Rekrutteringsfirma

Driftsleder for montage og lager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Kan du optimere og se resultater på lang sigt? Har du øje for, hvor din indsats er bedst anvendt, og kan du motivere og få dine dygtige medarbejdere til at følge trop? Som driftsleder for montage og lager hos CALDAN CONVEYOR A/S, går du i front og sikrer dig, at dine afdelinger lever op til de krav, som må være i en virksomhed, hvor vækst, udvikling og innovation er på dagsordenen.


Sammen med afdelingernes ca. 20 dygtige medarbejdere får du opgaven med at optimere på lagerløsningen og effektiviteten i montagen. Din opgave bliver at koordinere og fordele de montageopgaver, der må være på både de internt og eksternt producerede dele. For til sidst at sørge for, at have alle dele og profiler klar til en samlet forsendelse. Til dette kræves en driftsleder med et stort overblik, organisationstalent og en udpræget ordenssans! Du vil få en stor berøringsflade med dine kollegaer på tværs af afdelinger, og forventes at udvise hjælpsomhed, - i de situationer, hvor fleksibilitet er påkrævet. Du vil indgå i et nyetableret team i virksomhedens supply chain.

Dine opgaver vil blandt andet være

  • Ledelse af montage, forsendelse og varemodtagelse
  • Detailplanlægning af montage og aftersalesordrer samt opfølgning på produktionsplaner
  • Udvikling af afdelingerne, herunder organisering, processer og automatisering
  • Støtte til medarbejderne i systemforståelse
  • Sikrer et lager der stemmer dvs. organisering og optimering af lager, samt drift af samme (”trimning”, optælling og fejlretninger)

Stillingen er fuldtid, og du vil få reference til Caldans COO.

Hvad er din baggrund
Det foretrækkes, at du har et par års erfaring i ledelse af lager eller produktion. Du har måske en uddannelse indenfor lager og logistik eller lignende funktioner, hvor koordinering, organisering og samarbejde er i fokus - gerne fra en produktionsvirksomhed. Du taler og skriver godt på dansk og er godt kørende i engelsk tale. ERP-systemet er Navision – Business Central og derudover Microsoft Excel. Det forventes, at du har erfaring med lignende systemer og har været vant til at benytte data som en faktabaseret kilde for udviklingen i afdelingerne.

Din person
Du er en positiv og moderne leder, med en ”can-do” mentalitet. Du arbejder struktureret og er i stand til selv at prioritere og tilrettelægge din arbejdsdag. Du kan lide, at der er styr på detaljerne, og er involverende overfor dine medarbejdere, så I sammen bidrager til at sikre et fagligt højt niveau. Du er overvejende og analytisk i din planlægning, og formår at handle på dine beslutninger.

Virksomheden tilbyder
Et ansvarsfuldt, spændende og udfordrende job i en international vækstvirksomhed, der arbejder med nogle af de helt store industrivirksomheder i såvel Danmark som udland. Arbejdstiden er i dagtimerne, med fleksibilitet i forhold til mødetider. Du tilbydes løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring samt overskudsdeling. Tiltrædelse snarest muligt.

CALDAN CONVEYOR A/S er en på verdensplan førende leverandør af transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien. Virksomheden ligger i Galten ved Aarhus, og er en veletableret, moderne teknologivirksomhed med 50 års brancheerfaring. CALDAN projekterer, producerer og monterer interne transportanlæg til automatiserede lakeringsopgaver i både ind- og udland. CALDAN er i stor vækst, og har 2 gange fået tildelt Børsens pris som Gazellevirksomhed. Derudover er koncernen finansielt velfunderet og har en lang årrække opnået AAA rating. CALDAN har datterselskaber i Tyskland, England, Frankrig, Kina og Indien og beskæftiger 140 engagerede medarbejdere. CALDAN er en del af svenske Axel Johnson International. En koncern der ejer 150 virksomheder og har 4400 medarbejdere ansat, fordelt i 30 lande. Læs mere på www.caldan.dk

Vi har ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Galten

Lignende jobs

  • Driftsleder i Samsø

    Driftsleder søges til organisation/virksomhed i 8305 Samsø
    • Driftsleder
    • Samsø
    Få mere info
  • Driftsleder i Østjylland

    Business Unit Manager – Northern Europe & UKØnsker du at stå i spidsen for virksomhedens vigtigste eksportmarkeder?Med dette job har Danpo valgt at sætte yderligere fart på eksportudviklingen..
    • Driftsleder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Driftsleder i Østbirk

    I [xxxxx] Gruppen tilbyder vi en verden af muligheder og giver dig det bedste afsæt til at skabe en lys fremtid. Vi går forrest, når det kommer til at skabe et bæredygtigt og sundt liv i hjemmet, o..
    • Driftsleder
    • Østbirk
    Få mere info
  • Driftsleder i Auning

    Markbruget på 600 ha drives konventionelt med diverse kornsorter og raps. Du vil som driftsleder få ansvaret for alt vedr. planteavlsbedriften. Incl. mark- og gødningsplan i samarbejde med..
    • Driftsleder
    • Auning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Galten over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0