samspil med 15 dygtige, erfarne og engagerede medarbejdere samt to koordinatorer. Medarbejderne er fordelt på lokationer i hhv. Aarhus og Holstebro samt én i København. Medarbejderne har mange års erfaring og viden, og er i stor udstrækning specialiseret inden for de forskellige ansvarsområder. Som leder bliver din opgave at prioritere i opgaverne, sikre en fælles retning for enheden og samle medarbejderne herom. Du skal med andre ord medvirke til, at ressourcerne bliver anvendt bedst muligt samtidig med, at du fastholder og udvikler det gode arbejdsmiljø, trivslen og engagementet i enheden. Vi forestiller os du lykkes med dette gennem nærværende, involverende og insisterende personaleledelse.

Den ideelle kandidat til stillingen
Vi søger en lederprofil med solid erfaring og viden inden for IT-infrastruktur, drift og udvikling. Du har formentlig haft ansvar for en lignende afdeling eller opgaveportefølje i en større offentlig eller privat organisation, og du kan dokumentere, at du har opnået gode resultater. Du har en videregående uddannelse, gerne suppleret med lederuddannelse, men kan også have erhvervet dig kompetencer på anden vis. Derudover er du forretningsorienteret, har et godt blik for leverandørstyring, indkøb og budgetstyring.
I overskrifter forventer vi, at du har erfaring med det meste af nedenstående – jo flere punkter jo bedre:

  • Opdateret relevant faglig viden om IT infrastruktur
  • Erfaring med it-driftsledelse fra en større organisation – herunder erfaring med personaleledelse
  • Erfaring med overgang fra on premise til cloud drift
  • Erfaring med it-sikkerhedsledelse og informationssikkerhed
  • Erfaring med systemarkitektur
  • Erfaring med stordrift baseret på Microsoft miljøer inkl. Azure samt gerne også Cisco baserede netværk
  • Erfaring med ITSM, Scrum, DevOps og lign. frameworks

Som person og leder er du analytisk, metodestærk og god til at prioritere i opgaverne. At sikre it-driften i en stor organisation som VIA stiller krav til, at du arbejder systematisk, planlæggende og struktureret. Du giver dine medarbejdere ansvar og samtidig formår du løbende at følge op og sikre, at de fastsatte mål opnås. Du holder hovedet koldt under pres og ser det som en spændende præmis, at der ofte kan være mange interessenter i spil, når opgaverne skal løses.

For yderligere information om stillingen
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte chef for IT & Digitalisering Mads Konge Nielsen på telefon 87551215.

Ansøgningsfrist den 14. juni 2020.
Første samtalerunde forventes afholdt den 18. juni og anden samtalerunde forventes afholdt den 25. juni. De kandidater, der går videre til anden samtalerunde, skal gennemføre et testforløb hos VIAs HR-afdeling.
Vi forventer tiltrædelse primo august.

Løn og ansættelsesvilkår
Lederen ansættes efter gældende overenskomst uden højeste arbejdstid.
Hovedarbejdssted bliver enten Campus Aarhus Nord, Hedeager 2 eller Campus Holstebro, Gl. Struervej 1. Der må dog forventes en del mødeaktiviteter i hele Region Midtjylland, så både kørekort og egen bil er en forudsætning.

Kort om VIA IT
VIA IT fungerer dels som it-afdeling for VIA University College, dels som it-afdeling for DMJX samt en række ungdoms- og erhvervsuddannelser i Midt- og Nordjylland. Samlet set servicerer VIA IT ca. 60.000 brugere fordelt på 45 adresser. Der er ca. 95 personer ansat i VIA IT i alt.
VIA IT leverer en bred vifte af pædagogiske og tekniske it-ydelser – herunder vedligeholdelse af omkring 10.000 computere. Vi er tilstede på ca. 40 adresser i Jylland og på Sjælland. Infrastruktur udgør en af enhederne i VIA IT.

Det tekniske miljø
  • Datacentre i Aarhus, Holstebro og cloud (Azure).
  • Virtualiseringsplatform baseret på VMware.
  • Netværket (WAN, MAN, LAN, Wireless) baserer sig overvejende på Cisco teknologier. Aktuelt (FirePower 9300, FirePower 8250, Nexus6K, Nexus5K, ASA 555X, WLC 8510, WLC 9800, C9300, 2960x, 3560 mm).
  • Cloudinfrastruktur baserer sig hovedsageligt på Azure og Office 365.
  • Datacentrene baserer sig på HP hardware aktuelt 3Par, Nimble, MSA20xx, BL460, DL380, DL360, DL320 mm.
  • Ca. 700 servere i et hybridt miljø.
  • Ca. 1 petabyte data.
  • 30 Gbit forbindelser til internettet.

Kort Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Århus N
  • Søndag den 14. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0