Rekrutteringsfirma

Ejendomskoordinator søges til Giesegaard og Juellund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Ejendomskoordinator søges til Giesegaard og Juellund


Ejendomskoordinator med erfaring inden for økonomi og ejendomsadministration søges til Giesegaard og Juellund i Ringsted.


Giesegaard og Juellund har tæt på 100 ejendomme, der udlejes til beboelse og liberalt erhverv. Ejendommene, som ligger i det smukke landskab omkring godserne, vedligeholdes og istandsættes med respekt for de kulturhistoriske værdier. Ejendommene er alle forskellige og vores gode lejere spænder lige fra enlige til store børnefamilier. En del ejendomme udlejes med stalde og folde til heste, ligesom der tilbydes opstaldningsmuligheder på Giesegaard og udstedes ridekort til skovene.

Med reference til direktøren får du ansvaret for den direkte kontakt til lejere, at udarbejde lejeaftaler, forbrugsregnskaber, ind- og fraflytningssyn m.v. samt koordinere opgaver i forhold til drift og vedligeholdelse, herunder for egne og eksterne håndværkere.

Økonomiopgaverne omfatter dertil, i samarbejde med den regnskabsansvarlige, bl.a. fakturering, debitor- styring, oprettelse af godkendelses-workflow og betalinger. Godskontoret udarbejder 10 regnskaber i et nyt økonomistyringssystem med automatisk bilagshåndtering og administration af lejeaftaler.

Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsdag i et uformelt arbejdsmiljø, med en høj grad af ansvar og selvstændighed, hvor du kan sætte dit eget præg på stillingen. Der vil i stillingen være gode muligheder for faglig sparring og udvikling af dine kompetencer, herunder deltagelse i netværk og uddannelse.

Som koordinator er du imødekommende og serviceminded, har et godt overblik og kan arbejde struktureret i en foranderlig hverdag. Ligeledes er det vigtigt, at du kan tænke i helheder og indgå i et velfungerende team med medarbejderne i godsernes øvrige driftsgrene. Du har en relevant uddannelse og nogle års erfaring, herunder med IT, hvor kendskab til O365 og Microsoft Dynamic NAV/Business Central er en fordel.

Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Carina Due på tlf. + 45 23 29 44 11 eller [email protected]

Giesegaard & Juellund er smukt beliggende mellem Køge og Ringsted, nær motorvejstilkørsel Borup. Godserne er på 3.350 ha og beskæftiger 23 medarbejdere, der arbejder med planteavl, skovdrift, jagtvæsen, ejendomsudlejning mm. Se yderligere på www.giesegaard.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Ringsted
  • Søndag den 11. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1