Teknisk chef til nyt fuldautomatiseret robotlager i Padborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Padborg

Har du en teknisk baggrund og solid erfaring med service og vedligeholdelse af fuldautomatiserede anlæg? Har du ledelseserfaring, og vil du stå i spidsen for det team, der med service og forebyggende vedligehold sikrer driften af vores fuldautomatiseret robotlager? - så har du her muligheden for at spille dig på holdet hos hummel A/S som Teknisk chef på vores helt nye distributionscenter i Padborg.

Velkommen til


Hos hummel A/S er det vores passion at designe, levere og markedsføre sports- og sport-fashion styles. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

hummel er på en spændende vækstrejse med opbygning af et nyt fuldautomatiseret robotlager i Padborg, og som vores nye Teknisk chef bliver du en del af et nyt team, hvor der er højt til loftet. På distributionscenteret ser vi os alle som et team, men selve vedligeholdelsesteamet består i dag af en vedligeholdelsestekniker og en vedligeholdelsesassistent. I hverdagen hersker den gode stemning – og vi glæder os allerede til at tage godt imod dig.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder


Vi søger en Teknisk chef, der med en solid teknisk baggrund og erfaring med vedligeholdelse af højteknologiske anlæg, kan gå forrest og være ansvarlig for service og forebyggende vedligeholdelse af vores fuldautomatiserede robotlager.

Med reference til Head of Distribution får du ansvaret for den organisatoriske opbygning af et stærkt vedligeholdelsesteam med de rette kompetencer. I samarbejde med dit team og som en del af teamet, sikrer du, at der udarbejdes planer for service og forebyggende vedligehold af vores robotlager, og du er ansvarlig for, at du og dit team sammen kan varetage vedligeholdelsesopgaver/ drift support på både dag-, aften- og weekendholdet. Du sikrer ligeledes, at der er god balance imellem hvilke opgaver, der varetages internt af teamet og hvilket opgaver, der outsources til eksterne samarbejdspartnere.

Derudover vil dine ansvarsområder som teknisk chef blandt andet være:

  • Planlægge og drive forebyggende service- og vedligeholdelsesaktiviteter
  • Fokus på optimering af omkostninger på det tekniske område
  • Opbygning af et nødvendigt lager af reservedele.
  • Ansvarlig for Facility opgaver herunder rengøring af kontorer samt vedligeholdelse af bygninger og udenomsarealer.
  • Opbygning af arbejdsmiljøorganisationen (AMO), ligesom du får en rolle i forbindelse med oprettelse af et samarbejdsudvalg (SU)
  • Kontaktperson for brand / redning etc.

Dine Kompetencer


Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, maskiningeniør eller tilsvarende teknisk baggrund. Det er dog vigtigt, at du har en solid erfaring med service og vedligeholdelse af automatiske anlæg, og at du har minimum 3-5 års erfaring som leder fra lignende stilling. Som leder er du synlig, motiverende og involverende. Du går forrest som et godt eksempel og tilskynder til en god tone og et godt arbejdsmiljø. Du er ansvarsbevidst og har erfaring med problemløsning, og du motiveres af at overholde opsatte mål og resultater for din afdeling.

Vi tilbyder dig


Hos hummel gør vi os umage for at være en god arbejdsplads. Vi har en åben, ærlig og god tone hinanden imellem, og der er nærhed til ledelsen og gode muligheder for personlig udvikling. Vi spiller i angreb og går efter at vinde, men vi er også det hold, der har det sjovest.

Dit nye arbejdssted vil blive vores distributionscenter i Padborg, hvor du bliver en del af ledergruppen på distributionscenteret.

Hos hummel får du:

  • En god arbejdsplads, hvor udvikling og relationer er i fokus. Vi spiller på tværs i huset, og har en helt speciel stemning, hvor alle hilser på hinanden og har en god dialog.
  • Hos os er der plads til faglige udfordringer, samt balance mellem arbejdsliv og privatliv.
  • Fleksible arbejdsforhold,
  • Sociale aktiviteter, som er med til at styrke sammenholdet

Interesseret?


Der vil være ansøgningsfrist d. 30.09.2022, men melder den rigtige spiller sig til holdet før, så er vi klar til at rykke videre i processen. Det betyder også, at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist. Vi bestræber os på, at man kan tiltræde stillingen hurtigst muligt.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning via nedenstående link allerede i dag

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om hummel A/S – alt handler om sport, kids og style.

hummel A/S er en global virksomhed, som er repræsenteret i mere end 35 lande verden over og som arbejder for at skabe en mere bæredygtig forretning med karakter. Og vi tror på det, vi gør. For vores klare mission er: ”Change the world through sport”. Læs mere om os her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Padborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Padborg
  • Fredag den 30. september 2022

Lignende jobs

  • Driftsleder i Esbjerg Ø

    Driftsleder (Operations Manager) til Recover Miljøservice i EsbjergRecover tilbyder en spændende stilling som driftsleder (operations manager) til vores Miljøserviceafdeling i Esbjerg. Her .
    • Driftsleder
    • Esbjerg Ø
    Få mere info
  • Driftsleder i Løgumkloster

    Vi mangler en driftsleder med ambitioner om optimering af daglig drift. Vi søger en driftsleder med ambitioner om optimering af daglig drift i besætning med 600 årssøer, hvor vi har 2 ugers dri..
    • Driftsleder
    • Løgumkloster
    Få mere info
  • Driftsleder i Sønderborg

    Driftsleder søges til organisation/virksomhed i 6400 Sønderborg
    • Driftsleder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Driftsleder i Egtved

    Driftsleder søges til organisation/virksomhed i 6040 Egtved
    • Driftsleder
    • Egtved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Padborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Padborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Padborg over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0